DYNABLASTER Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ne znam sta je bodul, al to za mreze cu te prijaviti ribocuvarima, kojih ustvari i nema! 1000000001010 http://vukovisadunava.com/ekologija-zastita-voda/koliko-ribocuvara-nam-je-potrebno/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ne znam sta je bodul, al to za mreze cu te prijaviti ribocuvarima, koji ustvari i nema! 1000000001010 http://vukovisadunava.com/ekologija-zastita-voda/koliko-ribocuvara-nam-je-potrebno/ Bodul je moj jedan dalji rođak, hahahaha! Tako se preziva. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Ma ća se ljutite? Život je lip. Evo, Pinhas je Žudio koji veli da su svi Hrvati vlaji, a jedan dio vlaja su turci, Zayron je naljutil admina (judi, ća admin ni Bosansko ime?) a ja san zgoren ki maslina sa luna. Ća ćeš lipše noći! Razumi mene ki? Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 mozda je i neki moj rodjak jer me neki zovu i Dul (od Dusan, Dule, pa po ciganski Dul 1000000001010) jer bio je u Futogu neki fudbalski turnir i bila ekipa Cigana i sad jedan se zvao Dule, i ovaj jedan trci i vice daj Dulu daj Dulu! thank_you777 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 bodul = otočanin vlaj = brđanin Žudio= Židov žmuj = mali vrč (za vino uglavnom) admin = bosansko ime Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 mozda je i neki moj rodjak jer me neki zovu i Dul (od Dusan, Dule, pa po ciganski Dul thank_you777) jer bio je u Futogu neki fudbalski turnir i bila ekipa Cigana i sad jedan se zvao Dule, i ovaj jedan trci i vice daj Dulu daj Dulu! klapklap pa moglo bi to bit, recimo usklik iliti uzvik, ojkanje u Bosni, ba Dul, ba Dul pa tako nastalo Badul i Bodul! 1000000001010 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 bodul = otočanin vlaj = brđanin Žudio= Židov žmuj = mali vrč (za vino uglavnom) admin = bosansko ime NIJE ADMIN već ADMIR, hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 pazi paradoxa i to brutalnog, onaj link sto sam stavio za pecaroski forum, tamo ima Srba jednako kolko i Hrvata i ono je ako cemo tako da gledamo mnogo Bogougodniji forum od ovoga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne mnogo, nego ne moze se recima iskazati, tamo smo svi braca, a ovo ovde je postala suprotnost onoga sto ustvari treba da bude! ono je Boziji forum, ovaj se pretvorio u otpad! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 fudbalski turnir i bila ekipa Cigana i sad jedan se zvao Dule, i ovaj jedan trci i vice daj Dulu daj Dulu! facenew22222222 Edit: nije lajk zato jer je Dule Cigan a ovo tema o Jasenovcu a ja Hrvat nego je lajk zato jer je Dulu mnogo dobar futbaler a kada poraste dva metara i bude mnogo dizao tegove u taratana će da potpiše za Romu Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 pazi paradoxa i to brutalnog, onaj link sto sam stavio za pecaroski forum, tamo ima Srba jednako kolko i Hrvata i ono je ako cemo tako da gledamo mnogo Bogougodniji forum od ovoga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne mnogo, nego ne moze se recima iskazati, tamo smo svi braca, a ovo ovde je postala suprotnost onoga sto ustvari treba da bude! ono je Boziji forum, ovaj se pretvorio u otpad! To si djelomično u pravu, njima je lakše jer tamo čim počneš pored ribica bilo šta "mljet" o vjerama i nacijama izbace te naglavačke van s Foruma i banuju jer im to uopšte nije tema. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ti protivrecis?! ...ne! facenew22222222 ma stvar je jasna imas crno na belo, nisam delimicno u pravu nego 100%, onaj najobicniji pecaroski forum moze da bude uzor svim "hriscanskim" forumima!!!! nema veze sta se prica sta se ne prica BLA BLA!, jasna je sustina, a ovaj forum je daleko od sustine, neverovatno ali istinito, sve te price, svi teolozi ovde i svestenici i ucesnici, su smesni naspram najobicnijih pecarosa, to je realnost ljudi(ko je egoman nek se ljuti) ovaj forum se bavi verom a u stvari u toj istoj disciplini ga odvali jedan najobicniji priprosti forum i to pecarioski, dajte molim vasm ovo ovako vise ne moze ovaj forum je zastranio i to grdno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 ti protivrecis? ...ne! facenew22222222 ma stvar je jasna imas crno na belo, nisam delimicno u pravu nego 100%, onaj najobicniji pecaroski forum moze da bude uzor svim "hriscanskim" forumima!!!! nema veze sta se prica sta se ne prica, jasna je sustina, a ovaj forum je daleko od sustine, neverovatno ali istinito, sve te price, svi teolozi ovde i svestenici i ucesnici, su smesni naspram najobicnijih pecarosa, to je realnost ljudi ovaj forum se bavi verom a u stvari u toj istoj disciplini ga odvali jedan najobicniji priprosti forum i to pecarioski, dajte molim vasm ovo ovako vise ne moze Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 pa moglo bi to bit, recimo usklik iliti uzvik, ojkanje u Bosni, ba Dul, ba Dul pa tako nastalo Badul i Bodul! N-e-m-o-j? 4chsmu1 nemojte mi upropastiti večer. Bodul je naziv za otočanina - Hrvatski kratko i Hrvatski jasno facenew22222222 Dosta je bilo rekla-kazala teorija a-la Kraljević Marko zagrabio vode na livadi i rekao neka se ovo mjesto zove Zagreb i sl. Nemojte molim vas... Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 mozda je i neki moj rodjak jer me neki zovu i Dul (od Dusan, Dule, pa po ciganski Dul 4chsmu1) jer bio je u Futogu neki fudbalski turnir i bila ekipa Cigana i sad jedan se zvao Dule, i ovaj jedan trci i vice daj Dulu daj Dulu! smej.gif pa moglo bi to bit, recimo usklik iliti uzvik, ojkanje u Bosni, ba Dul, ba Dul pa tako nastalo Badul i Bodul! facenew22222222 N-e-m-o-j. .please. nemojte mi upropastiti večer kaoja završava smijanjem. Bodul je naziv za otočanina - Hrvatski kratko i Hrvatski jasno Dosta je bilo rekla-kazala teorija a-la Kraljević Marko zagrabio vode na livadi i rekao neka se ovo mjesto zove Zagreb i sl. Nemojte molim vas 4chsmu1 Pa šta, Zagrabia se kaže latinski, izgleda Marko nešto mućkao i s latinima a to uveliko. 0409_feel Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 NIJE ADMIN već ADMIR, Dečko, admin je moj prijatelj nemoj tako da pričaš o njemu on se zove Admin preziva Istrator ako budeš zezao ću da ti zovnem Vazeljina Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука