Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomeso si nesto, jaa ne branim Seselja, vi ga branite. Ja napadam izopaceno i nenormalno.

Isto tako napadam i nsilnike koji ulze na predstave i oce da biju. I to je izopaceno i nemoralno.

Ako je tebi Seselj koji mase pistoljem i prica viceve o klanju rdjavim kasikama normaln, ili ljudi koji upadnu n pozorisnu predstavu d prekidju i d biju normalni...

ond ti ne trebs kod duhovnika nego kod psihijatra, ocigledno bolujes od nekog vida socioptije....

Ипак, преиспитај који те дух води ...

Измењено од RYLAH
Немојмо.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Људи, искулирајте са увредама, посебно са увредама и "саветима" у вези са личношћу саговорника.

Исто ко на икс тема до сад, ил причајте нормално, ил ћете да доведете и до затварања ове теме. И то вече пред долазак Војводе, па ви сад видите.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Nemoj veceras kad te molim,sacekaj vojvoda da stigne,pa onda zakljucaj da otvorimo novu,vojvoda na celu Srbije temu

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Људи, искулирајте са увредама, посебно са увредама и "саветима" у вези са личношћу саговорника.

Исто ко на икс тема до сад, ил причајте нормално, ил ћете да доведете и до затварања ове теме. И то вече пред долазак Војводе, па ви сад видите.

Ајде молим те, сад ми већ и форум и администрација иде на живце.

Може да се вређа Свети Сава а неможе да се каже истина једном форумашу који је у својој бахатости превршио сваку меру?

Мало, мало неко вређа православље и православне светитеље на овај или онај начин (и то се толерише),  а оправдава све наказне и развратне форме овог света, и све то се назива православни форум.

Ајде, када си већ интервенисао, објасни о чему се ту заправо ради?

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Ајде молим те, сад ми већ и форум и администрација иде на живце.

Може да се вређа Свети Сава а неможе да се каже истина једном форумашу који је у својој бахатости превршио сваку меру?

Мало, мало неко вређа православље и православне светитеље на овај или онај начин (и то се толерише),  а оправдава све наказне и развратне форме овог света, и све то се назива православни форум.

Ајде, када си већ интервенисао, објасни о чему се ту заправо ради?

Ево, да објасним:

Свети Сава се није вређао, него се говорило о представи, и у складу са тим и о разним могућностима и могућим историјским алтернативама. У те сврхе су давани и неки аргументи, које смо овде побијали. На крају смо дошли до чега смо дошли. Св. Саву нико није вређао, али као хришћани немамо разлога да се бојимо да чујемо и неке друге аргументе, које опет ако знамо да смо у праву лако можемо и да доведемо у питању и да оповргнемо. Ако смо у праву, свако ко говори пристојним језиком може да се чује, за толико смо се ваљда изборили.

Са друге стране, ни тебе ни мене ни било ког трећег форумаша нико овде није поставио за било чијег старца нити духовника, нити је ко од нас тражио било какве савете. Посебно не кад се ти "савети" деле у жучној расправи на политичкој теми, где је све на ивици увреде, са обе стране. Ако хоћеш да му дајеш такве савете, слободно му пошаљи на ПП, где ћеш подробно да му објасниш како си и због чега забринут за њега, не би било у реду да сви форумаши гледају кад га братски саветујеш о духовним проблемима које си приметио код њега.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

ma dje ces zatvoriti temu, pa otvoricu ja 100 novih dok me ne banujete, em nema na rts nista o seselju, sad i ovdje da se zatvori....

inace tebe sam uvijek cjenio na forumu, al kad sjeces onda budi objektivan, eto njega je milosavljevic isprovocirao i tu taktiku istu koristi svaki dan cak je i tebe preveslao 

ond ti ne trebs kod duhovnika nego kod psihijatra, ocigledno bolujes od nekog vida socioptije....

ako cemo ovako razgovarati onda ajde da nam svima tako dozvolite

Подели на овим сајтовима

Vojvod tako diskutuje, njegov pulen vucic tko diskutuje ...

Измењено од RYLAH
Искулирај.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ma dje ces zatvoriti temu, pa otvoricu ja 100 novih dok me ne banujete, em nema na rts nista o seselju, sad i ovdje da se zatvori....

inace tebe sam uvijek cjenio na forumu, al kad sjeces onda budi objektivan, eto njega je milosavljevic isprovocirao i tu taktiku istu koristi svaki dan cak je i tebe preveslao 

ako cemo ovako razgovarati onda ajde da nam svima tako dozvolite

За све је важило, и за њега исто као и за остале, нема потребе овако.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Vojvod tako diskutuje, njegov pulen vucic tko diskutuje ...

То се и на тебе и на све остале на теми односило. Нема потребе да безвезе затварамо тему, само се мало искулирајте. Причајте једни са другима, али о теми, а не једни о другима.

Подели на овим сајтовима

Мислио сам да ће неко одавно већ поставити овај клип. Ал' кад већ није ...

У њему сам Војислав Др Шешељ говори о претстави Ковачевића Синише, и главном протагонисти у истој .. Лаушевић Жарку ..

• Волим 1

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

То се и на тебе и на све остале на теми односило. Нема потребе да безвезе затварамо тему, само се мало искулирајте. Причајте једни са другима, али о теми, а не једни о другима.

Ja bih rado burazeru, ali kad lik dodje n temu i prvi post mu je "ti podrzvavas sve rdjvo" i kompletan argument zasniva na tome  kako ja ne valjam itd.... nista nije rekao o temi.. al se o meni ispricao sit...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A kad sam ja rekao suprotno?

E stvarno svasta... drste se izrecenih stvari nema potrebe za konstruisanjem zaista, ja tvrdim sve sto napisem... 

Pa ti govoris u kontekstu da je takav vid izrazavanja los, ali samo kada je Seselj u pitanju.

То је дело о томе како систем сломи човека, како уништи човека. То је филм о генерацији људи која је сламана по комунистичким казаматима и тамо истрпела ко зна какве патње, и која после тога није била употребљива за нормалан живот, филм о трагичним судбинама тих људи. Капирам да је тада тако направљен, јер је аутор једино на тај начин могао да исприча ту причу. 

Zanimljivo kako neko ko se bavi umetnoscu tako slabo uspeva da je razume. Taj film govori upravo to sto si ti rekao. Ja sam na tu temu pisao maturski rad i malo sam citao o tome, tako da mislim da smem da iznesem neki sud.

Подели на овим сајтовима

То је дело о томе како систем сломи човека, како уништи човека. То је филм о генерацији људи која је сламана по комунистичким казаматима и тамо истрпела ко зна какве патње, и која после тога није била употребљива за нормалан живот, филм о трагичним судбинама тих људи. Капирам да је тада тако направљен, јер је аутор једино на тај начин могао да исприча ту причу. 

Довољно је само да исприча истину о том времену и закључак се сам доноси.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...