Баба Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Тома уручио орден куму Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 O hvala Bogu... da mi je samo minut da budem sa Vucicem sad,kontam da je u sevdahu. Lepo saopstenje 6.11.2014 episkopa Backog Irineja. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 nana, verum est in beer, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 O hvala Bogu... da mi je samo minut da budem sa Vucicem sad,kontam da je u sevdahu. Lepo saopstenje 6.11.2014 episkopa Backog Irineja. Ја нисам ни помислио на Вучића. Не могу да укапирам како ферцера твој мозак. Мени је све време на памети то да је Шешељ пред смрт пуштен кући буквално да умре. Да ће тако као жив покојник доћи својој породици, жени, деци, родбини, пријатељима, ако их је остало. Размишљам о тој судби, која није тако изгледала пре десетак година, све се некако чинило као добра зезанција од стране Шешеља. А Вучић. Па шта брига Вучића, он је неко ко има власт и здравље па и гласачку машинерију. Вучићу ни из џепа ни у џеп. Uscanac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Daj bre Zeljko...pusti me toga,ti znas i sam da je trebao biti pusten jos pre nekoliko meseci i sto nije bio pusten i koje sizeo na vesti da postoji verovatnoca da ce ga pustiti. Zao mi je sto nece dugo ziveti ali mi je drago sto ce doci u Srbiju,kao sto mi je drago sto ce bar malo pomutiti onima koji bi voleli da je odavno u zemlji neku stvar,ako nista neka se bar tresu malo. Isto ne razumem aminujes sa jedne strane slike Tome i komentarises Toma mu urucuje orden,a vamo mene kao gnjavis kako ne razmisljam na pravi nacin. Znaci da sam napisao umesto Vucic Toma bilo bi bolje mozda bi i amin neki stigao? A ovako sam bezobrazan diram Vucica a ne mislim na Seselja i tako to,mislim... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Мислим да Шешељ неће пристати на услове "привременог пуштања на слободу". verum est in beer and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 A sto bi to bilo normalno? Prvo lecenje moze da se vrsi i sa time sto on moze da daje intervjue,da gostuje na televiziji,ne znaci to sto gostuje ili se bavi politikom da to znaci da mu lecenje nije potrebno i da jedno potire drugo...drugo to je ogranicavanje slobode,da ne pricam sto on nije osudjen Zato sto je on u procesu za ratni zlocin. Kada si u proesu za nek izlocin, imas neka ogranicena prava. Naprimer, u vecini zemalja ne smes da napustas zemlju u toku sudjenja. Eto, zato. Nije oslobodjen, nije osudjen vec je u procesu. Ako mju se dozvoli pravo na lecenje, ne moze da zloupotrebljava to pravo. NE KAZEM DA JE MORALNO NE KZEM DA JE ISPRAVNO To je medjunarodni ugovor koji je milosevic potpisao i koji MORA DA SE POSTUJE jer NE MOZE DA SE PROMENI. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 У марту 2011. је најављен повратак Шешеља из Хага, нико други до ''прозорљива'' Наташа Кандић је рекла, (овако почиње ова тема на форуму): Војислав Шешељ, лидер радикала, неће добити малу казну, али он је већ осам година у притвору у Схевенингену и било каква казна да буде, он ће ускоро бити пуштен на слободу, тврди Наташа Кандић, председница Фонда за хуманитарно право.- Шешељ ће бити у Београду, биће пуштен из притвора врло брзо, за месец-два. И пре избора, политичка сцена Србије добиће старог знанца - каже Наташа Кандић за „Блиц”. Данас је октобар 6. и 2014. година! И један француски судија пере руке и дозвољава Шешељу да умре у Србији... е, сад, не знамо услове за умирање у Србији, можда хашки казамат, напокон, и нема неке специјалне услове кад је у питању умирање заточеног Србина... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Шешељев најозбиљнији ''ратни злочин'' је вербална борба против НАТО пакта у хашком казамату... nana је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 За који ратни злочин? joint criminal enteprise se zove optuzba i pravna norma po kojoj se goni http://en.wikipedia.org/wiki/Joint_criminal_enterprise al eto da te usrecim krajnje problematicna pravna norma i vrlo rastegljiva... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 А и већ је спреман аутобус радикала за Хаг, па би било безвезе да се то откаже. Најјаче је то што сви преко медија брину о Шешељу тек када се појави нека битна вест у вези њега. Где су били све ове године? То што ће неко рећи он је тамо неправедно, њему ништа не значи, нити било ком неправедно утамниченом човеку. Ту треба борба, апели, лобирања... Једино што је у његовом случају многима било у интересу да буде у затвору, јер су гледали више своје позиције од људске стране. Као што је увек и случај код нас Срба. Ипак ми још треба много да учимо, а за почетак би могли и од комшија да кренемо. Isti slucaj i sa SPC,dakle mesecima traje ova haranga,Spc nije uputila nijedan apel...a onda u kasnim popodnevnim casovima 6.11.2014 stize saopstenje episkopa Backog o tome,a da se pusti na slobodu privremeno je doneta odluka oko podne. Pametnom dovoljno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Daj bre Zeljko...pusti me toga,ti znas i sam da je trebao biti pusten jos pre nekoliko meseci i sto nije bio pusten i koje sizeo na vesti da postoji verovatnoca da ce ga pustiti. Zao mi je sto nece dugo ziveti ali mi je drago sto ce doci u Srbiju,kao sto mi je drago sto ce bar malo pomutiti onima koji bi voleli da je odavno u zemlji neku stvar,ako nista neka se bar tresu malo. Isto ne razumem aminujes sa jedne strane slike Tome i komentarises Toma mu urucuje orden,a vamo mene kao gnjavis kako ne razmisljam na pravi nacin. Znaci da sam napisao umesto Vucic Toma bilo bi bolje mozda bi i amin neki stigao? A ovako sam bezobrazan diram Vucica a ne mislim na Seselja i tako to,mislim... Тома ми је увек смешан. Иако сам навијао да постане президенте никако да се навикнем да је то постао. Тако да су ми и постери са Томом смешни. На крају Тома је најдиректније повезан са Шекијем. Вучић је био клинац ономад кад је Шеки заглавио у Хаг. Тако да веза Вучића и Шешеља није толико дубока вероватно ни присна. Него Шешељ је заиста човек на самрти и не могу да укапирам како сад са једним тешко оболелим човеком мислите да поткусурујете ваше нерашчишћене патриЈотске односе са Вучићем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Isti slucaj i sa SPC,dakle mesecima traje ova haranga,Spc nije uputila nijedan apel...a onda u kasnim popodnevnim casovima 6.11.2014 stize saopstenje episkopa Backog o tome,a da se pusti na slobodu privremeno je doneta odluka oko podne. Pametnom dovoljno. Инсинуираш да је +Иринеј у спрези са режимом дао ову објаву да се штанцује? Ма иди бре бегај, +Иринеј је спор али достижан, какав тајминг, какви бакрачи, ово је вероватно писао данас с циљем да се објави сутра али се нашао неки млађи поп у редакцији који је био ажуран па то изашло данас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Na vest o smrtno obolelom Seselju ti je prvi komentar ovo,a onda i amin na fotku gde se isto zeza na racun njegovog povratka Тома уручио орден куму I ja isto ne mogu da se naviknem na Vucica kao premijera i moradoh se nasaliti na taj racun,ipak su kumovi,bliski bili a i Seseljev sin nosi ime po Aleksandru. Ako je klinac sa 34 godine koliko je imao kad je Seselj otisao iz zemlje,ondaK sam ja beba. Dace Bog ozdravljenje Seselju i to je najbitnije,politika je najmanje bitna. Sto se crkve tice konkretno mislim da je postojala namera da im ova tema bude zadnja rupa na svirali i da nisu zeleli bas nekom mocnom coveku u drzavi da bodu prstom u oko zbog toga. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука