Драган Јашић Написано Новембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Еееее а ово је фреска у првој припрати светог Кнеза Лазара са ликом Милоша Обилића ! Јединствена фреска које колико сам упућен не постоји нигде више само овде ! Ово сам тајно снимио пошто нема благослова да се слика унутар цркве , мој ВЕЛИКИ ГРЕХ ! Kaludjerovic Sreten, ana čarnojević, lab_man and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 За сада толико од мене ! А у децембру поново одлазак на Хиландар за Ваведење Пресвете Богородице . Поздрав од мене грешнога ! Kaludjerovic Sreten, emilija, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Брате Драгане, знате ли можда да ли је отац Василије још увек жив? Задњи пут сам га видео прошле године, у лето. Био је то један поглед кроз келију у којој је отац Василије лежао. Мислим да се отац Андреј старао о њему. Унапред Вам хвала, и опростите ако сметам. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2016 Драги мој брате Драгане, хвала ти за ове прелепе фотографије које дарују много, много више него обичну визуелну информацију. ivanaika, Kaludjerovic Sreten, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 On 15. 11. 2016. at 19:20, PredragVId рече Брате Драгане, знате ли можда да ли је отац Василије још увек жив? Задњи пут сам га видео прошле године, у лето. Био је то један поглед кроз келију у којој је отац Василије лежао. Мислим да се отац Андреј старао о њему. Унапред Вам хвала, и опростите ако сметам. Expand Брате ниси на сметњи далеко од тога ! Богу хвала још увек је међу нама ! PredragVId, Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 On 16. 11. 2016. at 7:24, Драган Јашић рече On 15. 11. 2016. at 19:20, PredragVId рече Брате Драгане, знате ли можда да ли је отац Василије још увек жив? Задњи пут сам га видео прошле године, у лето. Био је то један поглед кроз келију у којој је отац Василије лежао. Мислим да се отац Андреј старао о њему. Унапред Вам хвала, и опростите ако сметам. Expand Брате ниси на сметњи далеко од тога ! Богу хвала још увек је међу нама ! Expand Хвала брате на одговору. АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 On 16. 11. 2016. at 8:46, PredragVId рече Хвала брате на одговору. Expand Богу хвала ! Kaludjerovic Sreten, АлександраВ, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 On 15. 11. 2016. at 18:52, Драган Јашић рече Хиландарски виногради са перта Expand Ово је била грешка ! Није перт већ ПИРГ ! АлександраВ, ana čarnojević, emilija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Brate Dragane, samo ti polako svojim tempom pisi i kad mozes , bez opterecenja, mi se obradujemo svemu i kad imas inspiracije i kad mislis da je nemas...nama koji necemo nikada tamo otici znaci puno, hvala i srecan ponovni susret sa svetim mestom pa kad god bude dosla inspiracija, tu smo za citanje:) Драган Јашић, Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Ево једног предивног филма " ХИЛАНДАР 22.9.2016 године " Боже једва чекам да 23 новембра опет одем на послушање у ове прелепе зидине ! УЖИВАЈТЕ У ГЛЕДАЊУ ! Барем као што сам и ја уживао ! АлександраВ, PredragVId, елТорнеро and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Још један леп филм ! StefanLugic, Bokisha, ana čarnojević and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 св. Гора 2017. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Казивање Јерођакона Силуана-сабрат Светогорског манастира Григоријат . Упознао сам га лично и наравно посетио манастир Григоријат а чест је посетилац и нашег предивног Хиландара . Још један предиван јутуб филм или како хоћете беседа а1 Погледајте ! https://www.youtube.com/watch?v=7qrOAVQJYis&feature=em-uploademail ana čarnojević, Поуке.орг инфо and StefanLugic је реаговао/ла на ово 3 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjan77 Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Помаже Бог. Христос је међу нама. Драгане, благодарим на твом писању, заиста је било лепо читати. Ако могу да замолим за још неке информације, твоје утиске о послушању које си имао у трајању од десет дана и који савет шта је потребно понети од гардеробе за послушање у период од три недеља у Хиландару? Праштајте. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 ana čarnojević and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука