Милан Меденица :) Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 тек ја не, ал стварно ... знам да постоји званични дистрибутер глобнет ... http://www.globenet.rs/ ал видите шта и како по неком стручном форуму типа свет компјутера www.sk.rs или www.benchmark.rs ... само пази кога слушаш, туда продавци и препродавци муштрају по форуму па ће ти сигурно и обарати цену гледајући да откупе ту машину од тебе ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Почетник Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Помаже Бог, браћо! Имам 2 питања техничке природе и хитно је! Требао би ми савјет у веѕи флмова... 1. Имам .ави и имам .срт (филм и титлове). Требао би да их мерџујем тако да буду на једном фајлу. Како то да урадим, који софтвер и слично? Молим вас да то не буде VobSub јер имам проблема код инсталације истог. 2. Ако Бог да то урадим, сљедећи корак је стављање истог филма на нет да би се на нету и гледао (то се ваљда каже стриминг - оно, као линковани Јутјуб ). Е, сад у ком формату треба да се аплоудује филм. Који је неки стандард и т. сл.? Ави кои имам је величине 1,02 GB и претпостављам да га треба компресовати. Како? Који софт? у Који формат или величину фајла? Ако нешто знате о постављању филмова на нет, реците. Извините што смарам, али заиста ми је битно. Захваљујем се унапријед. Свако добро од Господа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 znaš li engleski... vidi ovo http://forum.videohelp.com/threads/99729-Add-permanent-subtitles-to-S-VCD-DVD-AVI-with-ffdshow-vobsub Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Почетник Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Хвала брате и пробао сам али као што сам већ рекао да то не буде VobDub јер имам проблема око инсталације. Ако неко зна процедуру најљубазније бих молио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Цитат Помаже Бог, браћо! Имам 2 питања техничке природе и хитно је! Требао би ми савјет у веѕи флмова... 1. Имам .ави и имам .срт (филм и титлове). Требао би да их мерџујем тако да буду на једном фајлу. Како то да урадим, који софтвер и слично? Молим вас да то не буде VobSub јер имам проблема код инсталације истог. Subtitle Workshop sa atrese http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw za rad sa titlovima. Цитат 2. Ако Бог да то урадим, сљедећи корак је стављање истог филма на нет да би се на нету и гледао (то се ваљда каже стриминг - оно, као линковани Јутјуб ). Е, сад у ком формату треба да се аплоудује филм. Који је неки стандард и т. сл.? Ави кои имам је величине 1,02 GB и претпостављам да га треба компресовати. Како? Који софт? у Који формат или величину фајла? Ако нешто знате о постављању филмова на нет, реците. Извините што смарам, али заиста ми је битно. Захваљујем се унапријед. Свако добро од Господа Sa adrese http://www.xmedia-recode.de/hilfe/xmediarecode.html besplatni konvertor audio i video formata. Za svaki iole ozbiljniji amaterski rad trebaće ti ipak VirtualDUB sa adrese http://virtualdub.sourceforge.net/ U tom programu možeš ubacivati titlove u film to jest hardtitlovati, te niz drugih operacija. Za detaljnije informacije o svemu ovome preporučujem forum Elitesecurity. http://www.elitesecurity.org/ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Embedding the subtitles to AVI by using AVIDEMUX vidi ovo... program je free Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 i ovo... ovde je virtualdub korišćen Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Почетник Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Захваљујем се свим ана помоћи. Нешто од овога свега ћу искористити. Свако добро од Господа свима. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 иначе,може и на јутјубу да се убаци титл на сиров снимак... имаш и лепо да подесиш време тако да... и то је опција bangin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Цитат имам проблем. нема ми иконице за програм Потражи је у инсталационом фолдеру Цитат програм који све лепо сложи на хард диску ? шта да радим ? Овде те ја не разумем баш најбоље, ако мислиш на неки дефрагментер или шта већ, дај више информација Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Медо, једно питање: шаљем три меила на три ратличите адресе и у различито време и стиже ми увек иста порука - порука одбијена од стране дестинационог сервера. У чему је проблем? bighugbighug ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 вероватно су све три поруке са истим наставком, примера ради ...@gmail.com, а тај сервер тренутно не ради или су адресе непостојеће или погрешне. може да се деси да су неки пословни сервери подешени на ограничење закаченог фајла величине до 2 мегабајта да не би могли да се злоупотребљавају слањем нечег што нема везе са послом или да има превелики број закачених фајлова. може да буде још пар ствари, али мораш ми мало детаљније представити проблем. ако није за јавно, пошаљи ми пп, па да се детаљније позабавимо. 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Oпет ja! facenew22222222 Дешава се понекад да убацим ЦД или ДВД у ДВД ром и ништа се не дешава, нити ради ром(угаси ѕе зелена лампица) нити се на монитору појави прозор, али када уђем у My computer, такође није приказано да нешто има унутра, али када га стартујем, отворим, напр. музика свира...значи активира се...Због чега се то дешава? 4chsmu1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 добро нам опет дошла stadaradim stadaradim искључена ти је такозвана autoplay опција. што и није тако лоше, јер се умањује могућност заражавања оперативног система разним малициозним програмима који користе такав механизам да при убацивању неког медијума, а на којима је такав негативни садржај (ЦД, ДВД, усб флеш), да се активирају и копирају аутоматски на твој компјутер. можеш да искључиш, али ако ти није проблем да двапут више кликнеш - остави је искључену клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 hvala ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука