obi-wan Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 HP je sasvim solidne izrade, garancija na ovaj je 2 godine, aceri imaju obicno samo 1 god. garancije... Od HP-a po kvalitetu izrade bolji su jos samo dell i lenovo... Sa ovim mogu da se igraju i solidnije igre na nizim podesavanjima... ova karta (4250) je integrusa, ali ipak je jedna od par najboljih integrusa na trzistu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Da li neko od vas ima Huawei 8110? Kakvi su vam utisci o njemu? http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Hvala, obi-wan 0205_whistling ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=1218.msg447370#msg447370 date=1306105668] е што волим људе који не воле нимало да се помуче, па ни да пробају да покушају greengrin не могу сад, може то да сачека сутра/прекосутра кад будемо обојица били слободни? Има лепо да снимим видео и има да ти се прошетам кроз све опције,ти разгледај. Не знам да ли ми је микрофон слабији сад,јер имам онај што се савија,па не знам да ли је лошији контакт.Па хоћу да га појачам доста,да се не дерем да ме чује неко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Fora je kako ... preko Win2usb programa... Може преко ова два програма... Имаш упуства.. http://wintoflash.com/home/en/ http://www.nliteos.com/ После само у биос-у наштелујеш...да се покреће са флеша! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Kako da prebacim sa poljske tastature na srpsku. Nemogu da pisem normalno a dole mi na traci stoji Pl kad prebacim na Sr ;im se vratim on vrati na Pl. evo kako iygledaju slova ł..\.],[ i redom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 ajd probaj kombinacijom tastera Alt+(lijevi)Shift. U windows-u je uglavnom tako podešeno da se mijenjanju jezičke postavke u toku rada. Ako ne prođe, piši ponovo pa će mo detaljnije. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Мени кад неће спустим прозор и поново га отворим.Онда почне да ради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 ajd probaj kombinacijom tastera Alt+(lijevi)Shift. U windows-u je uglavnom tako podešeno da se mijenjanju jezičke postavke u toku rada. Ako ne prođe, piši ponovo pa će mo detaljnije. 0102_laugh E sad hoće ali sad ne znam da vratim kad mi treba poljski... 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 само поново удри исту комбинацију тастера док не добијеш што желиш 0304_smile4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 znači,dakle,mislim imam lap top ne-star više od 4 mjeseca HP ProBook 4520,instaliran sistem windows 7, dešava mi se ponekad,da kada uključim računar ostane na onom početnom ekranu ,ili sljedećem, i ni makac odatle,sve dok ga ne isključim (maknem i ponovo stavim bateriju,ili punjač) posle toga se pokrene i radi normalno danas sam ga jedva pokrenuo,sada radi znači posle pola sata pokušaja nekako je podigao sistem možda će značiti što,da nisam mogao da pokrenem pretraživač,lisicu,već sam morao ponovo da je skinem sa neta i pokrenem,pri čemu je imala sačuvane sve bookmarkse i ostalo dakle što izaziva crash 7-ce na startu i kako da to regulišem "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 кхм, КОМ почетном екрану? си покушао да реинсталираш систем, пустиш антивирус, било шта да урадиш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 nema virusa,niti botova,all clean nisam probao reinstalaciju,nemam bootabilni cd čim se uključi lap-top,ekran gdje se one četiri kuglice spajaju u windows logo,ili čak i ne stigne do toga "ekrana" ,i samo ostane tako zamrznut onda moram da ga isključim i ponovo uključim da bi se pokrenuo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 одокативно, ил је нешто изрикњавала инсталација и потребна је реинсталација или је рам у дубиози ... скини неки бутабилни цд са алатима за тестирање рам меморије и пробај то пре него реинсталираш оперативни систем. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Jel moze link-windows xp 32 ili 64 bit i da ima u sebi service pack 2 ili 3. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука