nishizawa Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Iako je mnogima to obećanje delovalo neverovatno, plan američke kompanije "Komodor" da vrati u proizvodnju čuveni kompjuter "Komodor 64" po svoj prilici će se zaista ostvariti. Ova kompanija se povezala i sa Diznijem, pa će se novi "Komodor" reklamirati uz svaki primerak DVD-ja filma "Tron: Legacy". Datum puštanja novog "Komodora 64" u prodaju još uvek nije objavljen, ali ova kompanija će uskoro napraviti i veb sajt posvećen ovom računaru, pa se očekuje da će više informacija biti poznato uskoro. http://www.blic.rs/IT/245935/Komodor-64-ponovo-u-proizvodnji Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Али данас је 5 апрл! 0102_laugh 0110_hahaha Хахахаха! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Mi smo imali taj kompjuter i punooo igrica 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Колико знам компанија "Commodore International" је одавно (на жалост) окачила кључ о ексер. http://en.wikipedia.org/wiki/Commodore_International#Demise_and_bankruptcy Могу мислити колицни би био. Сада и дигитрони имају више меморије. 0102_laugh ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Mi smo imali taj kompjuter i punooo igrica 0102_laugh Хахаха, ја сам имао пар игрица, највише ми се свиђао тенис: 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Колико знам компанија "Commodore International" је одавно (на жалост) окачила кључ о ексер. http://en.wikipedia.org/wiki/Commodore_International#Demise_and_bankruptcy Могу мислити колицни би био. Сада и дигитрони имају више меморије. greengrin Šta hoćeš, ja sam pročitao da je u kompjuteru onog modula s kojim je Nil Armstrong pristao na Mjesec bilo čak 64 Kb memorije! Danas ne bih sjeo u nešto takvo ni za milon $$$$$, OMG! Današnji najjeftiniji ručni digitalni satovi imaju više memorije! Ja mislim da se Nil Armstrong danas zgražava nad tim u čemu je sjedio, u kakvoj raketi i modulu upravljanoj s takvim "kompjuterom"! Hahahaha! idea Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Уживајте: http://www.ccs64.com greengrin ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Šta hoćeš, ja sam pročitao da je u kompjuteru onog modula s kojim je Nil Armstrong pristao na Mjesec bilo čak 64 Kb memorije! Danas ne bih sjeo u nešto takvo ni za milon $$$$$, OMG! Današnji najjeftiniji ručni digitalni satovi imaju više memorije! Ja mislim da se Nil Armstrong danas zgražava nad tim u čemu je sjedio, u kakvoj raketi i modulu upravljanu s takvim "kompjuterom"! Hahahaha! Нисам се потсмавао његовом капацитету бећ физичкој величи, па и у оно време су га звали "дебељко". Сада цео стане у џојстик. C64 Direct-to-TV ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 greengrin И моја најомиљенија игрица ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 idea И моја најомиљенија игрица I moja greengrin stalno smo se brat i ja svadjal ko ce igrati prvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Ја сам је играо са братом. Много је лакша и забавнија кад се игра удвоје. Сем ако сте имали само један џојстик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Прво сам се играо са комодором 64 али после са Нитендом. Најбоља игрица је Марио Брос коју сам прелазио из цуга, јер има у тој игрици једна фора где можеш покупити на десетине живота (али никако преко 100 живота јер онда одмах буде гејм овер) а то се ради на једном месту где скакућеш на корњачи која се одбија од зида. 0102_laugh Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Свака част Комодору, али ово је ипак најбоља игрица из тог времена... ZX Spectrum - High noon Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Ја бих волео да направе поново Nintendo ES (NES), Super Nintendo i dalje imam, ali u Bg koristim emulator za SNES i igram isključivo te igrice - pojavom prvog Sony PS i Nintendo 64 i ostalih 3D sranja sam prestao da se igram. xD Elem, Qbine, taj tvoj čova igra uz muziku kod mene na kompu 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 А ја још увек имам Commodore 64 (она последња серија, што има кућиште као А500), са касетофоном и џојстиком... Мада, мало ме зезају оба... Само компић ради као ПОДМАЗАН! Веровали или не, ја сам писао књиговодствени програм за то машинче, и радио је. Јес био смешан и спор и чудо.. Али... Много сам волео тај компјутер. И сада има почасно место - заштићен у једној фијоци. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука