obi-wan Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Ko nije u to vreme igrao laser squad, nista nije igrao... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Ovo je zanimljiv pc, prastari laptop. notebook. Ima crno-bijeli LCD display kao digitron. мајкл How about an 8 bit DOS (pre-Windows) based tablet pc for notepad and a pre Excel version of a spreadsheet? Goes for weeks on 4 AA batteries. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 eheeeej.gif' class='bbc_emoticon' alt='мајкл' /> odjednom smo narucili sve igrice za njega. bilo je tu sem igrica i nekih programa kao naprimjer telfonski imenik, koliko se sjecam. mogao je sluziti kao mala baza podataka. najvise nam je posluzio da se zaineteresujemo za svjet informatike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Ја сам је играо са братом. Много је лакша и забавнија кад се игра удвоје. Сем ако сте имали само један џојстик. Da imali smo samo jedan dzojstik prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Commodore 64 Revived with New Powers and Performance Every geek of a certain age will remember the now classic Commodore 64. It was at the height of 8 bit technology when it appeared in 1982 and over the following 12 years 17 million of the them were sold! The new C64 will be sporting Intel’s 64-bit quad-core microprocessors and 3D graphics capabilities upto 500GB of hard drive storage and 4GB of RAM. Also included are a DVD-RW drive' date=' a touchpad, four USB ports, a Gigabit Ethernet port and a DVI (Digital Visual Interface) port to connect monitors – all this is squeezed into the all-in-one’s keyboard that measures 17.5 inches (44 cm) wide and 2 inches (0.5 cm) tall.[/size'] [table][tr][td][/td][td]Commodore said. “It’s designed to take up far less room — and use far less energy — than any other desktop computer,” Commodore USA said. The PC will run the Linux, Windows and Mac OS X operating systems.[/td][/tr][/table] ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Ја како сам укапирао комодор...он је буквално узео принцип - лаптоп без монитора... Није лоше... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Ја како сам укапирао комодор...он је буквално узео принцип - лаптоп без монитора... Није лоше... Баш тако и као што се види задржао свој стари облик. Иначе то (да све буде спаковано у тако рећи тастатури) је традиција у тој компанији. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Изгледа да неће бити лоше.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Изгледа да неће бити лоше.. Ја мислим да ће да пукну жестоко. Ово што су направили је или лаптоп који није преносив, или десктоп који је мали и неудобан за рад, шта год да је делује ми прилично бескорисно. Увек бих пре купио PC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Ја мислим да ће да пукну жестоко. Ово што су направили је или лаптоп који није преносив, или десктоп који је мали и неудобан за рад, шта год да је делује ми прилично бескорисно. Увек бих пре купио PC. Па и ово је PC. Да ли си читао које су му перформансе? Што се удобности тиче... па, ја се не сећам да сам имао проблем са Амигом које је била исте архитектуре. Мислим да се овде више ради о укусу, а о њему се (бар тако кажу) не расправља. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Ја мислим да ће да пукну жестоко. Ово што су направили је или лаптоп који није преносив, или десктоп који је мали и неудобан за рад, шта год да је делује ми прилично бескорисно. Увек бих пре купио PC. Па и ово је PC. Да ли си читао које су му перформансе? Што се удобности тиче... па, ја се не сећам да сам имао проблем са Амигом које је била исте архитектуре. Мислим да се овде више ради о укусу, а о њему се (бар тако кажу) не расправља. Па јесте, али не могу да му мењам картице по жељи, додајем, одузимам хард дискове, не могу да му лети отворим кућиште да се хлади, итд. Једноставно, није то то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Мислим да није лоша замисао. Свака роба нађе свог купца. Ако ништа друго, допринео би обарању цена. Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Па јесте, али не могу да му мењам картице по жељи, додајем, одузимам хард дискове, не могу да му лети отворим кућиште да се хлади, итд. Једноставно, није то то. Пази вако. Ово није класичан лаптоп комп. Ово може више да се пореди са Мековим компијутерима. Ово чему говориш су предности десктоп конфигурације и ту се слажемо. (Мада нисам сигуран да су му компоненте непроменљиве.) Мислим да није лоша замисао. Свака роба нађе свог купца. Ако ништа друго, допринео би обарању цена. winter ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 opa, vratio se komodor64 u modu! e pa ako je tako.. prodajem komodor64, 2 džojstika, kasetofon, flopi, kabal za struju + igrice na kasetama i na disketama winter tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 ovo sam sa komšijom igrao ko blesav... inače taj komšija mi je objasnio da ono BASIC što piše na tv-u je ime lika koji je napravio komp-to je naš čovek i preziva se BAŠIĆ 0409_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука