Jump to content

Које Вас је искушење "спопало" на почетку Великог поста?

Оцени ову тему

Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?  

76 члановâ је гласало

1. 1. Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?

• среброљубље
      1
    • гнев
      30
    • стомакоугађање
      17
    • славољубље
      3
    • прељуба/блуд
      18
    • лагање
      4
    • болест
      3

Препоручена порука

милевче, сети се шта сам ти рекла... мајкл

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jedno iskushenje od pre jedno 4 godine...nekako pocinjala par godina, pa kad se treba otici na pricest, muka zhiva.

Za onoga ko ne pocinje dan bez kafe i cigarete....crkva daleko...usput krene 0442_feel sa svim clanovima familije i kako smo se blizili crkvi, kratak fitilj popusti skroz.

Vidi Otac da me celjad ne ostavlja na miru, pa se ispovest okrenula u moje gundjanje, obzirom da poznaje sve nas, samo je klimao glavom saosecajno i predlozio da se pricestim drugi put.

Prodje mi ta teshka nedelja jedva, mislim se, kakav drugi put, neka, ipak cemo sada.

Pridjem chashi, uzmem prichest i tako se zhalosno zagrcnem da mi je trebalo pola sata da se povratim, ochi do kolena, nemam daha....kashljala sam do kuce, a ima dobar sat voznje...

Dirljivo je bilo to sto sam se pravila kao da je sve OK, dostojanstveno odstajala do kraja sluzhbe kashljuci i daveci se na sav glas i izashla uzdignute glave, kao da sam najdostojanstvenije primila Svetinju...ne kazem da sam danas odmakla mnogo, ali to je bio shkolski primer sta znaci biti nedostojan pricesca, hvala Ucitelju za opomenu  poklon

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

iskušenje radosti... hvata me sa povremenim repeticijama... Sotona se ne šali...  a ja mu teram kontru...

kad malo bolje razmislim,uopšte mi ne trebaju iskušenja-dovoljno je što sam ovakav kakav sam...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=11895.msg377504#msg377504 date=1299755594]

iskušenje radosti... hvata me sa povremenim repeticijama... Sotona se ne šali...  a ja mu teram kontru...

kad malo bolje razmislim,uopšte mi ne trebaju iskušenja-dovoljno je što sam ovakav kakav sam...

319.gifМоци

држи се за свог Анђела Чувара и пливај...има још до Васкрса 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog! Evo i mene poslije tri mjeseca.

Moja su iskušenja sljedeća: Gordost,pričam ne zatvaram usta, ispravljam ljude i pametujem!

Hrana , onako , stalno sam gladna...

Sve u svemu nemam se čim pohvalit. poljupcic

Pozdrav sestro Vladislava 0110_hahaha,pitala sam se gdje si?

Što se tiče posta ikušenja mnogo,ali borim se.....ako izađem na kraj sama sa sobom sa ostalima ću lako 1127_battle

@Mileva, sestro nedaj se proći će 0442_feel

@Dušo,osjetim tvoju pozitivnu energiju 319.gif stadaradim 0102_laugh

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

link=topic=11895.msg377504#msg377504 date=1299755594]

padne mi na pamet ponekad da je bolje da uzmem exstasi nego ovako,ili one lakmus papiriće

al zato kad padne raspoloženje  :229229229:

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

meni se bas u postu gledaju horor filmovi facenew22222222 facenew22222222 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Mozz, al`si se prolepšao, porasla ti kosa... facenew22222222

ovo ti je do sada najlepša slika na profilu... facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...