Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 За мене јесте. И то безвредна уметност. Pa dobro, ima umetnosti koja ti se svidja koja ti se ne svidja. Normalno. Ima umetnika koje ne mogu da smislim, nit ih volim nit su mi zanimljivi...ali opet ih ne cini manje umetnoscu. Mada opet.. autor je postigao efekat sigurno.... sto se vidi po ovoj diskusiji, prekidu predstave itd... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Jel Voja rekao:" Gde su srpski grobovi, tu je srpska zemlja"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Malo da se vratimo na temu https://www.youtube.com/watch?v=Yku3BaMt8Bk Manolis and kordun је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 "Сетимо се само какав је званичан и државни дочек Хрватска приредила Готовини и Маркачу по њиховом повратку из Хага – и какву су им сву могућу политичку и логистичку подршку пружали док су у Хагу били. Или како су косовски Албанци дочекали Рамуша Харадинаја (без обзира што се том његовом повратку Хашим Тачи сигурно није превише обрадовао). А у Србији Шешеља званично дочекују ружне оптужбе, мук и нелагода. (На страну својеврсни политички парадокс што се чини да се Шешељевом повратку данас много више радују његови љути политички противници него његови вишедеценијски саборци и сарадници.) Не каже се случајно да ће онај коме је скупо да издржава своју војску, на крају морати да издржава туђу. Ко се не радује повратку из Хага једног Србина којем (премда свакако није био баш патријарх Павле), уз све напоре и притиске, није могла бити написана осуђујућа пресуда, биће принуђен да дочекује албанског премијера и да му овај усред Београда говори о независном Косову као о „реалности са којом Србија треба што пре да се помири”. Ко је мислио да је Косово испричана прича и затворена страница, коју треба што пре заборавити зарад светле европске будућности, доживео је да му Косово и велика Албанија дођу на ноге и гурају прст у око усред Београда. Ко није сачекао Шешеља, дочекује Раму". Ђорђе Вукадиновић објављено: 11.11.2014. kordun, Manolis and nana је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Плутон, RYLAH, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 "Сетимо се само какав је званичан и државни дочек Хрватска приредила Готовини и Маркачу по њиховом повратку из Хага – и какву су им сву могућу политичку и логистичку подршку пружали док су у Хагу били. Или како су косовски Албанци дочекали Рамуша Харадинаја (без обзира што се том његовом повратку Хашим Тачи сигурно није превише обрадовао). А у Србији Шешеља званично дочекују ружне оптужбе, мук и нелагода. (На страну својеврсни политички парадокс што се чини да се Шешељевом повратку данас много више радују његови љути политички противници него његови вишедеценијски саборци и сарадници.) Не каже се случајно да ће онај коме је скупо да издржава своју војску, на крају морати да издржава туђу. Ко се не радује повратку из Хага једног Србина којем (премда свакако није био баш патријарх Павле), уз све напоре и притиске, није могла бити написана осуђујућа пресуда, биће принуђен да дочекује албанског премијера и да му овај усред Београда говори о независном Косову као о „реалности са којом Србија треба што пре да се помири”. Ко је мислио да је Косово испричана прича и затворена страница, коју треба што пре заборавити зарад светле европске будућности, доживео је да му Косово и велика Албанија дођу на ноге и гурају прст у око усред Београда. Ко није сачекао Шешеља, дочекује Раму". Ђорђе Вукадиновић објављено: 11.11.2014. takva ti je danasnja drzava srbija, na sretenje, dan drzavnosti na drzavnoj televiziji u top terminu na prvom programu ide utakmica lige sampiona Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Kraj teme. Nije ti prvi put da se proslavis izvlacenjem iz konteksta jedne reci ili recenice. Tezis necemu za sta su neophodni rat i nasilje. Kapiras li to? KOnstatno ponavljte "imamo istorijskog osnova" kao da taj istorijski osnov pravda i potire cinjenicu da su za to neophodni rat i nasilje. Netacno, ja se ne secam da smo mi ratovali s Crnogorcima. Nista nije neophodno. Istorijski osnov imamo i na tu temu ne zelim dalje da raspravljam jer je dobro poznajem i znam o cemu pricam. Po tome sto je na drugaciji nacin nemoguce. Ja prosto u to ne mogu da te ubedim.... to bi trebalo da je ocigledno. Da se to uvek, prelije u nasilje... Pokusavati jednu te istu stvar milion puta koja se uvek dokazala da se preliva u nasilje... je prosto besmisleno... Da li je nasilje ako se ti branis od nasilja? Da li je nasilje zastiti ljude na Kosmetu? Da li je nasilje zastiti ljude u RS? Ako ti mislis da sam ja mislio na teznju stvaranja Srbije u Zagrebu onda smo se totalno pogresno razumeli. Mislio sam da sam bio dovoljno jasan na koje krajeve i teritorije semoje misljenje odnosi. Imas Kosmet, Crnu Goru, RS i to je u principu to. Ne verujem iskreno... kako ce da pokaze? Ce dizadje na televizor i da prica kako je Vucic pede**ski izbljuvak ili izopaceni ispr**ak... Dotle ce ici njegova retorika... Dotle ide i ta umetnost koju branis, pa ti to ne smeta. Ima covek pravo da se izrazava kako hoce, to radi za svoj gros. I dalje prosipate suplje price. Kad uzmes istorijski dogadjas, istorijske likove, istorijsko vreme i mesto i kompletno sve istorijsko, ne mozes pustiti masti na volju i stvoriti takvu lakrdiju od svega toga, treba zabraniti zakonom. Nedje se bolesnik i napravi dobru sprdnju od ubijanja Jevreja, kao Nemci dobricine ciste zemlju od ljudskog sljama, i svaki put kad ubiju Jevrejina poraste cvetic na tom mestu i zemlja postaje lepsa za zivot. Ne to nije bolesno i ne treba zabraniti nego je to umetnost feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Mislio sam da sam bio dovoljno jasan na koje krajeve i teritorije semoje misljenje odnosi. Imas Kosmet, Crnu Goru, RS i to je u principu to. ne valja ti princip nista, jes ti neki iz humanitarnog prava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 "Сетимо се само какав је званичан и државни дочек Хрватска приредила Готовини и Маркачу по њиховом повратку из Хага – и какву су им сву могућу политичку и логистичку подршку пружали док су у Хагу били. Или како су косовски Албанци дочекали Рамуша Харадинаја (без обзира што се том његовом повратку Хашим Тачи сигурно није превише обрадовао). А у Србији Шешеља званично дочекују ружне оптужбе, мук и нелагода. (На страну својеврсни политички парадокс што се чини да се Шешељевом повратку данас много више радују његови љути политички противници него његови вишедеценијски саборци и сарадници.) Hvala Bogu, nema kod nas toliko psohopta koliko Albanskih ili HRvatskih da docekujemo fasiste i psihopate sa radoscu.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Hvala Bogu, nema kod nas toliko psohopta koliko Albanskih ili HRvatskih da docekujemo fasiste i psihopate sa radoscu.. to si se malo prevario a i vidjeces uskoro, prvo si se prevario oko toga ko je fasista a bome i za docek ces se prevariti, sreca nisu svi srbi taki ko ti, zato smo i opstali kroz sta smo prosli nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 ne valja ti princip nista, jes ti neki iz humanitarnog prava Prosvetli me slobodno....Ali nemoj ako mislis da treba Srbija da bude do Tokija, te ideje mi nikad nisu bile bliske. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Da li je nasilje ako se ti branis od nasilja? Da li je nasilje zastiti ljude na Kosmetu? Da li je nasilje zastiti ljude u RS? Ako ti mislis da sam ja mislio na teznju stvaranja Srbije u Zagrebu onda smo se totalno pogresno razumeli. Mislio sam da sam bio dovoljno jasan na koje krajeve i teritorije semoje misljenje odnosi. Imas Kosmet, Crnu Goru, RS i to je u principu to. To sam i razjasnio sa Srdjanom. Dakle ukoliko pricate o velikoj Srbiji u smislu, da se Srbija ujedini sa Republikom SRpskom, to je ok i normalna teznja, Tu ne mora krv da se lije, moze diplomatijom. Ono sto ne moze Seseljeva velika Srbija.... koja je bukvalno do Zgreba.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 To sam i razjasnio sa Srdjanom. Dakle ukoliko pricate o velikoj Srbiji u smislu, da se Srbija ujedini sa Republikom SRpskom, to je ok i normalna teznja, Tu ne mora krv da se lije, moze diplomatijom. Ono sto ne moze Seseljeva velika Srbija.... koja je bukvalno do Zgreba.... Ne licim ti ja valjda na nekog ekstremistu pa da si mislio da je meni to na umu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Prosvetli me slobodno....Ali nemoj ako mislis da treba Srbija da bude do Tokija, te ideje mi nikad nisu bile bliske. ne zanima mene tokio, al me zanima krajina i 700 000 srba iz nje, ta zemlja je i danas u privatnom srpskom vlasnistvu, to vidi svako ko zaviri u gruntovnice a ti to otpisujes tek tako, znas li koliko je grobova i krvi srpske tamo, budi malo objektivan prema cijelom srpskom narodu, ne pravi izuzetke, nemas pravo na to, pricas o srpskim zemljama ne o republici srbiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 to si se malo prevario a i vidjeces uskoro, prvo si se prevario oko toga ko je fasista a bome i za docek ces se prevariti, sreca nisu svi srbi taki ko ti, zato smo i opstali kroz sta smo prosli Pa vidim, super vam je metoda... evo ti ne zivis Kordunu, nems tamo kucu, nisi ostao na svom ognjistu i krivi su ti Srbi kao ja... a ne to sto ste imali ludu ideju da mozete da izborite nezavisnu republiku kad nije imalo nikakve sanse. I sto ste slusali ludake ko sto je seselj, primali se na istorijsko pravo, i isli u samoubistvenu misiju izgradnje nezavisne RSK.... Da vam je bio neko ko ja, ti bi sad ziveo care na svom domu. Republika bi ti se zvala hrvatska ali bi u svom gradu imao srpsku upravu, imali bi verovatno neki vid autonomije ili nesto slichno. No, nastavi da se lozish na seselja... itd.. ne zanima mene tokio, al me zanima krajina i 700 000 srba iz nje, ta zemlja je i danas u privatnom srpskom vlasnistvu, to vidi svako ko zaviri u gruntovnice a ti to otpisujes tek tako, znas li koliko je grobova i krvi srpske tamo, budi malo objektivan prema cijelom srpskom narodu Znaci ti oces da se koljemo sa hrvatima, da bi povratili krajnu u granie Srbije? Jel kapiras ti koliko je to shizofreno? Idi bre pa se kolji... boli me patka... al od mene pomoc za samoubistvenu misiju i podrsku nikad nesh dobiti..niti hval bogu od vecine Srba.. podrsku nek ti daje Baron iz italije tako sto ce da ti prica kako je on veliki Srpski nacionalista i kko si super i kako imas pravo. Al da uzme pusku u ruku i da stane tamo - nece ni on sigurno. Niti iko od svih tih sto se busaju u grudi nacionalizmom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука