Драган Јашић Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Чак је и наш искушеник Петар пожелео да се направи и сабор форумаша ЖРУ-а на Хиландару али је и сам свестан да је то тамо немогуће , хм мада ко зна чудни су путеви Господњи ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Перт (кула ) цара Душана Marjan77 је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Marjan77 је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Чак је и наш искушеник Петар пожелео да се направи и сабор форумаша ЖРУ-а на Хиландару али је и сам свестан да је то тамо немогуће , хм мада ко зна чудни су путеви Господњи Ма, чекај Јашо, је ли искушеник Петар, наш бивши модератор Пеђа из Ваљева? zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ма, чекај Јашо, је ли искушеник Петар, наш бивши модератор Пеђа из Ваљева? zru није мирођијо он је из Београда колико сам ја упознат а и остали искушеници су ми рекли да је са Чубуре колико се сећам. Али наш Меда га одлично зна . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 A oво јетајни снимак трпезарије које ми је брат управо послао на маил Marjan77 је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Јашо, ово је све нестварно...брате наш, много ми је драго због свега што си описао... 0102_laugh Сад се отприлике сећам и нашег Петра одавде... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Јашо, ово је све нестварно...брате наш, много ми је драго због свега што си описао... 0102_laugh Сад се отприлике сећам и нашег Петра одавде... 4chsmu1 Биће још тога само да саберем мисли а и слика има МНОГОООО ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 стварно је све предивно,и утисци и фотографије... :bla: :huh: :huh: благо теби и желим ти да у таквом расположењу останеш што дуже... 319.gif leteti leteti ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 :bla: :huh: :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Прелепо,хвала на овако лепој теми.Надам се да ћу отићи некад. 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 јашооооооооо, кад идемо на пиће да ми све испричаш натенане како је Искушеник. мало ме занима ова зидина, пошто ћу и сам да идем тамо, ал живи људи и жива вера ме далеко више занимају bendoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Ево још слика ако неког интересује јашооооооооо, кад идемо на пиће да ми све испричаш натенане како је Искушеник. мало ме занима ова зидина, пошто ћу и сам да идем тамо, ал живи људи и жива вера ме далеко више занимају 1000000001010 Милане само се ти јави када желиш па ће да се испричамо .А сада вас поздрављам немогу да пишем управо ми стигоше унуци да ноће код деде и бабе па морам да се играм са њима 1000000001010 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Наравно да нас интересује...Кад год имате времена...А сада се забавите унуцима 1000000001010 1000000001010 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 14, 2011 ekstra ekstra klapklap 0442_feel 0442_feel dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука