Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam coveka licno pa ne mogu da ti kazem. Ono sto znam jeste da je odlican posao odradio u Hagu i na tome mu svaka cast i samo zbog toga svi trebada mu budu zahvalni . O tome kakav je bio ranije necu da govorim, hriscanstvo negde govori o mogucnosti pokajanja i pormene pa ne vidim zasto samo Seselj ne bi imao tu mogucnost a onako realno , zasuzio je .  

Seselj ima mana i daleko je i od dobrog politicara ili pozeljnog u nekom parlamentu.

Ali ono sta je Seselj radio dok se ratovalo po Jugi i dok su ubijali Srbe ili im odrubljivali glave mudzahedini po Bosni mi Srbi trebamo da mu podignemo spomenik i toi cemo i uraditi jednoga dana.

Njegov patriotizam i organizovanje odbrane Srba od neoustaske kame su za pamcenje i po tome ce ga pamtiti Srbi dok je sveta i veka kao i Milosevica bez obzira na trenutno preovadjujucu situaciju .

Tako da svaka cast Seselju za sve sto je uradio za Srbe i Srbi su mu zahvalni, naravno oni koji imaju pameti, ove druge i ne racunamo u Srbe ... oni su kao neki novci narod, anacionalni, nekakvi kosmopoliti iz kosmosa valjda ...

A da ima mana ima itekako i ja mislim  da je on pogresio profesiju, nije on za politicara vec za oficira ...

Eh, da je bio kojim slucajem nacelnik generalstaba JNA u ono vreme o da je imao vojsku srpskih nacionalista ...... stigli bi do Pariza ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znam coveka licno pa ne mogu da ti kazem. Ono sto znam jeste da je odlican posao odradio u Hagu i na tome mu svaka cast i samo zbog toga svi trebada mu budu zahvalni . O tome kakav je bio ranije necu da govorim, hriscanstvo negde govori o mogucnosti pokajanja i pormene pa ne vidim zasto samo Seselj ne bi imao tu mogucnost a onako realno , zasuzio je .  

А ове из хага знаш лично? 

Можда јесу ови из хага олош, али ако је по тим стандардима и он је исто смеће... две мафије жути.. две мафије.... 

Да се објасним.

шешељ је олош...

Зашто? Зато што му проспе човек воду у лице, он му не узврати одмах, као сваки поштен човек, него плаћене телохранитеље пошаље да га бију и после прича цинично как осе оклизнуо на кору од банане. Частан човек би сам решио.  Веља илић му лупи шамар у сред скупштине, он 3 дана по телевизији кукумаче како је "пуна песница". а није више толико духовит? Што није вељу илића пао на кору од банане? То је олош. Маше пиштољем у сред емисије, коју можда гледа неко дете... шта треба да мисли, да је ок и нормално махати утоком у јавности? Види га чика шеки.

Е то је олош. Ко те детаље не види код тог човека и не капира те ствар... нека је он паметан, жртва хага и све остало.. он је олош.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Шешељ привремено на слободи?

Хашки трибунал је затражио од Холандије и Србије да се вечерас до 18 сати изјасне о могућем привременом пуштању на слободу хашког оптуженика Војислава Шешеља.

рибунал је навео да је добио додатне поверљиве информације које указују на погоршање Шешељевог здравственог стања, преноси Танјуг.

С обзиром на нови развој догађаја, Трибунал разматра могућност привременог пуштања на слободу Шешеља и зато је позвао Србију и Холандију да најкасније данас до 18 сати доставе своје мишљење.

Vojislav%20Seselj.jpg

Трибунал је од Владе Србије затражио и да потврди да ће бити у могућности да гарантује да оптужени неће ступати у контакт са сведоцима или жртвама и да ће се вратити под надзор Међународног суда у Хагу чим то наложи Судско веће.

Судско веће је недавно разматрало могућност да се Шешељ услед погоршања здравственог стања привремено пусти на слободу, али је због недостатка сарадње оптуженог прекинуло тај поступак, наведено је у саопштењу Хашког суда.

Међутим, пошто је Судско веће примило додатне информације које говоре да се здравствено стање оптуженог погоршало и с обзиром на тај развој догађаја и да би се избегло најгоре, Судско веће разматра могућност да Шешеља привремено пусти на слободу како би му била указана нега у најбољем могућем окружењу, а да се притом осигура безбедност сведока и интегритет поступка, наводи се у саопштењу из Хага.

Лидер Српске радикалне странке оптужен је за злочине над Хрватима и Муслиманима у Хрватској, Војводини и БиХ 1991-93. У притвору Трибунала, Шешељ је од 24. фебруара 2003, када се добровољно предао.

После суђења које је, после једног неуспешног покушаја и Шешељевог штрајка глађу, почело у јесен 2007, пресуда је требало да буде изречена 30. октобра прошле године, али је изрицање одложено након што је Трибунал усвојио Шешељев захтев за изузеће судије Фредерика Хархофа због пристрасности.

Од тада траје упознавање новог судије Мадаје Нијанга са предметом, које подразумева читање целог списа и гледање видео-снимака појединих сведочења, будући да судија Нијанг није присуствовао суђењу.

У извештају Генералној скупштини УН, председник Трибунала Теодор Мерон најавио је да ће упознавање судије Нијанга са предметом потрајати до "средине 2015", после чега ће почети већање судија о пресуди Шешељу.

PTC

Подели на овим сајтовима

Надреални олош из Хага.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

morace pristati, znam ja da oni ne bi ali sta ce reci narodu

da je Seselj odbio uslove ko i prosli put.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

http://mondo.rs/a742349/Info/Srbija/U-Hagu-Seselju-govorili-da-je-eutanazija-legalna.html

"Pritvorenici su taoci doktora u pritvorskoj jedinici, bez čijeg odobrenja ne mogu da budu prebačeni u drugu bolnicu. Tako se i desilo da Šešešlj tek posle godinu dana trpljenja bolova i krvavih stolica bude pregledan i da mu konstatuju rak debelog creva" , naveo je Bojić. (лекар из Србије, који је посетио Шешеља)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

da je Seselj odbio uslove ko i prosli put.

ne mogu to da izmisle, ako ovi sada nemaju one uslove od prije 2 mjeseca  onda seselj nece odbiti, on je i trazio ovakve uslove kao sto su sada, da nece napustati srbiju i biti u kontaktu sa svjedocima ili zrtvama, ne moze vlast u srbiji da izmislja njegovo odbijanje, pa ima on porodicu sa kojom je u kontaktu i pravni tim

Подели на овим сајтовима

http://mondo.rs/a742349/Info/Srbija/U-Hagu-Seselju-govorili-da-je-eutanazija-legalna.html

"Pritvorenici su taoci doktora u pritvorskoj jedinici, bez čijeg odobrenja ne mogu da budu prebačeni u drugu bolnicu. Tako se i desilo da Šešešlj tek posle godinu dana trpljenja bolova i krvavih stolica bude pregledan i da mu konstatuju rak debelog creva" , naveo je Bojić. (лекар из Србије, који је посетио Шешеља)

ko zna brate kako je tim nasim ljudima tamo, ono sto je opstepoznato da ih je  dosta tamo umrlo ili steklo teska oboljenja, do sada je 7 srba tamo umrlo

Подели на овим сајтовима

ko zna brate kako je tim nasim ljudima tamo, ono sto je opstepoznato da ih je  dosta tamo umrlo ili steklo teska oboljenja, do sada je 7 srba tamo umrlo

od 75+ godina..... bas cudno.... sto umiru ljudi tih godinaa... bilo gde... aa posebno u hagu... :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Seselj jos nije napunio 60. A inace je bas skroz normalno da godinu dana ceka na pregled i da mu kazu da je u Holandiji 37,5 normalna temperatura i to coveku koji je operisan od raka debelog creva.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

od 75+ godina..... bas cudno.... sto umiru ljudi tih godinaa... bilo gde... aa posebno u hagu... :D

znam da ti je moral skrnav, al nisam se bas nadao da ti je normalno drzati ljude na samrti u pritvoru, kako te to onda sad ne cudi ovo sa seseljem, zasto oni ovo cine, sta ima veze ako umre ima dovoljno godina, jel de?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...