Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Moglo bi biti interesatno...

ЛАЖНО СЛЕТАЊЕ НА МЕСЕЦ

Мислим да је ово доказ који руши све приче о томе да није слетено.

http://www.telegraph.co.uk/science/space/5737854/Russian-spacecraft-landed-on-moon-hours-before-Americans.html

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ЛАЖНО СЛЕТАЊЕ НА МЕСЕЦ

Moglo bi... ali nije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

ЛАЖНО СЛЕТАЊЕ НА МЕСЕЦ

E da sta je sa ovim?.. govore ljudi iz vlade SAD-a u to vreme (Ramsfeld i drugi) i Kjubrikova zena kako im je Kjubrik napravio one slike posle snimanja Odiseje u svemiru. Sto ne znaci da nisu sleteli na Mesec vec samo da su slike odavde...mozda je bila top secret operacija xD Gledao sam ovaj dokumentarac pre 2 godine al se ne secam :)

Подели на овим сајтовима

Glavno je pitanje ,ako su Amerikanci uistinu sleteli na Mesec kako za ovih 45 godina nisu apsolutno nista urali na Mesecu.Ako su sa onakvom nazadnom tehnologijom,u odnosu na ovu danasnju uistinu sleteli,cudno da do sad nisu pravili "cuda" na tom Mesecu.Sam Nil Amstrong je priznao pred smrt,pod pritiskom savesti da je sve izlazirano.To su ipak relevantne cinjenice.

Koji je cilj price o sletanju ljudi na Mesec.Pa upravo se u tom dobu i pojavljuju prvi stripovi o"izvanzemlajskoj inteligenciji" i postojanju zivota na drugim planetama.Kasnije i filmovi,danas vec imamo i ljudi koji vise ne veruju u Hrista,al veruju u vanzemaljce i u junake iz Avatara.Cak i Rimski Papa Franjoe je izjavio da nismo sami u svemiru i da ocekuje skori susret sa vanzemaljcima.Za mene je to ciljana podmetacina ,radi lakseg kontrolisanja sirokih narodnih masa.

A ako postoji zivot van planete,ko se za njih raspeo i dao otkup za Cartsvo Nebesko? :)))

Da ne spominjem  ove sveospte poznate fake o atmosferi ,zastavi,zvezdama i senakma....

Подели на овим сајтовима

Sam Nil Amstrong je priznao pred smrt,pod pritiskom savesti da je sve izlazirano.To su ipak relevantne cinjenice.

Где су? Мсм, размишљај о томе како хоћеш и веруј у шта хоћеш, али које су то чињенице? Када је признао? Где си видео-чуо?

Подели на овим сајтовима

Sam Nil Amstrong je priznao pred smrt,pod pritiskom savesti da je sve izlazirano.To su ipak relevantne cinjenice.

Cuo si u kafani i odma su "relevantne cinjenice"? :D

Lepo pita Rakic... daj da vidimo te "cinjenice". (nesto mi govori da ces sad da krenes  u neki kontra napad umesto da lepo i pristojno prilozis dokaz za ovu tvrdnju... al, aj ce vidimo :D )

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Где су? Мсм, размишљај о томе како хоћеш и веруј у шта хоћеш, али које су то чињенице? Када је признао? Где си видео-чуо?

Pokusacu da pronadjem link u moru linkova.Protok informacija na internetu je takvog inteziteta da covek ne moze sve da popamti.Daj mi samo malo vremena.Ima ta nejgova cuvena izjava,posle cega su ga proglasili ludim i senilnim starcem koji ne zna sta prica.UbrZo posle toga je umro,il' je bio uklonjen.

Video na kom odbija se zakune pred Biblijom ,da je sve to bila istina.

https://www.youtube.com/watch?v=XRSk04ZJFN8#t=39

Lepo pita Rakic... daj da vidimo te "cinjenice"

Naravno.Ja i jesam za argumentovan dijalog,bez niskih prepucavanja. Cinjenice  ima koliko hoces,i bez njegove izjave,samo ako zelis da ih vidis.Ali oduvek se postavljalo pitanje ko zaista vidi i tjo zaista cuje.Ni Jevreji pored svih onolikih cuda Hristovih ,nisu videli,jer nisu hteli da vide.

Подели на овим сајтовима

Pokusacu da pronadjem link u moru linkova.Daj mi samo malo vremena.Ima ta nejgova cuvena izjava,posle cega su ga proglasili ludim i senilnim starcem koji ne zna sta prica.Ubro posle toga je umro,il' bio uklonjen.

Video na kom odbija se zakune pred Biblijom ,da je sve to bila istina.

https://www.youtube.com/watch?v=XRSk04ZJFN8#t=39

Naravno.Ja i jesam za argumentovan dijalog,bez niskih prepucavanja. Cinjenice  ima koliko hoces,i bez njegove izjave,samo ako zelis da ih vidis.Ali oduvek se postavljalo pitanje ko zaista vidi i tjo zaista cuje.Ni Jevreji pored svih onolikih cuda Hristovih ,nisu videli,jer nisu hteli da vide.

У реду. Ево чекам...

Успут, и туце Срба, православаца је дакле учествовало у овом замешатељству... Занимљиво...

Најпознатији су свакако,

Милојко Вучелић

https://www.pouke.org/forum/topic/25351-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%83-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%81/#entry830018

и Славољуб Вујић

https://www.pouke.org/forum/topic/25351-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%83-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%81/#entry882597

Боље да сам тему у којој сам писао о њима двојици и још некима, назвао "Допринос Срба теоријама завере" него штп сам је именовао "Како су Срби доприносили развоју ваздухопловства у свету..."

Додуше, можда су их закључавали у неку другу канцеларију, када је Кубрик преузимао команду над "операцијом"...

Како год, ај` баш да видим(о) доказе...

Успут, о оовм видеу смо већ причали овде на Форуму и људи форумски који се мало више прате те Амере су објаснили да је овај што је тражио од пок. Армстронга да се закуне, неки амерички хиперпротестантско заверолошки лик, или тако некако... Уосталом-мош` мислити, дам ти паре да се закунеш... Није - него...

Подели на овим сајтовима

@@Melhisedek88,

Није тешко да прихватиш да су заиста људи слетали на Месец. Нема ту ничег лоше - и немој да се бојиш.

Лично сам проверио све око тога. Љубитељ сам науке и астрономије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Naravno.Ja i jesam za argumentovan dijalog,bez niskih prepucavanja. Cinjenice ima koliko hoces,i bez njegove izjave,samo ako zelis da ih vidis.Ali oduvek se postavljalo pitanje ko zaista vidi i tjo zaista cuje.Ni Jevreji pored svih onolikih cuda Hristovih ,nisu videli,jer nisu hteli da vide.

Dobro, dobro... Manje filizofije vise cinjenica... Evo, i ja se upisujem na listu cekanja tih cinjenica, odma pored Rakica.

Подели на овим сајтовима

Додуше, можда су их закључавали у неку другу канцеларију, када је Кубрик преузимао команду над "операцијом"...

Успут, о оовм видеу смо већ причали овде на Форуму и људи форумски који се мало више прате те Амере су објаснили да је овај што је тражио од пок. Армстронга да се закуне, неки амерички хиперпротестантско заверолошки лик, или тако некако... Уосталом-мош` мислити, дам ти паре да се закунеш... Није - него...

Mozda su im samo  ponudili odredjenu cenu.Nije bitko ko je trazio,bitno nad cim je trazio i u koju svrhu.Kod Amerikaca je "praksa" da se zakunu Bogom ili na Bilbliji,tako da je diskutabilo zasto je odbio da se zakune nad knjigom,nad kojom je verovatno vec imao prilike da se zakune.

@@Melhisedek88,

Није тешко да прихватиш да су заиста људи слетали на Месец. Нема ту ничег лоше - и немој да се бојиш.

Лично сам проверио све око тога. Љубитељ сам науке и астрономије.

To je tvoje subjektivno misljenje.Ja smatram da si ti i ostali koji verujete u tu "teoriju zavere" o sletanju ljudi na mesec,pristalice futuristico-tehnoloskog napretka covecanstva,pa shodno tome gutate takve diskutabilne  ideje.

Gde je progres ljudi na mesecu za 45 godina?Ako su mogli da odu na Mesec,zasto nisu mogli da posalju ekspediciju na Mars .Treba im 60 godina za taj  identican poduhvat,jer ga najavljivuju oko 2030-te.U cemu je sustinska razlika sletanja coveka na Mesec ili na Mars?

Подели на овим сајтовима

Mozda su im samo ponudili odredjenu cenu.Nije bitko ko je trazio,bitno nad cim je trazio i u koju svrhu.Kod Amerikaca je "praksa" da se zakunu Bogom ili na Bilbliji,tako da je diskutabilo zasto je odbio da se zakune nad knjigom,nad kojom je verovatno vec imao prilike da se zakune.

To je tvoje subjektivno misljenje.Ja smatram da si ti i ostali koji verujete u tu "teoriju zavere" o sletanju ljudi na mesec,pristalice tehnoloskog napretka covecanstva,pa shodno tome gutate takve diskutabilne ideje.

Gde je progres ljudi na mesecu za 45 godina?Ako su mogli da odu na Mesec,zasto nisu mogli da posalju ekspediciju na Mars .Treba im 60 godina za taj identican poduhvat,jer ga najavljivau oko 2030-te.U cemu je sustinska razlika sletanja coveka na Mesec ili na Mars?

Ovo je isto ko da si reko

"Ako mozes peske da odes do trafike ispred zgrade, sto ne bi mogo peske da odes u Gvatemalu?

Подели на овим сајтовима

Mozda su im samo  ponudili odredjenu cenu.Nije bitko ko je trazio,bitno nad cim je trazio i u koju svrhu.Kod Amerikaca je "praksa" da se zakunu Bogom ili na Bilbliji,tako da je diskutabilo zasto je odbio da se zakune nad knjigom,nad kojom je verovatno vec imao prilike da se zakune.

Јесте пракса, да се закуну над Светим Писмом. Али! Нисам се бавио духовним животом покојног Нила, али ако је човек атеиста-нема потребе да се заклиње над Библијом, а ако је био хришћанин, који се озбиљан хришћанин заклиње над Светим Писмом у замену за новац!?

Уосталом, теби су поруке на одобравању, али не и читање претходних постова и одговора... Дакле, овај видео је најобичније смеће. Ајмо даље...

И немој губити време на полемикама и спамовању теме, него дај одговоре за своје тврдње или лепо реци да не желиш да причаш о томе, то је твоје мишљење и "мирна Бачка". 

И да, да ли у твом координатном систему постоје људи који "немају цену"... Мислиm-ал` ти одговор... Можда су им само понудили цену.. O tempora! O mores!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...