Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

Све и да јесте тако (не знам) да ли има икаквог оправдања држати неког у притвору толико дуго? Мислим да се у уџбенику за Људкса права сматра да се, иако све зависи од случаја до случаја, може рећи да сваки притвор дужи од 5 година представља повреду права на суђење у разумном року. 

Da li je opravdano? Svakako. Oprvdanja za sve ima. Da li je pravedno i covecanski? Nije.

Da li je seselj doprineo tome - svakako.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ау брате па прочита ли ти шта каже човек уопште? очигледно је да се лоше изразио, мислио је да имамо историјског основа да тежимо идеји уједињених српских земаља.После је дословно рекао да није за рат и насиље...

Ne moze tako.

"ja zelim da se zaletim fordom u kamion i da ga smrskam u paramparcad... naravno bez fizicke stete i opasnosti po saobracaj"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ау брате па прочита ли ти шта каже човек уопште? очигледно је да се лоше изразио, мислио је да имамо историјског основа да тежимо идеји уједињених српских земаља.После је дословно рекао да није за рат и насиље...

Tezis necemu za sta su neophodni rat i nasilje. Kapiras li to? KOnstatno ponavljte "imamo istorijskog osnova" kao da taj istorijski osnov pravda i potire cinjenicu da su za to neophodni rat i nasilje.

Подели на овим сајтовима

Ти си никакав син  и ми смо, не само удаљени, него живимо сасвим другачији живот,који нема мост.

Ја измишљања и погрдан карактер (неистинит) приписан мом оцу, не би дозволио

Problem je to što nije moj otac,već lik koji si ti osmislio, šta si za osnovu uzeo da li mog oca ili nbekog 5 apsolutno je nebitno.

Подели на овим сајтовима

Tezis necemu za sta su neophodni rat i nasilje. Kapiras li to? KOnstatno ponavljte "imamo istorijskog osnova" kao da taj istorijski osnov pravda i potire cinjenicu da su za to neophodni rat i nasilje.

Чекај, како то да је за једну културну, дипломатску и научну активност неопходно насиље?

Културна активност у смислу јачања националног идентитета код свих Срба на Балкану, помагање и подршка кроз очување језика, културне и уметничке традиције.

Дипломатска кроз истицање легитимитета идеје и уверавање других државника у то, дипломатским средствима.

Научна кроз јачање сопствене историграфске школе и кроз истицање правних аргумената који су на нашој страни.

По чему је овде неопходно насиље? Лепо рече човек да је то нешто што се не мора остварити и никад, ако не може на овакав начин, али нешто чему треба тежити, на овакав начин.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Imamo. Kako je nastala ta Hrvatska, Bosna, Crna Gora? I to nije bilo pre milion godina,nego juce.

Pokoljem i nasiljem. Svaka od tih drzava, krvave su ruke do laktova svima.

Niko ne poziva na rat, na ubijanje, samo na drzavni interes koji ne mora biti ostvaren u ovom veku ili milenijumu, ne mora biti nikad ostvaren ali mu treba teziti. Imamo jakih istorijskih osnova, a imamo i pravnih osnova samo pravo nije moja jaca strana i to pitanje izbegavam da potezem.

Zasto mu treba teziti? Sta ce mi? Sta imam od njega? Ti, ja ,grdjani Srbije?

A i prosto ne postoji nacin da se stekne takva drzva bez proterivnja ili prisiljavanja hrvata na to da zive u Srbiji...

Подели на овим сајтовима

Problem je to što nije moj otac,već lik koji si ti osmislio, šta si za osnovu uzeo da li mog oca ili nbekog 5 apsolutno je nebitno.

Kao što ni taj lik nije Rastko nemanjić već je smao lik inspirisan Rastkom i nazvan isto, on može ali i nemora da da bude tačan opis stvarnog čoveka koji je živeo. Sada to što mnogi ovo ne shvataju već sve što i mse ne sviđa smatraju za provokaciju to je druga stvar.

Подели на овим сајтовима

Именом и презименом,са дешавањима у сопственој кући,дакле кући твога оца,како те малтретира,псује,вређа,користи твоје девојке за блуд и тако даље....

Ма... ни у лудилу не би дозволио такву уметничку слободу.....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Чекај, како то да је за једну културну, дипломатску и научну активност неопходно насиље?

Lepo, kako ces kulturom diplomatijom i naucnom aktivnoscu da ubedis bosnjake i hrvate da zive u Srbiji i da im beograd bude glavni grad?

Zato sto to nije kulturna, diplomatska i ponajmanje naucna aktivnost.

Подели на овим сајтовима

Именом и презименом,са дешавањима у сопственој кући,дакле кући твога оца,како те малтретира,псује,вређа,користи твоје девојке за блуд и тако даље....

OPet to nije moj otac, nego lik koga si ti osmislio inspirisan mojim ocem, i ne vidim razlog zašto bi ja tebi bilo šta zabranjivao. Da li bi mi se svidelo delo,ne znam, verovatno ne bi, ali nemam nikakvog prava da ti zabranjujem bilo šta,

Подели на овим сајтовима

Sto ne bi? Bilo je takvih likova kao ti u americi, koji nisu dozvoljavali takvu umetnicku slobodu. Autori se lepo zastitete tako sto izjave pre filma recimo, ono "film je deo fikcije, bla bl bla"

Cisto da bi se neke stvari objasnile onima kojima mora da se crta.. :)

Nego odhaving to shvata, ti ne shvatas..... pa ti mislis da je on ti.. da i on to gleda plitko koliko i ti..

Подели на овим сајтовима

Kao što ni taj lik nije Rastko nemanjić već je smao lik inspirisan Rastkom i nazvan isto, on može ali i nemora da da bude tačan opis stvarnog čoveka koji je živeo. Sada to što mnogi ovo ne shvataju već sve što i mse ne sviđa smatraju za provokaciju to je druga stvar.

Шта бре није био Растко Немањић? Име Презиме,адреса двора,Немањићко презиме..... нема везе, видим да и други не схватају ту уметничку слободу коју потенцираш,па тако не морам ни ја.

Подели на овим сајтовима

OPet to nije moj otac, nego lik koga si ti osmislio inspirisan mojim ocem, i ne vidim razlog zašto bi ja tebi bilo šta zabranjivao. Da li bi mi se svidelo delo,ne znam, verovatno ne bi, ali nemam nikakvog prava da ti zabranjujem bilo šta,

Како бре немаш права да забрањујеш?

Подели на овим сајтовима

По чему је овде неопходно насиље? Лепо рече човек да је то нешто што се не мора остварити и никад, ако не може на овакав начин, али нешто чему треба тежити, на овакав начин.

Po tome sto je na drugaciji nacin nemoguce. Ja prosto u to ne mogu da te ubedim.... to bi trebalo da je ocigledno. Da se to uvek, prelije u nasilje...

Pokusavati jednu te istu stvar milion puta koja se uvek dokazala da se preliva u nasilje... je prosto besmisleno...

Подели на овим сајтовима

Sto ne bi? Bilo je takvih likova kao ti u americi, koji nisu dozvoljavali takvu umetnicku slobodu. Autori se lepo zastitete tako sto izjave pre filma recimo, ono "film je deo fikcije, bla bl bla"

Cisto da bi se neke stvari objasnile onima kojima mora da se crta.. :)

Nego odhaving to shvata, ti ne shvatas..... pa ti mislis da je on ti.. da i on to gleda plitko koliko i ti..

Пази кад ти мене прозовеш,како треба да ми се црта.... видим и другим људима на теми црташ до бесвести па не капирају.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...