Макрина Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Иако ме свемир импресионира у сваком могућем смислу и све што је у вези са њим,верујем у то да нећемо морати да се мучимо са овим одговором има ли живота на другој планети или са грижом савешћу што смо то тако олако одбили као могућност,пошто живот постоји само на овој планети. Не постоји тајна између Бога и нас,све нам је Открио Отац преко Сина у Духу Светоме.Верујем у то да би нам и то рекао,да постоје и други облици живота да их има јер шта је тај податак у односу на Сина Јединородног кога је послао да учврсти заједницу са човеком,да га обожи и помири са Творцем,тако да прилично сам сигурна да једини одговор који ћемо ми дати по питању горњег наслова је: "Како су дивна дела Твоја Господе,све си с Премудрошћу створио!" и овај свемир и ове планете и милијарде звезда и неба..... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Иако ме свемир импресионира у сваком могућем смислу и све што је у вези са њим,верујем у то да нећемо морати да се мучимо са овим одговором има ли живота на другој планети или са грижом савешћу што смо то тако олако одбили као могућност,пошто живот постоји само на овој планети. Не постоји тајна између Бога и нас,све нам је Открио Отац преко Сина у Духу Светоме.Верујем у то да би нам и то рекао,да постоје и други облици живота да их има јер шта је тај податак у односу на Сина Јединородног кога је послао да учврсти заједницу са човеком,да га обожи и помири са Творцем,тако да прилично сам сигурна да једини одговор који ћемо ми дати по питању горњег наслова је: "Како су дивна дела Твоја Господе,све си с Премудрошћу створио!" и овај свемир и ове планете и милијарде звезда и неба..... Некада људи нису схватали космос као ми. Некада нису имали појма шта је микро свет. Некада нису имали појма постоје ли микроорганизми. Тако и да им је говорио ишта од тога не би разумели, а нити еј потребно за домострој спасења. Постоји врло велика вјероватноћа да микроорганизама већ има у свемиру. За сад нема начина да се неки миркоорганизам директно покупи негдје на неком астероиду али забиљежене су појаве у историји да су падови метеорита изазивали епидмије међу народом када су умирали масовно. Што је онда врло могуће да је носи некакве микроорганзме на које наш организам није био отпоран. Доказано је да микрорганизми могу преживјети у екстремним условима, па тако и путованје метеором. Питање је времена, тј развоја технологије када ће бити могуће покупити микророганизам директно из свемира, и шта ћемо онда, какав одговор ћемо дати? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Некада људи нису схватали космос као ми. Некада нису имали појма шта је микро свет. Некада нису имали појма постоје ли микроорганизми. Тако и да им је говорио ишта од тога не би разумели, а нити еј потребно за домострој спасења. Постоји врло велика вјероватноћа да микроорганизама већ има у свемиру. За сад нема начина да се неки миркоорганизам директно покупи негдје на неком астероиду али забиљежене су појаве у историји да су падови метеорита изазивали епидмије међу народом када су умирали масовно. Што је онда врло могуће да је носи некакве микроорганзме на које наш организам није био отпоран. Доказано је да микрорганизми могу преживјети у екстремним условима, па тако и путованје метеором. Питање је времена, тј развоја технологије када ће бити могуће покупити микророганизам директно из свемира, и шта ћемо онда, какав одговор ћемо дати? Btw, samo da dodam ne mora mikroorganizam opasan po coveka. Postoji mnogo mikroorganizama koje nase telo ne zanima i sa kojima nase telo nema nikakvu interakciju. Mikroorganizmi prezivljavaju dakako u ekstremnim uslovima neki od najstarjih organizma na svetu mogu da se nadju u ekstremnim radijacijama, temperaturama etc. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Искључиво мислим на људе када ово пишем. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Зар не би било боље да се паре које се улажу у ово уложе у медицину, за проналажење лека против рака и других тешких и неизлечивих болести, рецимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Зар не би било боље да се паре које се улажу у ово уложе у медицину, за проналажење лека против рака и других тешких и неизлечивих болести, рецимо. Е мој брате,лекови су одавно пронађени али коме је то у интересу,фармаколошкој мафији сигурно не,све док умире довољан број људи за њихове дубоке џепове. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Е мој брате,лекови су одавно пронађени али коме је то у интересу,фармаколошкој мафији сигурно не,све док умире довољан број људи за њихове дубоке џепове. Нешто не верујем да је то баш тако, и да те фаце из сенке могу тако прецизно да диригују тим стварима и да нас све вуку за нос. Али ајде, можда јесте тако, и ако јесте тако онда су те главоње, извесно, повезане са главоњама које диригују свиме. А ти што диригују свиме свакако онда диригују и овим о чему говори ова тема. Како онда да знамо да је истинито то што нам ти љигавци пласирају као информацију. Зашто нас онда и у вези овога не би вукли за нос? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Зашто нас онда и у вези овога не би вукли за нос? Наравно да нас и у вези овога вуку. Ти исти што крију лекове су одавно пронашли ванземаљце и владају заједно са њима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Да се онда вратим на питање - Зар смо све проблеме решили на земљи па јурцамо по свемиру? Зар није то неувиђајно према онима што умиру од глади, па и према нама што живимо овако како живимо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Искључиво мислим на људе када ово пишем. Humanoidni oblici su takodje moguci. Nije iskljucivo. Зар не би било боље да се паре које се улажу у ово уложе у медицину, за проналажење лека против рака и других тешких и неизлечивих болести, рецимо. Ulazi u i to. Ko ti kaze da ne ulazu? Naucna dostignuca su biznis kao i svaka druga, u to ulazu raznorazne privatne bolnice, farmaceutske kompanije i slichno. A ulaze i drzava, ulazu i univerziteti etc. Skoro javise da je rak ka putu da postane hronicna bolest. I da nas od toga deli par godina. Sto se NASE tiche to je National AMerican Space Agency, i to su americke pare. Е мој брате,лекови су одавно пронађени али коме је то у интересу,фармаколошкој мафији сигурно не,све док умире довољан број људи за њихове дубоке џепове. Bealiving brain & magical thinking.... pritom ne mislim na religijsku veru. Да се онда вратим на питање - Зар смо све проблеме решили на земљи па јурцамо по свемиру? Зар није то неувиђајно према онима што умиру од глади, па и према нама што живимо овако како живимо? Ko to MI? Gde MI juracamo po svemiru? I sto mislis da je posao nauke da resava probleme? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Да се онда вратим на питање - Зар смо све проблеме решили на земљи па јурцамо по свемиру? Није искључено да ћемо решење за неке земаљске проблеме наћи јурцајући по свемиру. http://www.youtube.com/watch?v=o9Yhw5Vyqig Иван ♪♫, Млађони and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Kolko ja gotivim ivicine postove to je nesto strasno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Није искључено да ћемо решење за неке земаљске проблеме наћи јурцајући по свемиру. Шта, у свемиру на лагеру имају поштене политичаре? Или неке микроорганизме који су кључни за проналажење лека против сиде? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Шта, у свемиру на лагеру имају поштене политичаре? A kako mislis da nauka i njena istrazivanja resavaju problem postenih politicara? Nije mi baš jasno šta oćeš da kažeš ovim što pričaš? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Господине Јурис, немам појма. Оно што знам је да ми је огавно то лицемерје. Са једне стране светске кризе и ини јади, а са друге носоње и главоње са пажњом иду да виркају којих ли то микронебулоза има по свемиру. За те екскурзијице се увек нађе кинта. Питам се колика ли је и одакле им... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука