Jump to content

Јеромонах Иларион Ђурица

Оцени ову тему

Препоручена порука

Причати против човека (ко год био) који је заиста одржао реч .. какву такву - а при том је Србин.. (Срби и држање обећања не иду баш заједно у задње време..) и који је ону карикатуру од суда ИСКЉУЧИВО ЗА СРБЕ, извргао руглу .. нема смисла. На концу, и све позитивно што бих ја имао да кажем у његову корист..односило би с есамо у контексту ''против - садашњег српског АПАРТХЕЈДА на власти''

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

добро де, није имао паравојну формацију, углавном, седо ја на трактор кад ме бранише...уживајте

Подели на овим сајтовима

ШЕШЕЉ, ЗАМАЛО ИСПОВЕДНИК СВЕТЕ ВЕРЕ

Dr Војислав Шешељ, могао би бити нови исповедник светог Православља када би вером освештао своје страдање. Само Христом Богом, светим Евангелијем и Његовим Блаженствима би победио Звер која је пуна сифилистичних гука задоцнелих последица крижарских ратова и Инквизиције. Као анђео мира би се показао када би му Бог придодао вере. Био би нови бранитељ напаћеног Српства, као што је генијалан и уверљив. Са више вере православне, био би тамјан Богу, јер би мирисом Христовим проветрио овај смрдљиви свет. Ионако крвари где је бескрван за свој народ. Са више Христа, страдао би и за оне који му се противе и који му суде. Јер он је жртвовао свој живот за нас као иостали потенцијални исповедници Православља пред сатанистичким Хашким трибуналом. Шешељ би са Христом припадао нама. У невољама прогонствима и клеветама, у Христово име, он би нас тешио. Као брат би нам осветлао образ и утешио нас. Он би нас са мало више Христа гладне правде Божије нахранио. Он би био наш отац, али и наша мајка. А ми бисмо били његова одана браћа! Е да је у његовом срцу најпре Бог и правда његова! Његово срце би припадало само Светој Цркви. Могли бисмо да кажемо мирне душе: Срећне ти ране, јуначе и мучениче! А овако, само жалимо што је њему много више стало до правде овог света, а не до правде Божије. Узалуд је генијалан, када није анђео мира.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1496421683957964&set=a.1384597008473766.1073741829.100007704397657&type=1&theater&notif_t=like

Подели на овим сајтовима

добро де, није имао паравојну формацију, углавном, седо ја на трактор кад ме бранише...уживајте

Ма подржавао га ти или не, сувише је бесмислено оптуживати Шешеља за ту велику несрећу српског народа у Крајини...

Нема основа за то...

Подели на овим сајтовима

Протосинђел Иларион Ђурица "Е да је у његовом срцу најпре Бог и правда његова!

Ово важи за све политичаре на сцени. 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Gde je Šešelj branio, Baja Mali Knindza opevao, a jedan vladika mirio, Srbi više nema...

Не познајем лично ове остале, осим Баје Малог Книнџе, а ни тебе лично не знам. Једино те знам по твојим коментарима овде на форуму. Ценећи по томе (коментарима), Баја Мали Книнџа, како год то звучало некоме, за тебе и за многе је интелектуална и уметничка громада. Износећи овакве паушалне оцене, можеш само да се осрамотиш.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Баја Мали Книнџа, како год то звучало некоме, за тебе и за многе је интелектуална и уметничка громада. Износећи овакве паушалне оцене, можеш само да се осрамотиш.

"Intelektualna i umetnička gromada" htedoh nešto da napišem, ali rekoh da prvo poslušam koju pesmu da se podsetim, da ne donosim prerano zaključke. I mogu da ti kažem da je ovo što si napisao tačno, veće gromade od njega nema, mogu se naći neke slične na grandu, ali ipak on ih je užio sve. 

Подели на овим сајтовима

Ono sto je mene Djindjic iznervirao, po recima Karle de Ponte, bilo je da je kad je Seselj dobrovoljno otisao u Hag, Djindjic porucio Karli de Ponte...evo vam ga Seselj i vise nam ga ne vracajte. Ne znam da li su ove reci Karle de Ponte tacne, ali mislim da joj treba verovati s obzirom da je ona posle prvog perioda antisrpske politike pa nakon otkrivanja zute kuce i afere sa trgovinom organima promenila u svojoj politici prema srbima.....

Seselj opet bez obzira sto je to tako bilo, ne bi trebalo da se raduje do dana danasnjeg Djindjicevoj smrti,jer nije hriscanski, mada je to tesko kad ti djindjic pozeli da se vise ne vratis iz haga.... jako tesko ali hriscanin mora da otrpi...

Подели на овим сајтовима

аја Мали Книнџа, како год то звучало некоме, за тебе и за многе је интелектуална и уметничка громада.
изгорјело све од алкохола...
Подели на овим сајтовима

"Intelektualna i umetnička gromada" htedoh nešto da napišem, ali rekoh da prvo poslušam koju pesmu da se podsetim, da ne donosim prerano zaključke. I mogu da ti kažem da je ovo što si napisao tačno, veće gromade od njega nema, mogu se naći neke slične na grandu, ali ipak on ih je užio sve. 

varas se, ima par dobrih kompozicija na harmonici, pisao je i drugima neke stvari, nemam pojma koje ali ima smisao za to, bez obzira sto i ja ne vrednujem njegove pjesme nije red da ga tako nipodistavas!

posebno ako uporedis jadne kompozicije recimoi partibrejkersa ili tekstove recimo od jure stublica sjeo sam u kola i vezao pojas , strasno

Подели на овим сајтовима

Ono sto je mene Djindjic iznervirao, po recima Karle de Ponte, bilo je da je kad je Seselj dobrovoljno otisao u Hag, Djindjic porucio Karli de Ponte...evo vam ga Seselj i vise nam ga ne vracajte. Ne znam da li su ove reci Karle de Ponte tacne, ali mislim da joj treba verovati s obzirom da je ona posle prvog perioda antisrpske politike pa nakon otkrivanja zute kuce i afere sa trgovinom organima promenila u svojoj politici prema srbima.....

Seselj opet bez obzira sto je to tako bilo, ne bi trebalo da se raduje do dana danasnjeg Djindjicevoj smrti,jer nije hriscanski, mada je to tesko kad ti djindjic pozeli da se vise ne vratis iz haga.... jako tesko ali hriscanin mora da otrpi...

Ja mislim da Karla nikada nije ni bila antisprska iako je tako ličilo, jednostavno ona je htela da odgovorno radi svoj posao i da se svi koji su otišli tamo kazne. E kada su očigledne zločince pustili onda je počela da se buni, a kako ovi nisu puštali naše ljude već Hrvatske izgledalo je da je stala na našu stranu. Ustvari nije ni na našoj ni na njihovoj nego je pritv svih optuženika. Barem sam ja to tako shvatio.

Подели на овим сајтовима

varas se, ima par dobrih kompozicija na harmonici, pisao je i drugima neke stvari, nemam pojma koje ali ima smisao za to, bez obzira sto i ja ne vrednujem njegove pjesme nije red da ga tako nipodistavas!

posebno ako uporedis jadne kompozicije recimoi partibrejkersa ili tekstove recimo od jure stublica sjeo sam u kola i vezao pojas , strasno

Da to htedoh sada da napišem iskreno ima par dobrih neću sada da lažem ,ali ima gomilu smeća.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Хехе, Шешељ у храму св Саве, а Тома на Хиландару...побожни кумови , а на крв и нож су... joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...