Juan Valdez Написано Март 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Brate kako te ne mrzi da meljes kafu? Ja spremim 1-2 litre filter kafe i pijem dan-dva. Stalno vruca. A kafu vec mlevenu pazarim. :cheesy: Не можеш ни да разумеш осим ако ниси заљубљеник у кафу. Бираш добра зрна, нећеш да пијеш, као Турци, бразилска зрна четврте категорије које им уваљује један монополиста. Бираш светла, тамна, смеђа, некад и мешаш, екеспериментишеш. Осим тога, купиш и самељеш, тако је најсвежије. Мирис који се ослобађа је део уживања. Идеално би било чак и пећи зрна, ако знаш како и имаш алат или узимати увек свежа зрна (до пар дана стара) из локалне пржионице, ако постоји. Модерна паковања значајно смањују губитак ароме, али ипак се увек нешто изгуби. И наравно, куваш по једну дозу, у малој џезвици. То што ти радиш је конзумирање кафе, а не уживање у њој - лепо би се уклопио са Американцима. :group111: Шта мислиш зашто Италијани имају факултете за кафу? :group111: Огло, хвала за песмицу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Пере ли се овај доле део у кога пада самлевени прах? Претпостављам да је нешто нерђајуће... Брате то се никад не пере... у томе је тајна доброг укуса... :cheesy: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Пере ли се овај доле део у кога пада самлевени прах? Претпостављам да је нешто нерђајуће... Брате то се никад не пере... у томе је тајна доброг укуса... Мислио сам на први пут, пошто је тек стигао? Сврати на једну кад имаш времена. И пиво је ледено. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ма свратио би него авион ми код мајстора, квачило нешто не вата... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Стигао и прелеп је! :cheesy: Стварно је леп. Него нема онај зглобић на курбли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 23, 2015 Пријави Подели Написано Август 23, 2015 Ја имам нешто овако: и то растура. Уопште није спор, за 20 секунди направиш количину за један дан. А и слађе је Oткад нисам ово вртео! А углавном нисам, бејах клинац кад је било актуелно, додуше и у тинјеџ добу сам пар пута "помогао" да се самеље и закува Најлепши мирис! п.с. извинте за оживљавање теме АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 23, 2015 Пријави Подели Написано Август 23, 2015 Које зрно за кафу користите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 Ово је мој спинер Phoebe, Ayla , Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Ovi rucni mlinovi su odlicni za bicepse. Ja kad odem u Srbiju, svim tetkama i strinama sameljem rucno po kilo kafe, i svi srecni i zadovoljni, a moji bicepsi zategnuti. A kad me pitaju, idem li u teretanu, ja kazem idem kod strine Dusanke Inace, ovi rucni sitnije melju, a elektricni mlinovi su vise za kafu iz aparata. Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 On 8/22/2017 at 14:19, Марина Савковић рече Ово је мој спинер Spiner ti je godište moje babe Kafa najljepše miriše iz ovih mlinova ručnih Prelijepo Чунга Лунга and Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 E, da ne veruješ! Baš sam u toku noći snevao mlin za kafu, ručni i setim se kad sam video temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука