Crveni Baron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Набавио сам ИСО Мек.. Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције? Procitaj ovo https://files.me.com/zeljkobilbija1/r0xvt1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Набавио сам ИСО Мек.. Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције? Procitaj ovo https://files.me.com/zeljkobilbija1/r0xvt1 UUUps greska, na italijanskom.Izvini, mislio sam da je na engleskom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Набавио сам ИСО Мек.. Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције? Procitaj ovo https://files.me.com/zeljkobilbija1/r0xvt1 Хвала...само морам дати жени да ми преведе greengrin Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1218.msg433799#msg433799 date=1304806489] нисам хтео ништа да напишем, пошто сам је ја препоручио, ал морам да додам да је линк notebookcheck и та референтна картица са сајта је оптимизована за лаптопе а човек има десктоп. можда би релевантнији сајт био http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=585&card2= facenew22222222 па упореди 4chsmu1 Ma jeste, nego reko cisto covek da vidi onako otprilike, to uopste nije losa karta... A kad swinjdows nesto ocenjuje - Ako lepo radi za sve sto se koristi, nema brige... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Комп ми се рестартује кад отворим You tube видео. Користим Мозила Фајерфокс. Почело пре два дана. ? Има ли неко идеју што се то дешава? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Jel na svaki tube restartuje? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Не на сваки. Код мене се то десило на ЈУ Тјуб линковима на ЖРУ 3-4 пута. Колеги се десило вероватно на Ју Тјубовој главној страни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Одрадио сам управо систем ристор. Можда успе... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Ako nece, probj da ponovo instaliras firefoxa... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Изгледа да је сад све уреду! Да ли постоји могућност да је неки од update-ова (за адобе или фајерфокс или ...) проузроковао проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Набавио сам ИСО Мек.. Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције? Оно то има негдје Меково ИСО задара, ај јај, ја то нисам знао, гдје је то? 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Набавио сам ИСО Мек.. Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције? Оно то има негдје бесплатно Меково ИСО, ај јај, ја то нисам знао, гдје је то? 1000000001010 Види стварно нашо сам, идем пробат, хахахаха! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Sve ce ve po'apse oni iz Infinite Loop... 1000000001010 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Sve ce ve po'apse oni iz Infinite Loop... 1000000001010 Oni su ti lopovi, zamisli da su nas opet sve prodali ko piliće "malom i mekom" za 8 milijardi $ u vreći zajedno sa Skajpom, OMG! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 11, 2011 Пријави Подели Написано Мај 11, 2011 Изгледа да је сад све уреду! Да ли постоји могућност да је неки од update-ова (за адобе или фајерфокс или ...) проузроковао проблем? Postoji, ali to je sad pitanje sta tacno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука