Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Не контам шта је смешно? Чињеница да невин чами у затвору? Или да се нада у правду УН и демократа светских? Smešno je njegovo ponašanje. A, sad... nevin... ratni huškač, naslilna osoba... ti znaš da je nevin? Evo drveni advokat da odgovori. Mozda nije nevin ali na sudu nisu dokazali da je kriv. Znaci nevin je. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 da tuzi te sto mu sude ,kome ce tuziti kad su oni sudije ,nista nekapiram Seselja je malo tesko razumeti. Treba se roditi u Srbiji da bi se to razumelo .... kolce kolce kolce kolce kolce Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Не контам шта је смешно? Чињеница да невин чами у затвору? Или да се нада у правду УН и демократа светских? Smešno je njegovo ponašanje. A, sad... nevin... ratni huškač, naslilna osoba... ti znaš da je nevin? Evo drveni advokat da odgovori. Mozda nije nevin ali na sudu nisu dokazali da je kriv. Znaci nevin je. a, ti znaš da nisu dokazali ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 da tuzi te sto mu sude ,kome ce tuziti kad su oni sudije ,nista nekapiram Seselja je malo tesko razumeti. Treba se roditi u Srbiji da bi se to razumelo .... kolce kolce kolce kolce kolce A, i suza nije za šalu... suzo, daj piši malo razumljivije (pogledaj prethodne postove) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Не контам шта је смешно? Чињеница да невин чами у затвору? Или да се нада у правду УН и демократа светских? Smešno je njegovo ponašanje. A, sad... nevin... ratni huškač, naslilna osoba... ti znaš da je nevin? Evo drveni advokat da odgovori. Mozda nije nevin ali na sudu nisu dokazali da je kriv. Znaci nevin je. a, ti znaš da nisu dokazali ? Pratio sam sudjenje. Ono sto su videle sudije video sam i ja. Osim zatvorenih sednica. Gledao sam i slusao svedoke redovno. Bilo je tu toga za smejanje jako puno. Laganja, izmisljanja dogadjaja i svega. Izvrtanja cinjenica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Лично нисам за СРС мислим да је политика те странке чиста демагогија али ценим Шешеља првенствено као доктора права и мислим да има доста паметног у његовим наступањима тамо време да изађе да је крив био би осуђен не би чекали осам година да то ураде. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 dovoljno je da nekoliko svedoka budu "krunski" da bi bio osuđen. Pa, makar i da 1000 njih lažno svedoči... p.s. brate, mog'o si na milion načina da pametnije iskorisriš vreme, nego što si pratio to... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Nadam se da se nikad neće vratiti. Neka, hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Nadam se da se nikad neće vratiti. Neka, hvala! Nesto lose ti je ucinio? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2011 нећу да улазим у то какав је г. Шешељ био за Србе и томе слично али не могу а да не запазим како бисмо некога ко је доказао и оборио све доказе отужнице ипак стрпали у затвор јер нам се не свиђа његова политика и мишљење. да ли то радимо из страха јер мислимо да је можда у стању покренути својим ставовима народ па се покушавамо заштитити тако што бисмо човјека који је доказао да је невин ипак стрпали у затвор јер је по нас опасан.... Александар С је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Nadam se da se nikad neće vratiti. Neka, hvala! facenew22222222 Nesto lose ti je ucinio? Да ли се ти завитлаваш? Па тај лудак је један од главних криваца са сав ужас који нас је задесио. Било, не поновило се! Ти се не сећаш чувених закона о информисању, о универзитету итд...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Nadam se da se nikad neće vratiti. Neka, hvala! facenew22222222 Nesto lose ti je ucinio? Да ли се ти завитлаваш? Па тај лудак је један од главних криваца са сав ужас који нас је задесио. Било, не поновило се! Ти се не сећаш чувених закона о информисању, о универзитету итд...? мислим брате да некога не можеш стрпати у затвор зарад његових запаљивих изјава. да ли се разумијемо?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 нећу да улазим у то какав је г. Шешељ био за Србе и томе слично али не могу а да не запазим како бисмо некога ко је доказао и оборио све доказе отужнице ипак стрпали у затвор јер нам се не свиђа његова политика и мишљење. да ли то радимо из страха јер мислимо да је можда у стању покренути својим ставовима народ па се покушавамо заштитити тако што бисмо човјека који је доказао да је невин ипак стрпали у затвор јер је по нас опасан.... Шешељ није невин и ми сви то знамо. Он је крив к'о гудало и крив је и нама и другим народима. И да је неке среће, када се врати овде, требало би ми истог трена да га стрпамо у затвор. Али не, народ кратке памети ће истог момента да га поново загрли, иако му је исти тај народ пре десетак година на изборима рекао јасно ”не” из врло очигледних разлога. И тако све у круг. И Србија никада неће изаћи из колотечине, јер се никада неће ослободити демона деведесетих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Nadam se da se nikad neće vratiti. Neka, hvala! Nesto lose ti je ucinio? Да ли се ти завитлаваш? Па тај лудак је један од главних криваца са сав ужас који нас је задесио. Било, не поновило се! Ти се не сећаш чувених закона о информисању, о универзитету итд...? мислим брате да некога не можеш стрпати у затвор зарад његових запаљивих изјава. да ли се разумијемо?! Његове запаљиве изјаве су уништиле стотине хиљада живота. Мани ме легализма, молим те. Има ваљда ДСС форум, па тамо просипај те глупости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Seselj je svoj posao vec odradio. Zahvaljujuci njemu mi Srbi danas mozemo da hodamo uspravno. Da nije bilo njega bili bi prokazani kao zlocinci. Ali ne mislim kod francuza, nemaca, itd jer misljenje trgovaca organima nije bitno vec bi mi sami sebe obelezili kao takve. I to bi bio nas poraz. Ali zahvaljujuci njemu, i samo njemu jer je on kao "najgori od svih Srba" dokazao da to nije istina i to se nije dogodilo. I to je pobeda koju ni njemu ni Srbima niko ne moze uzeti. A granice? Za 2 nedelj mozemo sve da ih pomerimo ako hocemo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука