Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Добио сам пре извесног времена стари рачунар. Купио пар нових делова, једно време је лепо радио и да не дужим причу цркла је матична плоча. Сокет 478.

Има ли неко половну на продају? Или на поклон?  4chsmu1

Како год....

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=1218.msg482878#msg482878 date=1310657881]

ја неам ...  stadaradim

ако ти није проблем мож да питаш оног лика с којим се консултујеш кад ти треба неки део? greengrin

Подели на овим сајтовима

Добио сам пре извесног времена стари рачунар. Купио пар нових делова, једно време је лепо радио и да не дужим причу цркла је матична плоча. Сокет 478.

Шта не ваља са плочу?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ја неам ...  stadaradim

ако ти није проблем мож да питаш оног лика с којим се консултујеш кад ти треба неки део? :)

ових делова нема у продаји, а не знам људе који се баве половним.  greengrin
Подели на овим сајтовима

ја неам ...  greengrin

ако ти није проблем мож да питаш оног лика с којим се консултујеш кад ти треба неки део? 0110_hahaha

ових делова нема у продаји, а не знам људе који се баве половним.  :)

stadaradim

Подели на овим сајтовима

усб контролер је отишо, рестартује се сам од себе, ортак који га је тестирао каже да је највероватније црко овај део... http://www.box.net/shared/k4luyqggab6jyuqgifho

Ако се плоча стално рестартује сама од себе постоји могућност да су отишли електролити. То може веома лако и јефтино да се замени.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

тестирао га је неким чудима, немам појма, и каже да постоји велики број могућих проблема и да је боље наћи другу... а електролити изгледају добро, нису се "размазали" да се тако изразим ако си на то мислио

Подели на овим сајтовима

ОК, у праву је да може свашта да буде. У многе плоче уграђују се електролити врло слабог квалитета који после неког времена ослабе, а лако се мењају и после плоча вози као нова. Ако изгледају добро онда вероватно није ту проблем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Izgleda da se nije učitala poruka,a ova što pišem je na novom redizajniranom forumu :)

Tražim monitor preko 20 inča pa da vidim šta bi preporučili?Naišao sam na jedan Dell-ov model,ali ne znam na šta da obratim pažnju...imate li vi kakvih iskustava 1000000001010

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/lcd-monitori/7367-dell-22-st2220l-led-monitor

Подели на овим сајтовима

moze li neko da mi posalje na pp neku sifru sa nod?probala sam neke koje sam skinula koje vaze do okt ali ne pale.

Hvala!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...