Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 A on ju je oslobodio ropstva i bila mu je žena.Znači bila je robinja kod krščana. :D :D :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teresa Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Oduvek su mi se svidjala ova imena: Lilit za devojcicu i Samael za decaka. "Humanity's first sin was faith; the first virtue was doubt." - Mike Huben Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Gregor ,Gligorije ,Gligor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Džejlan, Lejan, Asja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Сергије,Ангелина. Boba and Anette је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Бица и Џељана RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Бица и Џељана 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Јакова имам, хвала Богу...ако добијем још једног сина зваће се Димитирије а ако буде ћерка зваће се Јана. Драшко and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 Andjelija za sada, a daj Bože batu ili seku da dobije......Boško, Mile.... nešto su mi vesela ta imena ,a za ćerkicu...Katarina, Kristina, Vida "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 10, 2012 Пријави Подели Написано Април 10, 2012 moj drug svinja(to mu je nadimak(ja mu dao)) je pricao u srednjoj kako ce svoje sinove da nazove Tumakt i Gepard, i onda dobio cerkice bliznakinje Lenu i Milu hahahahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NewStar Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Jулиje / Jулиja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Welcome aboard NewStar! Знате ли кад је један имао три сина и сваком дао име Пера па га питају - зашто си им свима дао исто име? А он викне: "Перо сине, донеси ми пиво!" DYNABLASTER, florenntina, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 За сада имам Давора и Тамару,а ако ми Бог да још дјеце......било би Константин и Милица Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Imam Davida i Konstantina, a moj brat kaže da bi dao ime sinu Olajdžuvon. Haha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 јојј то ми се чини тако далеко.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука