Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

ploča aluminijuma od 1 mm debljine štiti dovoljno od sunčeve radijacije...

a ovo za magnetno polje da su naelektrisane čestice sa sunca ,krivo si se izrazila,zemljino magnetno polje blokira i skreće čestice koje dolaze sa sunca...

inače fizika uopšte nema predstavu porijekla magnetizma,zna se da je to sila u svemiru ,ali se nemaju pojma šta je uzrokuje...poenta je samo da zemljino polje nema veze sa suncem i česticama ,ima veze samo sa našom planetom

Да, знам, то је скраћена верзија "брат од тетке" уместо "син од сестре моје мајке" :))

"...(1964 for solar minimum and 1970 for solar maximum)."

So the Apollo missions, from 1969 to 1972, were occurring during a solar maximum, when there would have been peak numbers of solar flares per day!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

А шта ако је стварно истина да су били на Месецу? Неко на крају мора бити преварен.

Ma ja necu verovati da su bili ni ako su bili ...

Ja licno u stvari i ne sumnjam da su bili ali ne priznajem iz inata ...

:)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ma ja necu verovati da su bili ni ako su bili ...

Ja licno u stvari i ne sumnjam da su bili ali ne priznajem iz inata ...

:)

Eto ti!

A ja znam da nisu bili al vam teram kontru! :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Одох са теме, научила сам да читам и пишем од Милосављевића, сад могу даље кроз живот...Милосављевићу хвала ти на томе.

http://www.edith-hansen.dk/opg/fys/van/vanallen.htm

Ништа, молим и други пут. ;)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Где си избунарио овај филм? Свака ти част.

Gledao sam ga kao klinac i odjednom mi pade na pamet kad sam čitao temu. Na sreću, nisam mu zaboravio naslov za sve ove godine  :)))

Подели на овим сајтовима

Па неће бити да не знам ништа!

Nisam ni rekao da ne znaš ništa... ali npr. rekoh "... ignoriše dokaze i objašnjenja koji postoje..." jer već su dati odgovori na primedbe koje navodiš dalje u tekstu... na 31 stranici ove teme... počev od ove poruke (LINK)

Верујем да се то никада није догодило, у ствари, скептична сам. " "Идеја да смо путовали на Месец - и да је Аполо 11- крунисан срећом - је игнорисало део већине култура толико да подсећа на параноју, само ли се помене могућност да није истина. Ја мислим да НАСА није могла на Месец, и то су добро знали.  Крајем педесетих година...направили су студију изводљивости за слетање астронаута на Месецу и открили да је вероватноћа успешног спровођења била...нешто 0,0017 одсто - другим речима , било је безнадежно.

Ako je i postojala takva studija izvodljivosti... to samo znači da je studija bila pogrešna... kakav ti je to argument?

Око тридесет километара изнад земље је појас зрачења под називом Ван Аллен појас. Ниједан човек не може да продре овај појас, зато што ће бити озрачен више од 300 рад. Једини начин да прође је да буде ограђен метром дебљине.. знаш чега... а нема ни кратера где је модул слетео . За почетак, дневне температуре на месецу су око 260 до 280 степени Целзијуса. Филм се топи на 150 степени Целзијуса. Ту су и многи проблеми са сенкама, ту су и грешке са крстићима на неким од фотографија...суви песак не оставља трагове, а сви знамо да нема воде на Месецу...итд... Твоје изузетне тврдње захтевају изузетне доказе...

Vidiš, na sve ove primedbe je već odgovoreno... na ovoj temi (dadoh gore link)... a možeš malo detaljnije da pročitaš i na Wiki-ju (LINK).

Već nekoliko puta "zaverolozi" na ovoj temi traže nekakve dokaze... i taj deo zaista ne razumem... budući da:

1. postoje brojni materijalni dokazi (slike, filmovi, kamenje doneto sa Meseca, itd.) kao i iskazi svedoka... taj deo ("dajte dokaze") smo odavno prošli i dokazi su (sami po sebi) prilično jaki...

2. postoje i kritike tj. osporavanje tih dokaza (npr. "greške sa krstićima"), kao i teze koje čine spuštanje nemogućim (npr. "zračenje Van Alenovog pojasa")...

3. postoje objašenjenja i dokazi zašto su prethodno navedene kritike i teze pogrešne...

Problem (za zaverologe) je što nema 4... nema osporavanja ovih objašnjenja iz trećeg koraka... došao čika Van Allen i lično objasnio da su ovi mogli da prođu kroz Van Allenov pojas... nema dalje... stvar rešena... tj. dokazana (još u prvom koraku, pošto se osporavanje dokaza pokazalo kao neosnovano)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Искрено, као дете веровао сам. Сада када мало боље размишљам и расуђујем ствари нисам сигуран да је то истина. Када погледам историју и видим да су од нас правили дебиле како су стигли не уливају ми баш поверење. Издали би рођену мајку да покажу свету како су они баш ТИ најбољи.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

ja brate ne znam šta je sa tobom i tvojim očima,ali ja ovdje vidim zvijezda koliko oćeš

Украп ми динабластер наочари! :))

Ево ти још звезди.

0124-0610-2617-4710_earths_horizon_and_s

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jel vi znate da je fotografisanje zvezda jedan vrlo tezak  i komplikovan posao zbog izuzetno male kolicine svetlosti koje odasilju? Taj posao je tezak i kad oces samo zvezde da slikas a ako jos i u fotografiju smestis i neki osvetljen objekat  u prvom planu, nema TEROIJE da uvatis  i jednu jedinu zvezdu.

Evo vam test... vecina vas ima aparate... izvolte izadjite nocas na ulicu u fotkajte samo nebo ali tako da u kadru imate  i neki objekat sa zemlje... banderu, krov kuce, svoj palac... sta god ocete. Necete uslikati i jdnu jedinu zvezdu.

Tako da ne trabunjajte  o stvarima koje ne poznajete (sto je najveca boljka forumasa od kad postoji forum)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ако Срби нису способни да пошаљу људе на Месец, можда можемо лансирати сателит у месечеву орбиту и да сликамо површину. Ако нађемо трагове, на локацијама Аполо мисија, онда ћемо веровати да је то била истина. :)

Мислим да су Срби способни за то. Шта ви мислите?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...