Jump to content

Što Pravoslavci misle o Gospinom ukazanju u Međugorju?

Оцени ову тему

Da li vjerujete da se Gospa ukazala u Međugorju?  

63 члановâ је гласало

1. 1. Da li vjerujete da se Gospa ukazala u Međugorju?

• Vjerujem
      5
    • Ne vjerujem
      44
    • Nisam siguran
      13

Препоручена порука

Može i komentar za Gospina ukazanja u Lourdesu i Fatimi. Kako doživljavate Marijina ukazanja?

Meni osobno ono iz Fatime ima najjači utisak jer sam čitao svjedočanstva vidjelica i brojnih promatrača. U Međugorju sam bio i jako me se dojmilo. Imao sam tamo i jednu od najboljih ispovijedi.

Pronašao sam vam i dva zanimljiva Youtube filmića snimljenih u Međugorju:

(obavezno pogledati od 1:10 do 1:16)

Istina je uvijek negdje u sredini..

Подели на овим сајтовима

искрено, не знам шта бих рекао јер ми је све то око Међугорја крајње климаво.

поготово што и међу римокатолицима има опречних мишљења.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Што мање чуда, виђења... то је боља вера. И код нас тога има да људи хрле тамо где се у дрвету "указала" Богородица, где је промироточила икона... и онда је њихова вера везана за чуда па испадне да где нема чуда нема ни Бога.

Конкретно за Међугорје не знам пуно једино оно што је писано у новинама да је у питању превара и да је то потврдио Рим.

Подели на овим сајтовима

Немој ме погрешно схватити али се мени ово појави када код усмјерим камеру свог телефона на Сунцу. Тако да или   ја  имам толику Божију милост па да видим Богородицу сваки пут када кроз сочиво камере погледам ка Сунцу или се једноставно ради о некаквом техничком немогућсту посматрања Сунца кроз камеру.... :cheesy2: :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Pitanje iz naslova, dakle: što Pravoslavci misle o Gospinom ukazanju u Međugorju? Jeste li bili u Međugorju i kakvi su vam dojmovi?

Imate i anketu pa tko želi neka odgovori.

Hvala.

Vatikan nije jos priznao to kao cudo.Parohijski svestenik koji je bio u to vreme tamosnji svestenik je kasnije imao problema sa "pretpostavljenima" i negde su ga sklonili. Neki od onih koji su imali "vizije" su usli u biznis sto i nije bas kompatibilno sa ponasanjem ljudi koji su imali slicna vidjenja. Takvi su se obicno posvecivali Bogu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Неки православни мисле да је Међугорје само једно од српских стратишта над којим су демони покушали да се поругају.

S druge strane brda, na kojem se Devica Marija navodno ukazivala hrvatskoj deci, ustaše su 24. juna 1941. godine mučile i ubile svih sedam srpskih monaha iz obližnjeg pravoslavnog manastira Žitomislić. Nešto kasnije, ustaški odredi pobili su 3.000 muškaraca, žena i dece, gotovo sve srpske nacionalnosti i zakopali ih u jamu kod Međugorja. Godinu dana posle smrti Josipa Broza, 24. juna 1981. godine, a upravo na godišnjicu ustaškog pokolja, šestoro dece iz hrvatskih porodica (najmlađi je imao 10, a najstariji 16 godina), videlo je u Međugorju Devicu Mariju, vest su rekli roditeljima i to je bilo dovoljno da se stvori kult, zbog koga je ovo hercegovačko selo do danas posetilo preko 30 miliona hodočasnika.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:246954-Kraj-prevare-u-Medjugorju

Подели на овим сајтовима

Што мање чуда, виђења... то је боља вера. И код нас тога има да људи хрле тамо где се у дрвету "указала" Богородица, где је промироточила икона... и онда је њихова вера везана за чуда па испадне да где нема чуда нема ни Бога.

Конкретно за Међугорје не знам пуно једино оно што је писано у новинама да је у питању превара и да је то потврдио Рим.

7896634 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...