Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

1. Sad mi formatirani komp ne cita cao USB drive

2. Cita jedan deo ali necita par foldera gde se nalaze pokretaci za instalaciju programa (Gom Player, KMPlayer ... )

3. Kako da namestim opet word ?

Batali te foldere i poskidaj Gom i KMPlayer sa neta. Verovatno ces trebati formatirati i usb.

Nemozes da nemestis word nego treba da instaliras office. Najbolje 2007 da mozes da citas docx fajlove i

onda ces imati word opet.

Јел да га скидам са торента ? Можда после тражи да ми провери дали имам лиценцирани Њињдовс  1000000001010

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

1. Sad mi formatirani komp ne cita cao USB drive

2. Cita jedan deo ali necita par foldera gde se nalaze pokretaci za instalaciju programa (Gom Player, KMPlayer ... )

3. Kako da namestim opet word ?

Batali te foldere i poskidaj Gom i KMPlayer sa neta. Verovatno ces trebati formatirati i usb.

Nemozes da nemestis word nego treba da instaliras office. Najbolje 2007 da mozes da citas docx fajlove i

onda ces imati word opet.

Јел да га скидам са торента ? Можда после тражи да ми провери дали имам лиценцирани Њињдовс  1000000001010

Nece. Skidaj slobodno.

Подели на овим сајтовима

1000000001010

Је л могу некако са СВЕТОСАВЉА.ОРГ (или сл.) да прекопирам календар из Охридског пролога http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/ и поставим га на наш школски сајт (или блог, шта ли је већ?)?

Ако морам сама да правим, како је најлакше?

Подели на овим сајтовима

stadaradim

Је л могу некако са СВЕТОСАВЉА.ОРГ (или сл.) да прекопирам календар из Охридског пролога http://www.svetosavlje.org/biblioteka/prolog/ и поставим га на наш школски сајт (или блог, шта ли је већ?)?

Nadji program za download web sajtova, web dumper ili sta slicno i skini to sto ti treba.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

1405_love

http://www.maximumsoft.com/downloads/index.html#wc_windows_download

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Da i ja pitam, imam dosta star računar, zasad još radi intelov je procesor na 2.4, da li bi dobio nešto u kvalitetu, mislim na internet, za to mi i služi, kad bih mu stavio još jednu ram memoriju, ima slobodan slot, ova postojeća je 256mb inače je DDR.

Ako bih na primer našao negde jednu od još 256 ili od 512, mada se teško nalaze i skupe su.

No ja se držim pravila da memorije nikad nije dosta mislim te RAM-ke al i svake druge, hehehe!

Ali ako imaš slabu tu grafiku, neku integrovanu pa još ne mnogo kvalitetnu onda valjda pri gledanju videa umjesto normalnog filma budeš imat seriju snapshots ili slide fotos presentation. A tu ti mnogo ni te memorije ne pomognu da ih ne znam koliko pridaš bez neke nešto bolje grafike i naravno procesora ali taj je kod tebe sasvim OK. Ali ako imaš neku bolju solidniju grafiku a misliš da ti video "zapinje i frezuje", zamrzava samo radi male RAM-ke onda možeš također biti i te kako u pravu! Tu bi onda to bilo opravdano pridat tamo još te RAM memorije.

Kod nas te polovne RAM 512 koštaju oko 10-15 evra a nove od tih 15 do 40-50 evra.

Подели на овим сајтовима

Da i ja pitam, imam dosta star računar, zasad još radi intelov je procesor na 2.4, da li bi dobio nešto u kvalitetu, mislim na internet, za to mi i služi, kad bih mu stavio još jednu ram memoriju, ima slobodan slot, ova postojeća je 256mb inače je DDR.

Ako bih na primer našao negde jednu od još 256 ili od 512, mada se teško nalaze i skupe su.

No ja se držim pravila da memorije nikad nije dosta mislim te RAM-ke al i svake druge, hehehe!

Ali ako imaš slabu tu grafiku, neku integrovanu pa još ne mnogo kvalitetnu onda valjda pri gledanju videa umjesto normalnog filma budeš imat seriju snapshots ili slide fotos presentation. A tu ti mnogo ni te memorije ne pomognu da ih ne znam koliko pridaš bez neke nešto bolje grafike i naravno procesora ali taj je kod tebe sasvim OK. Ali ako imaš neku bolju solidniju grafiku a misliš da ti video "zapinje i frezuje", zamrzava samo radi male RAM-ke onda možeš također biti i te kako u pravu! Tu bi onda to bilo opravdano pridat tamo još te RAM memorije.

Kod nas te polovne RAM 512 koštaju oko 10-15 evra a nove od tih 15 do 40-50 evra.

Kompjuter mi služi smamo za internet, ne gledam ni filmove osim sa youtube, malo surfujem ali osećam da od kako je od prvog operativnog programa pa do ovog zadnjeg, sam program sve zahtevniji i traži izgleda više memorije.

Moram da probam.

Подели на овим сајтовима

Kompjuter mi služi smamo za internet, ne gledam ni filmove osim sa youtube, malo surfujem ali osećam da od kako je od prvog operativnog programa pa do ovog zadnjeg, sam program sve zahtevniji i traži izgleda više memorije.

Moram da probam.

To si u pravu s tim operativnim programima, meni prošle godine jedan stariji PC sa PIII Pentium "trojka" nije preživio upgrade Ubuntu s jedne na višu verziju. Tamo kod te nove bila mnogo zahtijevnija grafika a pc mi nije to izdržao. Otišlo nešto, vjerovatno HDD a možda procesor, no prije bih rekao da je HDD. Ne isplati mi se ništa na tom ni popravljat, Hahahaha!

Подели на овим сајтовима

Molim vas da mi se javi na pvt ko zna kako da otvorim "encrypted file"

Prilikom reinstalacije XP na 7, neki fajlovi koji su sada na D particiji su pozeleneli i ne mogu nikako da se otvore.

Prijavljuje mi kao da nemam pravo pristupa...

Ako se uzme u obzir da su medju ovim zelenim fajlovima i svi naucni radovi koje sam pisala zadnjih par meseci, jasno je koliko mi je sve to vazno!

Hvala unapred!

Подели на овим сајтовима

Molim vas da mi se javi na pvt ko zna kako da otvorim "encrypted file"

Prilikom reinstalacije XP na 7, neki fajlovi koji su sada na D particiji su pozeleneli i ne mogu nikako da se otvore.

Prijavljuje mi kao da nemam pravo pristupa...

Ako se uzme u obzir da su medju ovim zelenim fajlovima i svi naucni radovi koje sam pisala zadnjih par meseci, jasno je koliko mi je sve to vazno!

Hvala unapred!

Па то значи да си заштитила те фајлове или пак приликом инсталације новог ОС-а тај нови систем овом приликом WIN7 је сам криптова све те фајлове и тако је доделио заштиту самих фајлова мада је то мене веома чудно, једино ако их ти ниси сама на тај начин заштитила, јер то се мени никада није десило осим када ја са намером криптујем фајлове ,како год било, пробај овако можда имаш ту опцију  постави курсор на жељени фајл па потом иди десни клик и у том контескт менију потражи опцију , ако је има односно ако постоји , Decrypt а ако нема онда иди десни клик на тај фајл па у контекст мени иди на Properties када се отвори иди на опцију Advanced... када се отвори ако није штиклирано ти штиклирај Encrypt contents to secure data a ако јесте штиклирано а ти и даље не можеш приступити фајловима онда пробај да те фајлове ископираш па да их отвориш код некога ко има XP мада је мала вероватноћа да ће то успети или пак да поново инсталираш XP .

Овако да их отвориш неким програмом за декрипцију нећеш успети .

Ти фајлови су у ком формату?

пс. ( ово што сам објашњавао је из угла XP-a a kako стоје ствари код WIN7 не знам).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...