Дете Апокалипсе Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 :229229229: :229229229: А ко гарантује нама да ћемо се ми спасити и ако имамо литургију ? Naša vjera Зависи каква нам је вера, односно каква су нам дела :229229229: Али опет, само од Божије милости зависи да ли ћемо се спасити или не. Božja Milost ovom svetu je dato pričešće. Veča mislost ? Шта желиш рећи тиме? Божја милост је и што имам да једем данас... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 :229229229: :229229229: А ко гарантује нама да ћемо се ми спасити и ако имамо литургију ? Naša vjera Зависи каква нам је вера, односно каква су нам дела :229229229: Али опет, само од Божије милости зависи да ли ћемо се спасити или не. Božja Milost ovom svetu je dato pričešće. Veča mislost ? Шта желиш рећи тиме? Божја милост је и што имам да једем данас... Time želim reči da ako imamo pričešće imamo i milost Božju. To je ishod tvog talanta da obezbediš fizičku egzistenciju. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 :229229229: :229229229: А ко гарантује нама да ћемо се ми спасити и ако имамо литургију ? Naša vjera Зависи каква нам је вера, односно каква су нам дела :229229229: Али опет, само од Божије милости зависи да ли ћемо се спасити или не. Božja Milost ovom svetu je dato pričešće. Veča mislost ? Шта желиш рећи тиме? Божја милост је и што имам да једем данас... Time želim reči da ako imamo pričešće imamo i milost Božju. To je ishod tvog talanta da obezbediš fizičku egzistenciju. Нисам знао да то тако лако иде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Ovu temu smo obradili nekoliko puta. ee, al nismo sa milijardu ipo kineza... 1000000001010 tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Ovu temu smo obradili nekoliko puta. ee, al nismo sa milijardu ipo kineza... Hhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha 1000000001010 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Ово ме је подсетило на онај виц кад анђео води некога кроз рај и одједном му каже: ''Пст, буди тих, овде су православни, они мисле да су сами у рају.'' Благо нама.... Бог је тамо где се људи воле, имали Литургију или не, упознала сам толико неправославних људи који су препуни љубави, па ме је просто срамота, прво што је ја немам, а друго што ми у Цркви тако често заборављамо да ''ако немам љубави, ништа сам''. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 dada 0442_feel А ко гарантује нама да ћемо се ми спасити и ако имамо литургију ? Naša vjera Зависи каква нам је вера, односно каква су нам дела 1405_love Али опет, само од Божије милости зависи да ли ћемо се спасити или не. Božja Milost ovom svetu je dato pričešće. Veča mislost ? Шта желиш рећи тиме? Божја милост је и што имам да једем данас... Time želim reči da ako imamo pričešće imamo i milost Božju. To je ishod tvog talanta da obezbediš fizičku egzistenciju. Нисам знао да то тако лако иде. Па и не иде. Није лако ни доћи до причешћа , а то што ми имамо Хришћанство нисмо ми заслужни него наши преци, али од нас зависи да ли ће наши потомци остати Хришћани или ће постати маоисти или будисти или конфучијанисти или сангезери или већ шта... Но опет оно како је Бог зна зашто је. Нити ће се сви православни спасити нити ће сви неправославни пропасти. У Царству ће бити многа изненађења. Драшко and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Kinezi slave Svetog Jovana Šangajskog Kada je pre jedanaest godina Su Jang Zao, profesor matematike iz jednog malog grada kod Pekinga došao u Trebinje kao trgovac robom odmah je od lokalnog stanovništva dobio ime Janko. Ono mu je i kršteno, jer su se on i njegova supruga Ten San Me, sada Sofija, krstili u trebinjskom Sabornom hramu, a zatim venčali i budizam zamenili pravoslavljem. Janko slavi krsnu slavu Svetog Jovana Šangajskog, koji se proslavlja 2. jula, posti pred sve pravoslavne praznike, a pošlog oktobra bio je u Pećkoj patrijaršiji na ustoličenju patrijarha Irineja. - Imao sam veliku želju da se u Pećkoj patrijaršiji baš toga dana pomolim za moju porodicu, patrijarha i sve nas Srbe. Bio sam na najvećem događaju u mom životu i ispunio svoju i želju moje porodice - kaže Janko. Njegovo ime uklesano je i na ulasku u trebinjski Saborni hram među imenima dobrotvora koji su pomogli obnovu ove crkve pre nekoliko godina. - Na moju krsnu slavu dolazi mnogo ljudi. Svetog Jovana slavimo po pravoslavnim običajima uz slavsku sveću i krsni hleb. Volim srpski narod i Trebinje i nikada neću otići odavde - kaže on. Janko se seća svog dolaska i gostoprimstva Trebinjaca. http://www.vesti-online.com/Vesti/Zanimljivosti/126546/Kinezi-slave-Svetog-Jovana-Sangajskog "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Ovu temu smo obradili nekoliko puta. ee, al nismo sa milijardu ipo kineza... greengrin Hhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha a šta ćemo sa 500 miliona neprijavljenih kineza??? tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 greengrin Bogu je sve moguće i ne gleda ko je ko. Nijedan narod nije mu mrzak nego voli sve ljude koje je stvorio. "Smilovaću se kome se želim smilovati", "nema tu ni Judeina ni Grka"- dakleM, zašto bi Kinezi bili izuzeti od Božije milosti? Neće se valjda samo pravoslavci spasiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 greengrin А ко гарантује нама да ћемо се ми спасити и ако имамо литургију ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 greengrin Bogu je sve moguće i ne gleda ko je ko. Nijedan narod nije mu mrzak nego voli sve ljude koje je stvorio. "Smilovaću se kome se želim smilovati", "nema tu ni Judeina ni Grka"- dakleM, zašto bi Kinezi bili izuzeti od Božije milosti? Neće se valjda samo pravoslavci spasiti? Е баш ти хвала сања, саа ми је мало јасније... СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 [MOJELICNOMISLJENJE] Apokastazom. [/MOJELICNOMISLJENJE] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 [MOJELICNOMISLJENJE] Apokastazom. [/MOJELICNOMISLJENJE] 0110_hahaha smej.gif 0102_laugh sHa_sarcasticlol 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука