Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

• Гости

Овом приликом се захваљујем Меди на информацијама и пријатном разговору око проблема који сам имао... Обећао сам чим се реши да се јавим овде...

Дакле,...

Из неких необјашњивих разлога мој лаптоп је урадио реинсталацију (виста)...  0409_feel

Моја мила сестра и жена су чувале неке њихове слике и документа на Ц партицији и наравно све је то нестало као и много других ствари не мојом (мада и мојом јер нисам то пререзао) кривицом.

Медо, испричао сам течи шта треба да уради, он је то однео код неког лика кога зна и ко се мало више разуме у те ствари  4chsmu1 и повратили су ми добар део слика и све документе...

Неких 30% није враћено, биле су ту неке мање битне ствари које ми ипак значе, али ако ништа друго, погоди ко није преживео...  facenew22222222 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling

Рече ми да су ти нестале неке слике и видео клипови Милана Станковића. Баш ми је жао...  :cmizdrenje:
Подели на овим сајтовима

молим за помоћ! имам Windows 7 али наравно није оригинал...користим га годину ипо дана без проблема,а јуче ми се појавило да десктопу This copy of Windows is not genuine и отварају ми се још неки прозори са разним упозорењима типа you may be a victim...итд...на десктопу ми се изгубила позадина, ја ставим другу слику а и она опет нестане...кад угасим комп, пише ми да сачекам док се инсталирају неки апдеитс...ево и сада док ово пишем нестао ми бирач језика из тул бара...шта ми је чинити??? facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Update ti je instalirao čuveni program koji provjerava da li se radi o kopiji ili originalu Windowsa. I sad ti se on pokrene i dosađuje non-stop. Rješenje ti je ovdje:

http://rberet.com/savjeti/tips-tricks/139-kako-izbrisati-windows-genuine-prozore-i-notifikacije-s-vaeg-raunara

Ajd uradi pa mi javi jesi li uspjela.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

ne mogu da nadjem datoteke WgaLogondll i Wgatray!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

молим за помоћ! имам Windows 7 али наравно није оригинал...користим га годину ипо дана без проблема,а јуче ми се појавило да десктопу This copy of Windows is not genuine и отварају ми се још неки прозори са разним упозорењима типа you may be a victim...итд...на десктопу ми се изгубила позадина, ја ставим другу слику а и она опет нестане...кад угасим комп, пише ми да сачекам док се инсталирају неки апдеитс...ево и сада док ово пишем нестао ми бирач језика из тул бара...шта ми је чинити??? :drugarstvo:

Постоје две апликације решење твог проблема .

1. RemoveWAT од Hazar-а ( аутор )

2. Windows 7 Loader од Daz-а ( аутор )

Мишљења су подељена u tome који је бољи .

Подели на овим сајтовима

извини, али не разумем шта си хтео да ми кажеш!? :drugarstvo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ту треба да имам тај removable disc da bi to mogla da uradim, a ja ga nemam 0110_hahaha

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Drugari imam pitanjce:

kad god nestane struja,meni je Nod-ova ikonica crvena(kao da se nije apdejtovao sto se stalno desava kad ne uspe da se poveze sa serverom),a i poremeti mi se vreme na kompu tj.vrati se (valjda) fabricko podesavanje pa moram uvek da rucno podesim vreme na kompu.da li je to povezano?

inace apdejtovao se NOD sat vremena pre ove promene bez problema,i redovno se apdejtuje.

Подели на овим сајтовима

Сестра отворила мејл на лаптопу и упао јој је вирус.Није могла ништа да отвори од интернета.Ја јој кажем да упали авиру и да прегледа шта има,авира ништа није пронашла.И ја јој кажем да узме на систем рестор да врати назад време.Она то уради и сад јој је нормално.

Сад мене занима,да ли то значи да је тај вирус избрисан кад већ враћа у стање које је било прошлог дана?

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg413211#msg413211 date=1302941019]

koristite pp poruke za odgovore na ovakva pitanja...  :cheesy:

sry ...  prstgore

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

jedno pitanje... imam nokiju 5800 xpress music.... da li mogu da je koristim kao gps uredjaj ali bez internet konekcije i bilo kakve aktivne veze i ako može-šta treba da skinem... konkretno me zanima mapa za oblast Grčke

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...