Биљана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Nije komjuter, ali ne znam gdje bih postavila to pitanje, a treba mi pomoć! Naime, imam ovakav fotoaparat i ne znam kako da sa njega prebacim fotografije na kompjuter! Uz njega sam dobila i CD sa programom i instalirala sam to, ali i pored toga kompjuter "javlja" da nije prepoznao uređaj! Zna li neko u čemu bi možda mogao biti problem!!? Hvala! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Јел успеваш да покренеш инсталирани софтвер, ваљда се зове "Image Browser EX for Windows"? (читам одавде) Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Јел успеваш да покренеш инсталирани софтвер, ваљда се зове "Image Browser EX for Windows"?(читам одавде) Da i to je ok! Samo ne može aparat da se poveže sa kompjuterom! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Претпостављам да се ради о USB каблу који је исправно прикључен у апарат и рачунар. Који је оперативни систем у питању? Наравно претпоставка је и да је апарат укључен Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Претпостављам да се ради о USB каблу који је исправно прикључен у апарат и рачунар. Који је оперативни систем у питању?Наравно претпоставка је и да је апарат укључен Kabal je ok (valjda)! A operativni sistem mislim da je Windows XP (ali nisam sigurna, ja ti se u to ne razumijem ) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Укључи апарат, повежи га са рачунаром. Десни клик на My Computer -> Manage -> Device Manager. Са десне стране пронађи Universal Serial Bus Controllers, прошири и направи PrintScreen па нам окачи овде. Треба да изгледа слично овако: Биљана је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 E ajde ovde da postavim, da ne pravim novu temu. Da li neko ima neki youtube downloader ili bilo šta što skida sa YT video snimke, a da radi. probao sam nekoliko njih ni jedan neće. jedan se čak izvinjava: Due to YouTube Policy. It isn't allowed to download from YouTube.Please, do not post negative reviews. This is not our fault.Hope you understand that. Thanks! Šta ovo Y T uzvraća udarac. Ne radi ni jedan downloader. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 E ajde ovde da postavim, da ne pravim novu temu. Da li neko ima neki youtube downloader ili bilo šta što skida sa YT video snimke, a da radi. probao sam nekoliko njih ni jedan neće. jedan se čak izvinjava: Пробај ово... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 E ajde ovde da postavim, da ne pravim novu temu. Da li neko ima neki youtube downloader ili bilo šta što skida sa YT video snimke, a da radi. probao sam nekoliko njih ni jedan neće. jedan se čak izvinjava Ovaj skida skoro sve video snimke REAL PLAYER http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ја сам користио vdownloader, али чини ми се да последњих пар пута исто није хтео да ради... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 flashget + flashgot за фајерфокс мош скинеш 99% садржаја на нету клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ево проверио сам ово што сам препоручио (JDownloader)...Управо сам скинуо клип са ЈуТјуба и ради све... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 E sad nešto čitam pa naiđoh na reč Bug, pa se setih, pa reko da podelim. znate li zašto se greška kod nekog programa zove bug? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 E sad nešto čitam pa naiđoh na reč Bug, pa se setih, pa reko da podelim. znate li zašto se greška kod nekog programa zove bug? Знамо Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Zbog zohara. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука