Баба Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Цитат Šešelj i ja se čujemo skoro svakog dana. Rekao mi je da platim radikalsku članarinu za dve godine dok sam bio grešan, da mi ne bi prekidali stranački staž Božidar Delić, ponovo radikal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Цитат Цитат Šešelj i ja se čujemo skoro svakog dana. Rekao mi je da platim radikalsku članarinu za dve godine dok sam bio grešan, da mi ne bi prekidali stranački staž Božidar Delić, ponovo radikal 0205_whistling :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Шешеља ће саслушати због атентата Београд - Када се Војислав Шешељ врати из Хага, биће саслушан у процесу за политичку позадину убиства премијера Зорана Ђинђића, сазнаје Б92. Војислав Шешељ на опроштајном митингу уочи одласка у Хаг, 24. фебруар 2003. (ФоНет) Како Б92 сазнаје, уколико се обистине најаве и Војислав Шешељ се врати из Хага, биће саслушан у вези са политичком позадином убиства премијера Србије Зорана Ђинђића. Шешељ је у Хаг добровољно отишао две недеље пре тог убиства. Он је у притвору Хашког трибунала већ 8 година. У фебруару 2003. најавио је крваво пролеће у Србији и после атентата код хале "Лимес" одмах отишао у Хаг. Војислав Шешељ (17. фебруар 2003. године): Олош ће морати на дно дубоке и мутне реке, где му је место. Ђинђић побеже у Франкфурт, његов Багзи на Ђинђића налетео камионом, па мисли Ђинђић да може 12 година да интензивно послује с мафијом, да учествује у свим мафијашким делатностима, а сад по налогу Американаца тако једноставно да отпише мафију. Е, не може! Ђинђић мора да подели судбину са својим мафијашима, са својим Сурчинцима, са својим Багзијем. Душан Спасојевић (ФоНет, архива) Шешељ је 2003. био осумњичен за сарадњу са "земунским кланом" у оквиру истраге за убиство првог демократског премијера Србије. У притвору Трибунала у Хагу саслушан је у августу 2003. године. "Ја сам био у току, знао сам да се спрема врло крвав обрачун, нисам знао да ће бити убијен Ђинђић, али сам знао да ће крв пасти до колена", рекао је тада Војислав Шешељ. За Шешеља је важило да је добро информисан, сам је свој извор назвао "Лауфер". Тек 2006, током сведочења пред Специјалним судом у Београду, сведок сарадник Дејан Миленковић открио је да је "Лауфер", у ствари, био вођа "земунаца" Душан Спасојевић. Радикали су то тада демантовали. У захтеву за спровођење истраге против Шешеља стајало је да се више пута састајао са Спасојевићем и Улемеком и у својој кући и у Шилеровој, те да су они финансирали његову странку и да је неколико пута од њих тражио да убију Ђинђића, те да је то поновио пред одлазак у Хаг. Иначе, поступак против Шешеља те 2003, у вези са убиством премијера, није могао отићи даље од истраге, јер га је штитио закон о сарадњи са Хагом који предвиђа да се поступак пред домаћим судом мора прекинути до окончања поступка пред Међународним кривичним трибуналом за бившу Југославију. извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Пресуда Шешељу 4. маја Хашки трибунал саопштио је данас да ће пресуда председнику Српске радикалне странке (СРС) Војиславу Шешељу бити изречена 4. маја Након одлуке судија о расправи по правилу 98, током које ће се одредити да ли је тужилаштво изнело случај и да ли је потребно извођење доказа одбране, знаће се да ли ће се процес наставити. Шешељ је, у судској расправи одржаној 9. марта, затражио одштету од 10 милиона евра и поновио свој захтев да веће донесе ослобађајућу пресуду пошто тужилаштво, како је истакао, није ништа доказало и ни на чему не темељи оптужбу против њега. Шешељу, који се у притвору Трибунала налази од фебруара 2003. године, када се добровољно предао, суди се за злочине против човечности и кршење закона и обичаја ратовања у Хрватској, Војводини и БиХ од 1991. до 1993. године. Шешељ, коме се суди од новембра 2007. године, у јануару 2009. је додатно оптужен за непоштовање Трибунала због обелодањивања имена и других личних детаља три сведока чији је идентитет, по налогу Претресног већа, заштићен од јавности. Лидер радикала је у јулу 2009. године осуђен на 15 месеци затвора због непоштовања суда, а у фебруару 2010. други пут је оптужен због објављивања у књизи података о 11 заштићених сведока. ПРЕС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Šešelj kažnjen sa 18 meseci Izvor: Beta Hag -- Haški tribunal izrekao novu presudu Vojislavu Šešelju. Lider radikala je za nepoštovanje suda dobio 18 zatvora. Šešelj je proglašen krivim za objavljivanje informacija o identitetu zaštićenih svedoka iz glavnog procesa koji se protiv njega vodi po optužnici za ratne zločine, uprkos odlukama Tribunala. Predsedavajući sudija O Gon Kvon je rekao da je pretresno veće van svake sumnje utvrdilo da je Šešelj u jednoj od svojih knjiga objavio podatke na osnovu kojih je moglo biti identifikovano 10 svedoka čiji su identiteti u tom trenutku bili zaštićeni nalogom Tribunala. U vreme objavljivanja knjige, Šešelj je, prema presudi, bio svestan da su svedoci bili zaštićeni i da je znao da "njihove identitete ne može jednostavno otkriti kako mu se hoće". Pretresno veće je stoga zaključilo da je Šešelj hotimično prekršio naloge Tribunala o zaštiti identiteta svedoka, ocenjućujući da je time "ozbiljno omeo sprovodjenje pravde". Kao otežavajuću okolnost, sudije su navele "nedostatak kajanja" kod optuženog i široku dostupnost knjige u kojoj su otkriveni identiteti svedoka koju je Šešelj postavio na svoju internet stranicu. Sudija Kvon naznačio je i da je visina kazne određena s obzirom na "neophodnost da se obeshrabre" postupci poput Šešeljevog i da se obezbedi da se oni ne ponove. Novu kaznu, prema presudi, Šešelj će izdržati nakon što izdrži prethodnu kojom je zbog istog dela osuđen na 15 meseci zatvora. Šešelj ima pravo da uloži žalbu. Tokom izricanja presude, Šešelj se osmehivao. Sebe je, na početku zasedanja, predstavio kao "univerzitetskog profesora i najvećeg neprijatelja Haškog tribunala". Kazao je i da se pred Tribunalom neće izjašnjavanti ni o jednom pitanju dok ne bude ukinuta mera nadzora njegovih razgovora sa pravnim savetnicima, koju je krajem prošle nedelje na mesec dana uveo sudski sekretar zbog, kako je obrazložio, sumnje da Šešelj komunikaciju sa saradnicima zloupotrebljava za odavanje poverljivih informacija o svedocima. Više puta u prethodnim pojavljivanjima pred Tribunalom, Šešelj je najavljivao da će izazvati "bar deset" procesa zbog nepoštovanja suda , kako bi dobio veću kaznu nego u glavnom postupku zbog ratnih zločina u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-93, i rad suda učinio "apsurdnim". Na kraju suđenja u junu, tužilac Brus Mekfarlan je zatražio da Šešelju bude izrečena kazna od tri godine zatvora. Šešelj, koji se brani sam, sugerisao je u završnoj reči da bi trebalo da bude oslobođen, naglašavajući, istovremeno, da ga presuda "ne zanima". Šestorica od 11 svedoka, čije je identitete Šešelj po optužnici otkrio, svedočili su, tokom junskog suđenja, u njegovu odbranu. Tvrdili su da su svojevoljno obelodanili svoje identitete i da su Šešeljevim saradnicama dali saglasnost da njihova imena objave u njegovoj knjizi. Tribunal je Šešelja ranije, u odvojenom procesu, već pravosnažno osudio na 15 meseci zatvora zbog otkrivanja identiteta svedoka. Pravilnikom Tribunala, za nepoštovanje suda zaprećena je globa do 100.000 evra, zatvorska kazna do sedam godina ili obe. Šešelj je proletos po treći put optužen za nepoštovanje suda zato što nije uklonio knjige i podatke o svedocima sa svoje internet stranice. O navodima proširene optužnice, izjasniće se o krivici u petak, 4. novembra. Glavni proces, koji je počeo u novembru 2007, uskoro bi mogao biti okončan završnim rečima optužbe i odbrane, pošto je Šešelj odlučio da ne izvodi dokaze odbrane. U pritvoru Tribunala, Ssešelj je od 24. februara 2003., kada se dobrovoljno predao. http://www.b92.net/i...4&nav_id=553692 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Hoce li me neko podsetiti, molim Vas... Haski sud je bese oslobodio i Nasera Orica ili sam ja nesto pobrkala??? Ma bre, meni se cini da sve ovo nema nikakve veze sa nacionalnim pitanjem na Balkanu... Prosto postoje lokalni "cuvari nestabilnosti" koji se drze pod kontrolom u cilju pljackanja naroda i narodnosti-sirotinje sirom sveta... Ne vidim da je drugacije na Balkanu nego sto je u Libiji ili Siriji ili Avganistanu ili Egiptu ili Kosovu...Uzas... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 On 31. 10. 2011. at 9:18, florenntina рече Ne vidim da je drugacije na Balkanu nego sto je u Libiji ili Siriji ili Avganistanu ili Egiptu ili Kosovu...Uzas... Sve bolja zemlja do bolje. Evo kad se vrati mozete da glasate za sekija VELIKO SRBINA! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 On 31. 10. 2011. at 12:50, iurisprudentia рече Sve bolja zemlja do bolje. Evo kad se vrati mozete da glasate za sekija VELIKO SRBINA! Ocajna jesam po pitanju trenutne mogucnosti izbora na politickoj sceni Srbije, ali ipak ne bas toliko Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Šta će biti sa suđenjem Šešelju? IZVOR: BETA Hag -- Potpredsednik Haškog tribunala Karmel Ađijus zatražio je mišljenje preostalih sudija u procesu protiv Vojislava Šešelja da se izjasne o daljim koracima. Ovaj zahtev Karmela Ađijusa usledio je posle izuzeća sudije Frederika Harhofa, koji je bio član sudskog veća na suđenju lideru SRS-a. Od predsedavajućeg Žana Kloda Antonetija i članice raspravnog veća Flavije Latanci, sudija Ađijus je, kako je objavio Tribunal, zatražio da ga "izveste, posle konsultacija s optuženim, o pitanju da li ponovo saslušati ceo predmet ili nastaviti postupak". Od njih je tražio i da "odluče, u slučaju da optuženi ne pristane na nastavak procesa, da li ili ne, bez obzira na to, nastaviti postupak s novim sudijom". Dok ga dvoje članova raspravnog veća ne izveste o postavljenim pitanjima, sudija Ađijus neće imenovati zamenu za sudiju Harhofa. Izricanje presude Šešelju i dalje je zakazano za 30. oktobar ove godine, ali je posle izuzeća sudija Harhofa malo verovatno da će presuda tada i biti izrečena. Današnja odluka u kojoj je sudija Ađijus ocenio da su preostali članovi raspravnog veća "u najboljem položaju" da odluče o načinu na koji bi postupak protiv Šešelja mogao biti nastavljen i okončan, u skladu je s pogledom upućenih pravnika u Hagu da, osim ponavljanja suđenja, koje se smatra malo verovatnim, ostaju dve mogućnosti. Jedna je da, umesto Harhofa, bude imenovan novi sudija, koji bi pre učešća u donošenju presude morao da pročita ceo zapisnik sa suđenja koje je praktično okončano. Druga je da Šešelj pristane da mu dvočlano sudsko veće izrekne presudu. Iako su sudije, iz različitih razloga, zamenjivane, recimo u procesu Slobodanu Miloševiću i Momčilu Krajišniku, nikada se nije desilo da novi sudija bude imenovan po okončanju dokaznog postupka, odnosno uoči izricanja presude. Mogućnost da dvočlano veće izrekne presudu takođe je bez presedana u istoriji Tribunala. Postupak u ovakvom slučaju nije izričito predviđen ni pravilnikom suda, što bi moglo otvoriti brojne pravne dileme o regularnosti postupka. Posebno veće Haškog tribunala usvojilo je 28. avgusta zahtev lidera Srpske radikalne stranke za izuzeće danskog sudije Harhofa zbog toga što je ostavio utisak pristrasnosti. Sudija Harhof bio je član veća koje je od 2007. do marta ove godine Šešelju sudilo po optužnici za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-93. Izricanje presude zakazano je za 30. oktobar. Posebno veće Tribunala utvrdilo je, većinom glasova, da je sudija Harhof pismom prijateljima, objavljenom u danskoj štampi, u kojem je kritikovao poslednje oslobađajuće presude Tribunala "pokazao pristrasnost u korist osuđujućih presuda". "Neprihvatljiva predstava o pristrasnosti postoji. Zbog toga, većina je utvrdila da je pretpostavka nepristrasnosti suzbijena. Shodno tome, većina je našla da je optužba o pristrasnosti sudije Harhofa utemeljena", piše u jutros objavljenoj odluci. Posebno veće utvrdilo je da je sudija Harhof ostavio utisak da je pristrasan time što je u svom pismu, upućenom prijateljima, tvrdio da je do jeseni 2012. "manje-više utvrđena praksa" Tribunala bila da osuđuje vojne komandante za zločine koje su počinili njihovi podređeni. Kritikujući promenu u toj praksi Tribunala - oslobađajućim presudama izrečenim Antu Gotovini, Momčilu Perišiću i Jovici Stanišiću - Harhof je promenu u tumačenju koncepta "udruženog zločinačkog poduhvata" pripisao politički motivisanom pritisku predsednika suda Teodora Merona na kolege, a za račun SAD i Izraela. U odluci, posebno veće navodi da je time sudija Harhof sugerisao da su oslobađajuće presude deo šireg američko-izraelskog plana da se suzbije komandna odgovornost nadređenih oficira za zločine podređenih. Sudija Harhof je u pismu naglasio da je uvek "pretpostavljao da je ispravno osuditi lidere za zločine počinjene s njihovim znanjem" i zaključio da se suočava "s dubokom profesionalnom i moralnom dilemom" kao nikada pre. Posebno veće ocenilo je da je to što je sudija Harhof razmatrao odgovornost "vojnih komandanata" relevantno za proces Šešelju zato što je Šešelj optužen da je učestvovao u udruženom zločinačkom poduhvatu, između ostalog, i time što je upravljao paravojnim snagama zvanim "Šešeljevci". Time što je pomenuo "utvrđenu praksu" Tribunala da osuđuje vojne komandante za zločine podređenih, sudija Harhof je, po odluci, dao osnova za zaključak da bi "razumni i dobro informisani posmatrač" to mogao shvatiti kao "pristrasnost sudije Harhofa u korist osuđujuće presude" i u procesu protiv Šešelja. Taj utisak dodatno pojačava izjava sudije Harhofa da ima profesionalnu i moralnu dilemu, što, po odluci, pokazuje da on ima problema s primenom trenutne sudske prakse Tribunala, čime je narušio pretpostavku sopstvene nepristrasnosti. Takav zaključak donele su sudije Bakone Moloto i Barton Hol, a protiv je bio kineski sudija Liu Daćun. U pritvoru Tribunala, Šešelj je od 24. februara 2003, kada se dobrovoljno predao odmah pošto je objavljena optužnica protiv njega. Sudija Harhof: Moj stav nije uzet u obzir Danski sudija Frederik Harhof, koga je posebno veće Haškog tribunala izuzelo iz procesa protiv Vojislava Šešelja zbog utiska pristrasnosti, zatražio je danas od tog veća objašnjenje zašto pri donošenju odluke nije uzelo u obzir njegov stav. Isti zahtev, postavilo je i preostalo dvoje sudija iz raspravnog veća koje sudi Šešelju - predsedavajući Žan Klod Antoneti i sudija Flavija Latanci. Po Antonetiju i Latancijevoj, činjenica da njihovo mišljenje i stav sudije Harhofa nisu uzeti u obzir "vodi preispitivanju odluke o izuzeću". Harhof podseća da je potpredsedniku suda Karmelu Adjijusu, odmah posle Šešeljevog zahteva za njegovo izuzeće, podneo memorandum u kojem je izneo svoj stav o tome. Uprkos tome, kako je naglasio, iz odluke o izuzeću ne vidi se da li je posebno veće Tribunala uopšte razmotrilo njegov stav, što je po pravilima moralo da učini. I sudije Antoneti i Latanci su danas posebnom veću uputili istu primedbu - da njihov stav o Šešeljevom zahtevu za izuzeće uopšte, bar sudeći po tekstu odluke, nije uzelo u obzir. Istovremeno, sudija Harhof je negirao da je ikada smatrao da se vojni komandanti pred Tribunalom moraju osudjivati za zločine podredjenih, bez obzira na dokaze. U današnjem podnesku, medjutim, sudija Harhof objašnjava da je njegovo privatno pismo bilo izazvano "dilemom" da se na Tribunal "moguće utiče iz spoljnih izvora". U pismu prijateljima je, kao te spoljne izvore, naveo vojne krugove SAD i Izraela, sugerišući da je predsednik Tribunala Teodor Meron (Theodor) za njihov račun neprimereno uticao na kolege pri donošenju oslobadjajućih presuda generalima Antu Gotovini i Momčilu Perišiću, te Jovici Stanišiću. "Moje pismo sigurno ne sugeriše da generali i visoki oficiri moraju biti osudjeni bez obzira na dokaze. Moji lični komentari u pismu ni na koji način se ne odnose na optuženog koji nije vojni komandant, niti je optužen da je upravljao ili komandovao borcima tokom oružanog sukoba", naglasio je Harhof u podnesku posebnom veću. I Tužilaštvo traži preispitivanje odluke o izuzeću Tužilaštvo Haškog tribunala zatražilo je danas preispitivanje odluke o izuzeću sudije Frederika Harhofa (Harhoff) iz raspravnog veća koje bi trebalo da izrekne presudu Vojislavu Šešelju. U podnesku potpredsedniku Tribunala Karmelu Adjijusu, tužilaštvo je ocenilo da odluka posebno veća suda o izuzeću Harhofa "odražava fudamentalne greške u rezonovanju". "Neslaganje sudije o pravnoj stvari ne može dokazati da on ostavlja utisak pristrasnog. Izuzeti sudiju na toj osnovi narušava nezavisnost sudija i potkopava verodostojnost Tribunala", piše u podnesku koji je potpisao glavni tužilac Serž Bramerc. Bramerc je ocenio i da je većina sudija, koja je odluku o izuzeću donela, "izvukla zaključke bez ikakve osnove u dokazima". "U interesu je pravde, stoga, da odluka bude preispitana", tvrdi tužilaštvo, podsećajući da je izricanje presude zakazano za 30. oktobar. Tužioci navode da bi, prema odluci o izuzeću, bilo razumno zaključiti da će sudija Harhof osuditi Ssešelja čak i bez dovoljno dokaza samo zbog pogleda koje je, početkom juna, izneo u privatnom pismu prijateljima, koje je procurelo u dansku štampu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 DARKO MILIČIĆ: Svaka čast Šešelju, nadam se da ćemo se uskoro videti! (VIDEO) Srpski košarkaš se pojavio na skupu Srpske radikalne stranke u Novom Sadu i dao podršku članovima koji traže hitno oslobađanje najpoznatijeg haškog optuženika Printskrin: Youtube/Srpski radikal, Profimedia Srpski košarkaš Darko Miličić dao je javnu podršku haškom optuženiku Vojislavu Šešelju sa željom da što pre izađe iz zatvora. Miličić je istakao da je sramota što u Hrvatskoj haške zatvorenike smatraju herojima, dok u Srbiji hapse ljude koji pominju Šešeljevo ime. Miličić je bio u utorak uveče u sedištu Srpske radikalne stranke kako bi dao podršku članovima za podnošenje zahteva za oslobođenje Vojislava Šešelja, kao i zbog protesta povodom odlaganja izricanja presude lideru Srpske radikalne stranke u Hagu. - Ono što me boli je što mi Srbi u našoj Srbiji ne smemo da “srbujemo”. To je sad problem. Čovek leži u Hagu deset godina, a mi ne smemo da ga spomenemo u Srbiji – rekao je Miličić, i u dahu nastavio: - Naše komšije sa kojima smo imali problema dočekuju svoje haške optuženike kao heroje, imaju bilborde. Mi ovde u Srbiji spomenemo Šešelja i nas hapse po ulici – rekao je nekadašnji NBA košarkaš. Iako su mu mnogi zamerili što je dao podršku radikalima i Šešelju, on je dodao da nikada ne razmišlja šta je pametno za njega već uvek ide srcem. Foto: Profimedia - Dosta mojih prijatelja me pita da li mi je pametno što sam došao na skup radikala. A ja kažem nikad u životu ne razmišljam da li je pametno već radim kako mi je u srcu. - Ono što sam video na TV-u od suđenja Šešelju, mogu da kažem svaka čast Voji na držanju i nadam se da ćemo ga uskoro videti ovde. Kosovo je Srbija. Živeli – poručio je Miličić. http://www.telegraf.rs/sport/866283-darko-milicic-svaka-cast-seselju-nadam-se-da-cemo-se-uskoro-videti-video orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Данас кроз улицу прође конвој аута са заставама СРС, већ сам помислио да је Шешељ ослобођен па славе... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Има да буде узбудљиво када Шешељ дође. Manolis and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Занимљиве слике са нета на ову тему. Manolis, Raymond Red Reddington and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ма, никада их нисам симпатисао, али волио бих да Војо дође да мало размрда ову жабокречину...има да све пршти verum est in beer, Andre Williams, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Срби католици чекају Шешеља! :Р verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука