Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

молим, молим,  hvala 0304_smile4  0304_smile4 0304_smile4

моци, зато ти и ради  0304_smile4

растко, можда ти и због тога не ради, не знам какво чишћење фајерфокс спроводи кад брише додатке ...

као што рекох, најбоље неко да ти погледа уживо комп, мислим да ћеш тако решити дилему за 5 минута.

Подели на овим сајтовима

osamucen 0228_hot

bliss jeeee 29dz8zk 0227_sleep kolo2

0409_feel 4chsmu1 ;) girl_jumping

kolo2

УСПЕЛООООО!

Нешто сам надоградила, ал шта, ко ће га знати?!

29dz8zk

0227_sleep 0227_sleep :cheesy3:

bliss jeeee

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

@ljubicica

Da li je nesto pomerano u hardveru/kucistu tvog kompjuytera u poslenje vremen?

nije nista u junu sam imala pad sistema ali  hvala isus-sinai nemam problema.jedino ovo s ovim cudom od you tube a od pocetka meseca otprilike.

Подели на овим сајтовима

0228_hot :cheesy3:

ekstra 29dz8zk :) 29dz8zk

1319_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/girl_jumping.gif klapklap ekstra

kolo2

УСПЕЛООООО!

Нешто сам надоградила, ал шта, ко ће га знати?!

osamucen

0227_sleep 0227_sleep 0227_sleep

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ekstra ekstra ekstra algabacaju
Подели на овим сајтовима

Ај још мало да давим неким лаким, а мени тешким, проблемима.

Сад су ми се, опет, изгубиле неке "ствари". Нешто надоградиш, нешто изгубиш.

Изгубио ми се онај МЕНИ БАР (ваљда се тако зове-фајл, едит, вијув... тулс..) у фајерфоксу и све иконице испод њих.

Кад отворим испод ТИТЛ БАРА (ваљда је и то то-она плава линија горе где пише Мозилин фајерфокс) одмах су отворени ТАБОВИ (ЈЕЗИЧЦИ).Не реагује ништа на десни клик.

:drugarstvo: stadaradim :cheesy: 4chsmu1 joooj dada :) dada :) :) joooj joooj

Подели на овим сајтовима

пређеш на енглеску тастатуру и удри АLТ + V

добићеш падајући мени који се зове View

и уђи у Toolbars

и редом штиклирај шта желиш да видиш  :)

Подели на овим сајтовима

@PACTKO  угаси мозилу и када је угасиш погледај у TASK MANAGER-u дали је неки мозилин процес активан ако је активан погаси све процесе који имају тај назив , мозиле фајерфокса, па потом покрени изнова мозилу.

Подели на овим сајтовима

Када овако добро погледам могу ти рећи само угаси компијутер  319.gif... шалим се наравно .  0110_hahaha

И након гашења мозиле и новог покретења ствар је и даље иста или ?

А јесили покушао са реинсталацијом мозиле ?

Десни клик и даље не ради?

Подели на овим сајтовима

@PACTKO ја користим мозилу али портабл и тако да имам једну копију илити резену на УСБ меморију и у случају било ког дефекта веома лако је заменим и та портабле мозила је са свим додацима , лозинкама, букмарком и свему шта иман тако да је и теби препорочујем и увек и на сваком месту ти је при руци значи покренеш инсталацију портабле верзије можеш је поставити на неку другу партицију набациш све живо што ти је потребно при раду ( сурфовању ) са свим додацим и такву мозилу ископирај и поставије на флешку као резерву и ако ти се деси нешто попут овог сада да неби се цимао или трагао за решењем проблема само обришеш ту спорну мозилу , класично на делит, а ископираш нову са оне копије из флеш меморије или шта већ.

Подели на овим сајтовима

Вратило се све са оним Мединим АЛТ+В!Сад све ради (сем СМАЈЛИЋА додатних!!! kriminalac)

А ово са копијом ћу пробати, нисам знала да може да се ископира инсталација са све додацима.

Хвала Ти, Зокси! kriminalac

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...