Ulični Muzičar Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 иначе, имам само 0110_hahaha за музичарев коментар algabacaju дакле, прдежом ћемо се борити против пушења isus-sinai 0110_hahaha dobar naziv za kampanju protiv pušenja ... "prdež ili pušenje - odlučite sami !" http://www.freewebs.com/funnyfunnyvideos/joj.htm (ko još noje VIDEO prdež , eto tu ima) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Чек да запалим, па да и ја нешто напишем! Далеко од тога да не сматрам да је трошење дувана проблем - само, мислим да имамо далеко веће изазове пред собом и као друштво и као црква. А да се ја питам, понудио бих решење не кроз забрану, него кроз враћање монопола над продајом дувана држави уз драконске порезе на тај и све друге облике луксуза. Прохибиције су се историјски доказале као неефикасна решења на дуже стазе. A ja bas jesam za zabranu. Ili za neke drasticnije mere koje ne bih ovde iznosila algabacaju Sad cu verovatno biti napadnuta ali - ja nisam videla sebicnijih ljudi od pusaca, bar ovih koje znam. Bez razmisljanja zapale cigaru i u drustvu dece, nepusaca, bolesnika... U skolama je, kao sto znate, zabranjeno pusiti, na bilo kom mestu (zabranjene su i prostorije za nastavnike pusace). Ja u cetiri skole radim, u sve cetiri purnjaju k`o lokomotive, vise niko i ne pita da li nekome smeta. Коме може да смета засебна, затворена просторија у коју можеш да уђеш ако хоћеш и да не уђеш ако нећеш? У део за непушаче пушач не може да уђе и да пуши, а у део за пушаче може да уђе непушач и да не пуши! Одузимање просторије пушачима је дискриминација! Oduzimanje prostorije nepusacima je onda ZLOCIN. Jer u sve cetiri pomenute skole niko od nastavnika cak i ne pusi u posebnim prostorijama (aiko zabranjenim) nego u onim u kojima svi boravimo. A hoces da cujes razlog? U onim prostorijama gde se pusi im je mnogo zagusljivo!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 ЦИТАТ "Ако ћемо већ о уређењу друштва-зашто би се новац здравственог осигурања трошио на неодговорност неких родитеља и лечење њихове деце која би можда била..." - психички стабилне личности да их родитељи не малтретирају свакодневно разним "видовима" малтретирања - пијанством (коме пиво... може да шкоди више од цигарете?!), физичким кажњавањем за сваку рупицу на мајици, рецимо (ово ми је нешто најновије што сам чула, зато и наводим), разним псовкама изговореним у афекту или, чак и не...Да не набрајам и неке перверзије. Пошто радиш у школи, Аљонка, имаш прилику да срећеш свакојаку децу над чијом судбином би само плакала. - здраве особе да их родитељи правилно хране (а не гурају им од 6 месеци смоки у уста да се деца "смире"). Како да заштитим своје дете од морално палог друштва? Не могу да га изолујем (од цигарета могу!). Мислим да би друштво требало пре да се позабави својом неком моралном страном, а из те моралне ће произаћи све остало! Jel to znaci da treba da zabadam glavu u pesak? Dodji u bilo koji od mojih razreda pa pitaj decu da li im je nastavnica ikad govorila koliko je ruzno pusiti, koliko besmisleno, nekulturno, nezdravo... da li im je ikad pominjala drogu, alkohol... Nije im govorila, nego im mozak ispirala dok nije postala dosadna, tako da kad vide negde cigaru ili im ponudi neko drogu prvo ce se setiti koliko im je bilo muka da me slusaju. Ne resava se problem drustva tako sto se nesto VELIKO desi, pa to VELIKO resi sve ostale probleme. Drustvo smo MI, mi ga i cinimo takvim kakvo jeste. Sve sto se i u drzavi desava, to je nasa slika i prilika, takvo nam je najcesce i u kucama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Možda je ovo rješenje za nas http://www.e-cigarete.net/ "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Можда и нису потребне одвојене просторије... макар када се ради о местима за излазак... Него лепо локали где се пуши и где се не пуши... Па да се локалима где се не пуши дају разне олакшице, нпр. мањи порез или тако нешто, дуже радно време викендом и сл. а и цене пића да буду ниже... па опет да бирамо где ћемо... значи неко "полу"-наметање, ако може тако да се назове...ово што предлажеш већ јесте дискриминација.не смета мени човек, већ његов грех ... иначе, имам само 0442_feel за музичарев коментар 0110_hahaha дакле, прдежом ћемо се борити против пушења klapklap klapklap klapklap Извини, нисам скапирао где је ту дискриминација... А друго, ако неком баш запело да се убије, како ја да му помогнем, ако он ни мало не показује воље да "преживи".... Није лоше ово са прдежима... klapklap . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Нисте бре ви за кафану...које сте ви вунице! bighugbighugмене си нашо, ја смислио Станислава slavabogu greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Можда и нису потребне одвојене просторије... макар када се ради о местима за излазак... Него лепо локали где се пуши и где се не пуши... Па да се локалима где се не пуши дају разне олакшице, нпр. мањи порез или тако нешто, дуже радно време викендом и сл. а и цене пића да буду ниже... па опет да бирамо где ћемо... значи неко "полу"-наметање, ако може тако да се назове...ово што предлажеш већ јесте дискриминација.не смета мени човек, већ његов грех ... иначе, имам само grouphug за музичарев коментар bighugbighug дакле, прдежом ћемо се борити против пушења slavabogu greengrin greengrin Извини, нисам скапирао где је ту дискриминација... А друго, ако неком баш запело да се убије, како ја да му помогнем, ако он ни мало не показује воље да "преживи".... Није лоше ово са прдежима... 0203_cool па није важно у вези чега је сегрегација - боје коже, припадности вери, палом у страст пушења ...капираш како то изгледа безазлено, а праве се непремостиви мостови. за пар година имао би немире и разводе због такве дискриминације јер нико никоме не би ништа толерисао. поента је да се удари на грех, а не на човека. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 ОК.. капирам... Ево полазим од себе... Нико није могао да ми помогне док нисам рекао: "Е, доста је било, више нећу да пушим!" А само понекад тражим мало разумевања ако сам "малко" нервозан... мада се и то губи лагано... Мада сам још увек "млад" непушач... око 40 дана . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 ОК.. капирам... Ево полазим од себе... Нико није могао да ми помогне док нисам рекао: "Е, доста је било, више нећу да пушим!" А само понекад тражим мало разумевања ако сам "малко" нервозан... мада се и то губи лагано... Мада сам још увек "млад" непушач... око 40 дана Drz` seeee!!!! bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 bighugbighug хопааааааааааааааа,!!!!! Пази сад.... slavabogu greengrin . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 ето, фала драгом Богу! :( за сад имамо већ неколико оних који су престали и драго ми је што сте јавно одреаговали да дате и другима елана да се одрекну греха, овај цигарета. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 активни пушач 12 година... пакла дневно... викенд и по две дневно... А сада... Паста за зубе поново има укус.... :( А и вереница каже да је најзад престала да се љуби са пикслом... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Koga gnjavi ovakva priča,kao što je trenutno na forumu,definitvno može da proba da pročita ovu knjigu.Ako ništa drugo ne košta ništa Više o autoru i djelu na wiki "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 активни пушач 12 година... пакла дневно... викенд и по две дневно... А сада... Паста за зубе поново има укус.... 0442_feel 29dz8zk 29dz8zk А и вереница каже да је најзад престала да се љуби са пикслом... 29dz8zk тај фазон, па кад будеш приметио да ти се враћа мирис у ноздрве, па храна добије пунији укус ...па још један дан кад будеш потрчао, а да не умреш, па кад осетиш снагу и потрчиш брже bliss jeeee ако, ако bliss jeeee 29dz8zk 29dz8zk 29dz8zk клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 То са трчањем полако... Не треба претеривати... bliss jeeee Него удаљисмо се од теме... И даље не решисмо питање... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука