Jump to content

Bog i zemljotres!

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

ajd vec kad pises  o adamu da pitam,kako se narod razmnozio od djece adama i eve ,dal su isto stvoreni bili suprotni polovi jel braca i sestre  nije moguce da su djecu radjali jedni sa drugima

Moguce je... po hriscanstvu, naravno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 300
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Drugo... ja mislim da je ovaj zemljotres nastao usled pomeranja tektonskih ploca nad kojima ljudi nemaju nikakav uticaj...

A da li ima uticaj eksploatisanje zemljinih resursa ,nafta ,rude i slično?

Ono tipa isisaš svu naftu a ostane ogroman rupa i ploče se pokrenu?

Подели на овим сајтовима

nisam baš siguran

Ozbiljno ti kazem, najdublja iskopina  ili rudnik ili rupa koju je covek napravio (rudnik dijamanata Mirni u Sibiru)  nije ni zagrebala povrsinu zemljine kore... A ostali rudnici i naftne busotine su smejurija po pitanju uticaja na tektonske ploce...

Подели на овим сајтовима

Ne lupajte gluposti, mozda neko zeli zaista da razgovara.

Vama ovo ustaljeni recept izgleda... prvo provokacije pa posle slede omalovazavanja? Ako toliko ne zelite da razgovarate sa mnom, pristojno je samo da to i kazete. ***** nije primereno ljudima kakvim zelite da se predstavite...

Подели на овим сајтовима

Vama ovo ustaljeni recept izgleda... prvo provokacije pa posle slede omalovazavanja? Ako toliko ne zelite da razgovarate sa mnom, pristojno je samo da to i kazete. ***** nije primereno ljudima kakvim zelite da se predstavite...

Ja licno,podrzavam dijalog izmedju vernika i ateista.Ne toliko da bismo se medjusobno ubedjivali,vec da bismo uklonili sve predrasude koje postoje i na jednoj i na drugoj strani.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

nisam baš siguran

Ozbiljno ti kazem, najdublja iskopina  ili rudnik ili rupa koju je covek napravio (rudnik dijamanata Mirni u Sibiru)  nije ni zagrebala povrsinu zemljine kore... A ostali rudnici i naftne busotine su smejurija po pitanju uticaja na tektonske ploce...

Najdublja iskopina je ona u Rusiji, u Sibiru:

http://www.vesti.rs/Svet/Busotina-probusena-u-okviru-projekta-Sahalin-1-najdublja-na-svetu.html

Zemljina kora je prosecne debljine oko 50 km, a najvise oko 70 km, tako da se ne moze reci da "nije ni zagrebala povrsinu zemljine kore" ...

Ali, toliko o znanju geografije ...  0205_whistling

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Ja licno,podrzavam dijalog izmedju vernika i ateista.Ne toliko da bismo se medjusobno ubedjivali,vec da bismo uklonili sve predrasude koje postoje i na jednoj i na drugoj strani.

0205_whistling

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Busotine (rupe sirine 36 inca!) mogu ici do 12km. Zemljina kora je 50-100km (na kopnu)

Al zaboravimo sad to... tektonske ploce se nalaze  na dubinama od 5km na moru do 500km na kopnu (litosfera, astenosfera i mazosfera ili mesosfera ne secam se tacno)

OSim ako nisi hteo da nam objasnis da rupa od 36 inca moze da izazove pomeranje tektonskih ploca na dubinama od par stotina kilmetara sa masama od milijardma tona, mozda bi trebalo da obazrivije delis epitete  o znanju 0205_whistling

... jer cesto svoje pripisujemo drugima... to se zove projekcija facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...