Gospodin Jakov Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Једно време, у манастиру Горњи Острог, био неки чикица који је помагао оцу Јоилу. Ко за инат, чикица пушио, а сви кој знају оца Јоила могу да замисле колики је то проблем био за обојицу - Јоил није дозвољавао чикици да пуши, а чикица све време кризирао. Једном приликом, дошли неки гости у манастир, и то пар аутобуса гостију, а Јоил пошаље чикицу да почисти шуму испод манастира од ђубрета које "гости" оставе за собом. Чикица оде сав нервозан, мученик, и све време док је купио ђубре, молио се Светом Василију да му некако помогне. Док је он тако кризирао, гости дођу до улаза у капелу, а Јоил, по свом обичају, нареди свима да побацају сав дуван који имају код себе преко ограде у шумицу. Они то и ураде, и то баш кад је чикица био управо испод ограде. И тако, усред молитве, чикици почну "с неба" да падају цигарете, и то гомила. А он се страшно обрадује: "Хвала ти, свети Василије!!!" dada preuzeo sa fejsa... Ovo je extra priča... Ovako i ja sve nešto kontam stvarnost oko sebe slava3 ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 greengrin greengrin :bla: dada dada dada smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif shuntavilo2 дефинитивно има прејак смисао за хумор dada 0110_hahaha greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha aman mense0198626478946378946 Максе, свака част... ekstra smej.gif smej.gif smej.gif klapklap klapklap klapklap smej.gif Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 bleh bleh bleh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Pusenje = kadjenje djavolu..to su rekli nasi najbolji duhovnici(Tadej, Joil, Gavrilo, Nikolaj, Simeon) i potpuno se slazem sa njima. Пушио сам ко турчин по 2 пакле на дан а некада и више..много ми је пута у глави долазило питање па човече како светитељи нису пушили а што би и ти...Много сам тога примени да бих престао са тим пороком, и накрају после многох експеримената, неки су били и комични сада када се сетим успео сам да прекинем. Један пријатељ мој који је исто пушио и престао после много година реако ми је једини начин је да престанеш с тим је да одједном престанеш. И испоставило се да је у праву. Тако сам и учинио, било је ту мало криза пар недеље али ништа баш страшно и Богу хвала ето са тим сам завршио надам се. Зашто кажем ''надам се'' зато што ђаво никад не спава...знам неке који су после пар година непушења поново пропушили, и те које знам сви они су поново почели тако што им је неко на неком слављу понудио цигарету и кажу ајде једна ко ниједна и ту су се преварили, ово преносим шта су ми причали и сутрадан су трк у трафику по паклицу ...и сада не могу да стану . Tacno tako.Ja sam imao takav odnos prema cigaretama.Prestao sam da pusim pre par nedelja i drug mi je ponudio jednu cigaretu.Nakon par dana, svojom voljom sam uzeo, rekoh "sta ce mi biti od jedne".Ujutru kada sam ustao odmah sam pomislio kako bi bilo dobro da zapalim jednu uz jutarnju kafu ali malo sam razmislio i odustao, jer sam shvatio da se polako vracam svojim starim navikama.Priznajem da je najteze biti nepusac, okruzen pusacima.Neka Gospod cuva i neka nas stavlja u iskusenja jer jedino na taj nacin pokazujemo nasu ceznju za njim. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Neka Gospod cuva i neka nas stavlja u iskusenja jer jedino na taj nacin pokazujemo nasu ceznju za njim. одличан надимак dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Neka Gospod cuva i neka nas stavlja u iskusenja jer jedino na taj nacin pokazujemo nasu ceznju za njim. crveniloодличан надимак 0442_feel Nije mi to nadimak.Hellblazer je horror comic book.Ako te interesuje nesto o liku, procitaj kolo2 crveniloHellblazer is set in a contemporary world, albeit a world of magic and supernatural conflict behind the scenes. Although issue 14 made a passing reference to superheroes, the series has since developed its own pocket universe in which the supernatural or paranormal does not play a large role in the lives of most ordinary people, and in Earth-threatening circumstances no superhero interventions are shown or hinted at, suggesting that superheroes no longer exist there. However, some DC Comics characters—most notably the fringe supernatural characters such as Zatanna, The Phantom Stranger, Dream, and Swamp Thing have made appearances. John Constantine, the main character of Hellblazer, is portrayed as a kind of confidence man who does morally questionable things, arguably for the greater good. He usually triumphs through guile, deceit, and misdirection, but often makes more enemies in the process than he defeats. Indeed, it is a common theme in the book that Constantine is unable to effect any lasting change or enjoy unequivocal victories. While sometimes striving for the good of mankind, Constantine is often manipulative and a dangerous person to have as a friend, as the lives and souls of those around him become perilously involved in his misadventures. He takes pains to protect himself from direct attacks, but his friends and relatives are often endangered in order to strike at him. The spirits of deceased friends haunt him, individually or as an entourage of ghosts.[1] A takodje, ima i film po ovome stripu.Zove se Constantine. http://www.imdb.com/title/tt0360486/ Ako sam Vas dovoljno zainteresovao, mogu vam poslati i link za download filma. Odoh sada da spremam sobu.Zbogom crvenilo :policeman: “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 знам ко је џон константин, зато и рекох .hvala. читао сам нешто мало, волим стрипове а гледао сам и филм клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 па јес, наркоманија, овај здравље избија из цигарета ... обратите пажњу на коментар новинара на сведочење родитеља да дете удара главом о под кад му ускрате цигарету ... 4chsmu1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 па јес, наркоманија, овај здравље избија из цигарета ... обратите пажњу на коментар новинара на сведочење родитеља да дете удара главом о под кад му ускрате цигарету ... 4chsmu1 0110_hahaha ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 знам ко је џон константин, зато и рекох 4chsmu1 читао сам нешто мало, волим стрипове а гледао сам и филм 4chsmu1 Onda sve je u redu :cheesy2: 0102_laugh “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Jos uvek nisam prestala da pusim. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Значи Енџи, схватила си овај овај топик као исповедаоницу...добро -Поздравимо Ибру...Ибро реци нам ко си ти? -Ја сам Брендон, упс...Ибро. Алкохоличар. -Браво Ибро. Требало је доста храбрости за то. Поносни смо што си са нама. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 bleh 319.gif 319.gif "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука