Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

link=topic=1218.msg436394#msg436394 date=1305097842]

nemojte postavljati torrent linkove-biće obrisani... za sve nedoumice kontaktirajte me na pp.... ili se kontaktirajte na pp

ма дај молим те, пуна тема о филмовима рапида и торената  0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

На мозили ,кад сам на фејсу,видим све слике,осим слике  профила пријатеља ???  :229229229:

На гугл хрому је све ок.

У чему је фора?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

На мозили ,кад сам на фејсу,видим све слике,осим слике  профила пријатеља ???  0205_whistling

На гугл хрому је све ок.

У чему је фора?

а бре?

како то?

коју имаш верзију?

Подели на овим сајтовима

desi se i meni ponekad, pa se popravi samo. imam mozilu 3.6 (valjda je ta).

nego, na jednom starom kompjuteru koji ponekad koristim pojavljuje mi se neki usklicnik u zutom trouglu (dolje desno, kod sata otprilike) i obavjestenje da je virtual memory too low. sta mi je ciniti? nisam neki strucnjak za kompjutere, zapravo pojma nemam, ako je nesto jednostavno mozda bih mogla i sama ali ako nije... treba li da zovem nekoga ko se bolje razumije?

Подели на овим сајтовима

сирено, додај РАМ меморије.

а ово са фајерфоксом немам појма шта је то ... сте пробали са верзијом 4, скроз кул и брже ради а мање оптерећује комп ?

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Jel vama Mozzila usporila? Kod mene lisica kao da će da umre - tako sporo ide. 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

nego, na jednom starom kompjuteru koji ponekad koristim pojavljuje mi se neki usklicnik u zutom trouglu (dolje desno, kod sata otprilike) i obavjestenje da je virtual memory too low. sta mi je ciniti?

Повећај виртуалну меморију Х 2 у односу на рам меморију , у преводу када инсталиран оперативни систем и зависно од рам меморије компијутер сам дефинише виртуалну меморију и ти треба да је повећаш за дупло у односу које су вредности тамо уписане а то ћеш урадити на следећи начин.

Десни клик на My Computer па потом Properties па затим кликни на Advanced па потом у поље Performance клини на Setting када се то отвори кликни на Advanced и у дну поља ти пише Virtual memory ти кликни на Chnge када се то отвори да би променила , односно повећала виртуалну меморију мораш да штиклираш Custom size и у прво поље Initial size укуцај дуплу вредност од постојеће такође и у Maximum size укуцај дуплу вредност , па потом кликни на Set и онда на ОК и редом да потврђујеш како си које отварала , на Apply и ОК и на крају рестартуј компијутер мада ће сам компијутер да те обавести да мораш да га рестартујеш.

Ја на свом компу и више од дупло укуцао ја имам малу меморију 1гб а вредности су:  Initial size 3072 мб а Maximum size 4096 мб.

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Čim sam postavila novu verziju ni makac. A sad je izašla još novija, a nju nisam instalirala  joooj

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

сирено, додај РАМ меморије.

хвала Медо, све си ми рек'о  joooj Немам ти ја појма шта је то РАМ меморија  0442_feel

ни како се додаје.

него срећом наиђе зокси

nego, na jednom starom kompjuteru koji ponekad koristim pojavljuje mi se neki usklicnik u zutom trouglu (dolje desno, kod sata otprilike) i obavjestenje da je virtual memory too low. sta mi je ciniti?

Повећај виртуалну меморију Х 2 у односу на рам меморију , у преводу када инсталиран оперативни систем и зависно од рам меморије компијутер сам дефинише виртуалну меморију и ти треба да је повећаш за дупло у односу које су вредности тамо уписане а то ћеш урадити на следећи начин.

Десни клик на My Computer па потом Properties па затим кликни на Advanced па потом у поље Performance клини на Setting када се то отвори кликни на Advanced и у дну поља ти пише Virtual memory ти кликни на Chnge када се то отвори да би променила , односно повећала виртуалну меморију мораш да штиклираш Custom size и у прво поље Initial size укуцај дуплу вредност од постојеће такође и у Maximum size укуцај дуплу вредност , па потом кликни на Set и онда на ОК и редом да потврђујеш како си које отварала , на Apply и ОК и на крају рестартуј компијутер мада ће сам компијутер да те обавести да мораш да га рестартујеш.

Ја на свом компу и више од дупло укуцао ја имам малу меморију 1гб а вредности су:  Initial size 3072 мб а Maximum size 4096 мб.

smej.gif

много ти хвала, одрадила сам све што си ми рекао и рестартовала, ваљда ће бити у реду

баш си се потрудио да напишеш све ово  :)

а не као онај медо горе, додај рам меморије и тачка  0442_feel

хвала обојици  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...