Jump to content

General Ratko Mladic

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

пре 21 минута, Вилер Текс рече

Украјинци су православне вере па их хушкају да се одвоје од цркве, па се они приме (срећом у великој мањини) а пре тога их наложе на Мајдан, па их наложе на рат са Русима, па их пре тога наложе на унију...

Не кажем да нема топовског меса, има! Али је украјинска државна политика усташка и напада на православље.

Украјина је јако подељена земља и није занемарљив утицај усташа и унијата у политичком смислу.

Украјинци су испали глупи на Мајдану, као и ми 5.октобра 2000.

И због те испале сада иду у рат и постају топовско месо.

Да нема Косовског завета сад би ти била Фикрета84 а овај форум би се звао Шућур Алаху.

И у принципу тврдиш да би ти мудрије поступила од Светог Кнеза Лазара. И то што је теби бла бла је жртва једнака као и Косовски бој.

Као и обично јављају се генерали после битке да говоре како су мудрији од мученика и генерала.

Па Грузини су православни, па су трпели агресију од Росије.

Зар не знаш да ми свеједно провесмо стотине година под Турцима?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, mirko1929 рече

Па Грузини су православни, па су трпели агресију од Росије.

Зар не знаш да ми свеједно провесмо стотине година под Турцима?

Не само да је Грузија била окупирана него је укинута аутокефалија Грузијске Православне Цркве. И то је исто напад на православље. И гле парадокса, Стаљин учини исправну ствар и врати аутокефалију.

Па Косовски завет односно српско православље (као што постоји и грзуијско, говоримо испољавању не о догми, ту нема разлике) нас је одржало у том робовању.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Захвали се  Богу на Косовском завету тј. светосављу тј. Православљу на начин који га Срби упражњавају.

Ne znam, moji su Nemci, smor....

Šalim se

Komunjare i udbaši... :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Не знам шта су али видим да волиш да се правиш Енглез без потребе.

izvini što te zezam, nisam fer znam...samo mislim da nijedan rat nema opravdanja. U srednjem veku su se braća tukla oko vlasti, i pogine hiljade ljudi. itd. itd. Sad i sam znaš da se ratuje za dolar i naftu...tako da...baš sam antiprotivna...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Не само да је Грузија била окупирана него је укинута аутокефалија Грузијске Православне Цркве. И то је исто напад на православље. И гле парадокса, Стаљин учини исправну ствар и врати аутокефалију.

Па Косовски завет односно српско православље (као што постоји и грзуијско, говоримо испољавању не о догми, ту нема разлике) нас је одржало у том робовању.

Изгледа је друг Челични био прави патриота. Но, мислио сам на ову сад недавну агресију.

За разлику од срба и бугара, грци и нису нешто били ради устанчењу противу турака. Грцима је у Отоманској империји било лепо, грцима су други дизали устанак, други су им плаћали, други за њих ратовали. Нисмо ми очували православље због Косовског завета, но што смо имали аутокефалију. Фанариоти су својатали све православце у Отоманској империји и од фанариотског тлачења православни арапи, некада највећи православци и најлојалнији цареви поданици, по чему су и добили етноним -- мелкити, пређоше код Рим-папе. Кад су у 18. веку укинуте Охридска Архиепископија и Пећка Патријаршија, горанци се потурчише...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, mirko1929 рече

. Но, мислио сам на ову сад недавну агресију.

Која се десила јер су оног типа што воли да једе кравату, ког усташе удомише и уфотељише у Одеси, наложен од запада чачкао мечку. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, sanja84 рече

izvini što te zezam, nisam fer znam...samo mislim da nijedan rat nema opravdanja. U srednjem veku su se braća tukla oko vlasti, i pogine hiljade ljudi. itd. itd. Sad i sam znaš da se ratuje za dolar i naftu...tako da...baš sam antiprotivna...

Ниси у праву. Супротно од тебе су мислили Свети Симеон, Свети Краљ Стефан Дечански, Свети кнез Лазар, Свети деспот Стефан, Свети Теодор Вршачки, Његош, Карађорђе, Чича Дража, војвода Момчило, Ратко Младић, јунаци са Кошара...

Рат у коме се брани Црква, породица и отаџбина је благословен.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Рат у коме се брани Црква, породица и отаџбина је благословен.

Да неко хоће да разруши цркву из 13 века... Јел би му заврнуо уши? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

Људи су црква, грађевина је храм. Мада, у нас неретко влада мишљење да је човек ради суботе...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Вероватно би. Сви гледамо снимак како Албанци руше цркву, скачу по крстовима. А наши неприметно потопили цркву из 13 века. Ником ништа. Благословио патријарх... Људима је лако манипулисати.. Великим речима. Црква, отаџбина... 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, mirko1929 рече

Људи су црква, грађевина је храм. Мада, у нас неретко влада мишљење да је човек ради суботе...

Објасни то Црногорцима који су ишли у литије због грађевина... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Објасни то Црногорцима који су ишли у литије због грађевина... 

Црна Гора је посебна тема. Ја сам више имао на уму пример где се непостојећи (празан) манастир од кога су остали само темељи обнавља, док људи у околним селима гладују. Чак се та сиротиња учипи...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...