Mилена КШ Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 ima li neko da mi posalje na pp neki novi username i password za nod32? hvala! http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 ma kakav username i password... šaljem ti pp Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Monitor mi se nekad iz čista mira izgasi potpuno, dok komp i dalje radi tj. čuje se muzika koju slušam i tako to, i onda moram da restartujem da se se vrati na normalu. Zna li neko zbog čega se to događa i šta da uradim da se ne ponavlja. Već vidim odgovor - KUPI NOV MONITOR bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 link=topic=1218.msg472547#msg472547 date=1309207945]ma kakav username i password... šaljem ti pp još nisam dobio ovaj pp bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Ма брате то ти је ова пошта заказала, еееееее у пошти иначе раде људи који знају да загубе пп bliss jeeee Моци је у великом послу не замјери. 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Monitor mi se nekad iz čista mira izgasi potpuno, dok komp i dalje radi tj. čuje se muzika koju slušam i tako to, i onda moram da restartujem da se se vrati na normalu. Zna li neko zbog čega se to događa i šta da uradim da se ne ponavlja. Već vidim odgovor - KUPI NOV MONITOR bliss jeeee probaj sa reinstalacijom drajvera za monitor,to bi trebalo da ima na cd-u od monitora ili sa apdejtom tih drajvera preko neta... eto toliko dok se ne javi neko stručniji,a onda možeš bačit monitor 0442_feel "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Monitor mi se nekad iz čista mira izgasi potpuno, dok komp i dalje radi tj. čuje se muzika koju slušam i tako to, i onda moram da restartujem da se se vrati na normalu. Zna li neko zbog čega se to događa i šta da uradim da se ne ponavlja. Već vidim odgovor - KUPI NOV MONITOR 0205_whistling угаси се потпуно, пређе у стање мировања, ... ?си проверила пасовање каблова, јел су како треба гурнути и до краја, да није негде уштинут, прекинут па прави неки контакт или га губи, ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Firefox mi strongly recommend da instaliram najnoviju verziju 5.00 ali mi nakon toga kaže da mi neće više važiti trenutni antivirus program Avast. Ne moram da prihvatim najnoviju verziju??? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Firefox mi strongly recommend da instaliram najnoviju verziju 5.00 ali mi nakon toga kaže da mi neće više važiti trenutni antivirus program Avast. Ne moram da prihvatim najnoviju verziju??? Боже, који српски ватрена лисица ти чврсто предлаже да пређеш на новију верзију претраживача јер тако скупљају такозване бета тестере ... не мораш да прелазиш на нову верзију претраживача ... лисица смара са новом инсталацијом док год не кликнеш на опцију да те не смара више. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 thanks a lot ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Monitor mi se nekad iz čista mira izgasi potpuno, dok komp i dalje radi tj. čuje se muzika koju slušam i tako to, i onda moram da restartujem da se se vrati na normalu. Zna li neko zbog čega se to događa i šta da uradim da se ne ponavlja. Već vidim odgovor - KUPI NOV MONITOR isus-sinai угаси се потпуно, пређе у стање мировања, ... ?си проверила пасовање каблова, јел су како треба гурнути и до краја, да није негде уштинут, прекинут па прави неки контакт или га губи, ... Ugasi se slika - dakle crno sve, i mogu da tipkam koliko hoću ništa, ali se čuje npr. muzika koju sam slušala. Provjeruću kablove. crosseo .Bogorodica. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusanj Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 имам проблема са видео фајловима у nps формату. Никако не могу да их пустим. Tачније у Winamp-u се препознају као nps, али колико видим то је hdv file. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 зорице, провери кабелови :cheesy: душане, а си пробао неки други плејер, по могућности видео? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 имам проблема са видео фајловима у nps формату. Никако не могу да их пустим. Tачније у Winamp-u се препознају као nps, али колико видим то је hdv file. Немој да гледаш видео преко винампа,покушај преко GOM Player-a да пустиш,мени преко њега све формате отвара.Ако неће конвертуј у неки други формат,али запамти негде исти тај фајл,да се не изгуби приликом конверзије(зависи од програма),па да не ризикујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusanj Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Углавном сам преко winamp-a пуштао и није хтело. Скинуо сам сад овај Gom player и успело је. Хвала браћо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука