Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Pa to je umetnos i može. Umetnost nije istorijski udžbenik da se bavi činjenicam i ih poštuje već ona daje slobodu tvorcu da sve menja po šelji. Хоћеш ја да направим позоришну представу о твом оцу и да измишљам псовке и развратно понашање иако нема везе са личношћу твог оца? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Хоћеш ја да направим позоришну представу о твом оцу и да измишљам псовке и развратно понашање иако нема везе са личношћу твог оца? Slobodno. Tvoja sloboda da likove u tvom delu oblikuješ kako je tebi volja. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Али по чему? Је ли Шешељ аријевац, је ли Шешељ предлагао истребљење целог једног народа, је ли Шешељ предлагао еугенику? Ni u hitlerovoj ideologiji ne pise da je on za istrebljenje naroda, niti je ikad igde hitler predlagao istrebljenje jevreja. On je pricao da jevreje treba istrebiti zbog cionisticke zavere protiv nemckog naroda. I tvrdio je da jevreji namerno svojim banakama unistavaju nemacku naciju. Da je Hitlerova ideologija to sto ti pricas na papiru, ond bi mogli to da pricamo, medjutim, kao sto rekoh, na papiru je sicna seseljevoj.. fora je sto je to istrebljenje jednog naroda potrebno d bi se ostvarila ideologija sa papira. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Slobodno. Tvoja sloboda da likove u tvom delu oblikuješ kako je tebi volja. Ти си никакав син и ми смо, не само удаљени, него живимо сасвим другачији живот,који нема мост. Ја измишљања и погрдан карактер (неистинит) приписан мом оцу, не би дозволио Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Mi imamo istorijskog osnova i legitimno pravo da se borimo za te teritorije, svidelo se to nekome ili ne. Tamo gde zivis milenijum i po, imas pravo da se na to pozoves i da zivis tu i dalje. P jel imamo istorijskih osnova i legitimno pravo da pokoljemo ili proteramo hrvate bosnjake i makedonce i okupiramo deo hrvatske, deo makedonije deo boesne. Posto da bi se ostvarilo to "legitimno i istorijsko pravo" ti moras to da uradis. Ne postoji drugi nacin. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 P jel imamo istorijskih osnova i legitimno pravo da pokoljemo ili proteramo hrvate bosnjake i makedonce i okupiramo deo hrvatske, deo makedonije deo boesne. Posto da bi se ostvarilo to "legitimno i istorijsko pravo" ti moras to da uradis. Ne postoji drugi nacin. То ће одредити суд у Хагу. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Постоји ли неки злочин на овом свету и који је то,да би трпео 12 година суђења,човеку који је већ у притвору? Ovo je teska zloupotreba. Seselj 12 godina ima sudjenje jer ga on odugovlaci. A odugovlaci ga jer mu se isplati iz par razloga. 1. Razlog, hagu se zavrsi mandat, sudjenje seselju se ne dovede do kraja - mora biti oslobodjen 2. Razlog, hag oslobodi seselja, sto je duze on u pritvoru to vece pare mora da mu plte kao odstetu. 3. Hag osudi seselja, n recimo 10 godina, on je tih 10 godin vec odlezao 2 godine bi morali da mu plte odstetu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Pazi ukoliko bi pisao o tome kako on nije zločinac i slavio ga, hteo to da "poturiš", ako zvaničnu istoriju verovatno bi. Ukoliko bi uzeo Hitlera kao lika i stavio ga u film/predstavu/knjigu i od njega napravio nekakvog lika koji je skroz suprotan ovom što ga svi znamo ,e u tom slučaju ne bih znao šta bi se desilo, ali ako ti nešto znači imao bi moju podršku, i (barem preko interneta) bih te branoo on onih koji bi tvoje delo hteli da zabrane. Svaka cast, sta drugo da kazem. Lepo je kad covek moze slobodno da razmislja. Mene takve stvari iritiraju i iako ne volim te reci tipa zabrana, ukidanje i ostale isprovocira me i imam zelju da ih zabranim jer ih smatram opasnim, vulgarnim ili uvredljivim. Moze se reci da je tvoj princip hriscanskiji od 90% hirscana u ovoj zemlji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ти си никакав син и ми смо, не само удаљени, него живимо сасвим другачији живот,који нема мост. Ја измишљања и погрдан карактер (неистинит) приписан мом оцу, не би дозволио Nije on nikakav sin, nego si ti duduk koji ne kapira umetnost. Predstava je predstava, nije delo stvarnosti. To nije biografija njegovog oca, dokumentarac o njegovom ocu, vec si ti njegovog oca uzeo kao lik za roman. Umetnici to stalno rade, koriste stvarne likove kao osnov za imaginarne. Ne znam koliko puta to treba da ponovim. Ima recimo jedna knjiga, koja se bavi hitlerom, zove se valjda "opet on" radi se o tome da se hitler probudio u 21vom veku. Upravo onakav kakav jeste. DAkle koriste stvarni lik da bi napravili romatizovani. Cuveni "godfather" film koristi stvarnog lika za osnovu godfadera, koristi Frank Costella. itd...gomil romana prica itd.. koriste stvarne likove, stvarne dogadjaje pa im onda dodaju izmisljenu komponentu. Nije to za ogranicene likove... koji ne mogu te stvari da skapiraju.. Svaka cast, sta drugo da kazem. Lepo je kad covek moze slobodno da razmislja. Mene takve stvari iritiraju i iako ne volim te reci tipa zabrana, ukidanje i ostale isprovocira me i imam zelju da ih zabranim jer ih smatram opasnim, vulgarnim ili uvredljivim. Moze se reci da je tvoj princip hriscanskiji od 90% hirscana u ovoj zemlji. i postoji takva knjiga, opet on.... evo naveo sam primer gore... ja sam citao recimo jednu knjigu "osmica" koja prti istoriju jedne sahovske table, opet koristi stvarne likove, stvarne dogadjaje ali je imaginarna.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Umetnost nije tu da zabavi, niti da povladjuje ukusu posmatraca. U umetnosti se zna tacno, ako napravis delo s namerom da ga sto vise ljudi vidi i da ga sto bolje i masovnije prodas to onda nije umetnost nego sund. Да,да, биће да је свештеник у праву,овај догађај ће се приписати Жарку Лаушевићу,као борцу за слободу уметничког изражавања а моја параноја долази веровао или не,од тебе. Ти си написао како је после те представе господин Лаушевић био приморан да набави пиштољ и то онај којим је починио убиство. Јер да тога није било.... ел да? да да да ... nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ovo je teska zloupotreba. Seselj 12 godina ima sudjenje jer ga on odugovlaci. A odugovlaci ga jer mu se isplati iz par razloga. 1. Razlog, hagu se zavrsi mandat, sudjenje seselju se ne dovede do kraja - mora biti oslobodjen 2. Razlog, hag oslobodi seselja, sto je duze on u pritvoru to vece pare mora da mu plte kao odstetu. 3. Hag osudi seselja, n recimo 10 godina, on je tih 10 godin vec odlezao 2 godine bi morali da mu plte odstetu. Covece koliko ovo jadno i smesno... Poslednji svedok ispitan 2009 godine,5 godina pre,zavrsna rec pre 4 godine i o cemu ti pricas. nana, feeble and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Nije on nikakav sin, nego si ti duduk koji ne kapira umetnost. Predstava je predstava, nije delo stvarnosti. To nije biografija njegovog oca, dokumentarac o njegovom ocu, vec si ti njegovog oca uzeo kao lik za roman. Umetnici to stalno rade, koriste stvarne likove kao osnov za imaginarne. Ne znam koliko puta to treba da ponovim. Ima recimo jedna knjiga, koja se bavi hitlerom, zove se valjda "opet on" radi se o tome da se hitler probudio u 21vom veku. Upravo onakav kakav jeste. DAkle koriste stvarni lik da bi napravili romatizovani. Cuveni "godfather" film koristi stvarnog lika za osnovu godfadera, koristi Frank Costella. itd...gomil romana prica itd.. koriste stvarne likove, stvarne dogadjaje pa im onda dodaju izmisljenu komponentu. Nije to za ogranicene likove... koji ne mogu te stvari da skapiraju.. i postoji takva knjiga, opet on.... evo naveo sam primer gore... ja sam citao recimo jednu knjigu "osmica" koja prti istoriju jedne sahovske table, opet koristi stvarne likove, stvarne dogadjaje ali je imaginarna.. Ма као што рекох наравно да ти нисам интересантан и занимљив. А и како ћу? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Covece koliko ovo jadno i smesno... Poslednji svedok ispitan 2009 godine,5 godina pre,zavrsna rec pre 4 godine i o cemu ti pricas. Ajde ti sad meni objasni, sta njih sprecava da donesu presudu? Gde se zaglavilo u procesu? Sudije razmisljaju cetri godine? Jel tih cetri godine odugovlcenja do haga ili do seselja? Meni je jdno koliko ti verujes u lik i delo tog coveka koji je svoj primitivizam i prostakluk svakodnevno dokazivao, a jedini razlog sto ti verujes jeste sto taj prostakluk i primitivizam pravda nacionalizmom..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ovo je teska zloupotreba. Seselj 12 godina ima sudjenje jer ga on odugovlaci. A odugovlaci ga jer mu se isplati iz par razloga. 1. Razlog, hagu se zavrsi mandat, sudjenje seselju se ne dovede do kraja - mora biti oslobodjen 2. Razlog, hag oslobodi seselja, sto je duze on u pritvoru to vece pare mora da mu plte kao odstetu. 3. Hag osudi seselja, n recimo 10 godina, on je tih 10 godin vec odlezao 2 godine bi morali da mu plte odstetu. Каква глупост човече, Шешељ манипулише међународним судом... шта пишеш ти? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ajde ti sad meni objasni, sta njih sprecava da donesu presudu? Gde se zaglavilo u procesu? Sudije razmisljaju cetri godine? Jel tih cetri godine odugovlcenja do haga ili do seselja? hahhaha ne nego Boze me sacuvaj...hahah ne nego im Seselj naredio da ne donesu presudu da bi mogao da uzme pare,joj bre/. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука