Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Набавио сам ИСО Мек..

Сада јел се и он инсталира преко биоса...и бут опције?

Procitaj ovo

https://files.me.com/zeljkobilbija1/r0xvt1

UUUps greska, na italijanskom.Izvini, mislio sam da je na engleskom.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Набавио сам ИСО Мек..

Procitaj ovo

https://files.me.com/zeljkobilbija1/r0xvt1

Хвала...само морам дати жени да ми преведе  greengrin

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1218.msg433799#msg433799 date=1304806489]

нисам хтео ништа да напишем, пошто сам је ја препоручио, ал морам да додам да је линк notebookcheck и та референтна картица са сајта је оптимизована за лаптопе а човек има десктоп.

можда би релевантнији сајт био http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=585&card2=  facenew22222222

па упореди  4chsmu1

Ma jeste, nego reko cisto covek da vidi onako otprilike, to uopste nije losa karta...

A kad swinjdows nesto ocenjuje -  joooj

Ako lepo radi za sve sto se koristi, nema brige...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jel na svaki tube restartuje?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ako nece, probj da ponovo instaliras firefoxa...

Подели на овим сајтовима

Набавио сам ИСО Мек..

Оно то има негдје Меково ИСО задара, ај  јај, ја то нисам знао, гдје је то?

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Набавио сам ИСО Мек..

Оно то има негдје бесплатно Меково ИСО, ај  јај, ја то нисам знао, гдје је то?

1000000001010

Види стварно нашо сам, идем пробат, хахахаха!

7896634

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је сад све уреду!

Да ли постоји могућност да је неки од update-ова (за адобе или фајерфокс или ...) проузроковао проблем?

Postoji, ali to je sad pitanje sta tacno...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...