Jump to content

Да ли сте се некад уморили од чекања Другог Христовог доласка?

Препоручена порука

jel zna neko kol´ko je sati?  klapklap

Сад ће да звони а онда имамо час из есхатологије ekstra

mlogo se bre oteglo klapklap , idemo na proverenu foru (kamena s´ ramena) jedan dooobar svezanj kljuceva pa dinge odozdo u zvonce  dada

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Naravno da se nisam umorio... nije Bog šalterska služba

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Христос је већ ту. Виђамо се сваке недеље, негде око 9.

Подели на овим сајтовима

Па добро, није Бог баш ни кућна помоћница Моци.

Јавите ми кад је Његов следећи ред вожње, кад очито пре 09 и после 10. 30ч нема смену.

И нема везе што сте банализовали, има ко да чита црну хронику.

Кип ин тач.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
Христос је већ ту. Виђамо се сваке недеље, негде око 9.

Mislim da ćeš ti znati baš lepo da mi objasniš. Pitanje....

Može li Hristos direktno delovati i Spasiti čoveka bez Pravoslavnih sveštenika? 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Црква је присутни Христос. Не његова заменик, већ заиста присутни Христос. Без Христа нема спасења. Јер, Христос је Спаситељ.

Подели на овим сајтовима

Е сад, ако ме питаш да ли Христос може да спасе мимо Христа. тј. мимо самог себе, ја ћу ти одговорити да је питање бесмислено.

Подели на овим сајтовима

Naravno da moze.Setimo se Kapetana Kornelija, tako i bilo kom drugom pravedniku ,koji nije poznao Hrista mozete biti data prilika spasenja ,recimo krestenjem krvlju,kao npr kad slavimo 40 mucenika svestijskih kad se jedan od vojnika obratio ispovedanjem imena Hrista i tako se spasio.

Подели на овим сајтовима

Пошто се први пут јављам на теми , онда да директно одговорим на питање теме.

Ја се нисам уморио од чекања и срешћемо га ако не на овом , онда на оном свету.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Е сад, ако ме питаш да ли Христос може да спасе мимо Христа. тј. мимо самог себе, ја ћу ти одговорити да је питање бесмислено.

Ne pitam te da li može Hristos spasiti mimo njega. Moje pitanje je precizno.

Po onome šta sam zaključio od tvog odgovora,tvoje je mišljenje: Nema direktnog delovanja spasa Hrista, mimo pravoslavnih sveštenika? ako sam te dobro razumeo. (naravno da i ja mislim da je Hristos Crkva,pa me zanima može li biti Spasenja van Liturgiskog života recima naprimer, ali da se ne zadržavamo samo tu.Koliko je bitan taj kamen vere Petrove,na kome je Hristos sagradio Crkvu?Da li je ta vera samo u Liturgijskoj zajednici tj.u Crkvi sa svim ispunjavanjem dogme,kanona, i ne postoji van nje? Dakle ima li večnoga života a da to nije kroz pravoslavne sveštenike?

Meni recimo ponekad izgledaju Indijanci, kao da su puni Duha Svetoga, iako nisu znali za Pravoslavlje.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...