Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сергије,Ангелина.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Јакова имам, хвала Богу...ако добијем још једног сина зваће се Димитирије а ако буде ћерка зваће се Јана.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Andjelija za sada, a daj Bože batu ili seku da dobije......Boško, Mile.... nešto su mi vesela ta imena ,a za ćerkicu...Katarina, Kristina, Vida

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

moj drug svinja(to mu je nadimak(ja mu dao)) je pricao u srednjoj kako ce svoje sinove da nazove Tumakt i Gepard, i onda dobio cerkice bliznakinje Lenu i Milu hahahahaha :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Welcome aboard NewStar!

Знате ли кад је један имао три сина и сваком дао име Пера па га питају - зашто си им свима дао исто име?

А он викне: "Перо сине, донеси ми пиво!" :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

За сада имам Давора и Тамару,а ако ми Бог да још дјеце......било би Константин и Милица :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...