Jump to content

И "бранитељи" монаха Артемија ВОЛЕ митрополита Јована Зизијуласа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

:drugarstvo:

али ''живео'', који комунизам  bighugbighug bighugbighug bighugbighug algabacaju 0442_feel

Ne kapiras stvari ; mislio je Zive ( Zive je ocito nadimak od Zivan ) O Vladika , je ustvari Vokativ jer ga je upravo dozivao; vidis da su velika slova  4chsmu1

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 150
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Ово је клинац коме покушавају да исперу мозак расколничким баљезгаријама. Мислим да ће ту све бити добро. Ја познајем овог малца и несрећа је што родитељи допуштају деци да се друже са сенилним теткама и бабама које у својој очајничкој потрази за "чудима у Православљу", тумарају од манастира до манастира, од цркве до цркве, не би ли видели што мироточивију икону или што прозољивијег старца, пљујући на свога свештеника и своју парохијску заједницу. Тамо им се у руке утрапе "дигитални анђели", приче о чиповима, кодовима и ринглама, смаку света, масонима и ционистима, те они те фрустрације преносе у свет заражавајући децу глупостима на која хришћанин не реагује хистеријама већ чврстом вером у Господа "Који је победио свет".

Подели на овим сајтовима

Тако је то. Нема времена да учи правопис јер су му мозак опсели расколници и псевдоревнитељи. Јадно дете. Са младима је, нажалост, најлакше манипулисати.

Подели на овим сајтовима

Која је била поента ове подвале..осим да се докаже нешта што нема потребе... да обични мирјани не читају Зизјуласа?

Шта је постигнуто...није ми јасно...осим даље продубљивање сукоба у СПЦ?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Која је била поента ове подвале..осим да се докаже нешта што нема потребе... да обични мирјани не читају Зизјуласа?

није овде ријеч брате о "обичном мирјанину" то ти је Бора Србиновић један од најистакнутијих "љуљачких теолога, организатора, поклоника и подвижника"...

Подели на овим сајтовима

Чињеница јесте да људи који оптужују +Зизијуласа за јерес нису никада читали његове текстове.

Постоји искуство на овом форуму да су неки људи ,који су добили на читање текстове +Зизијуласа ,променили мишљење о њему.

Дакле,УБИ НАС НЕЗНАЊЕ

Подели на овим сајтовима

Ти  мајкл"обични" мирјани митрополита Васељенске Патријаршије Јована Зизјуласа називају  СВАКАКВИМ именима..Постоји скупина "утрипованих " верника који уз обилату помоћ из иностранства (ДОКАЗАЋЕ СЕ И ТО) раде на подривању и рушењу СПЦ.Али полако-ВРЕМЕ ЈЕ НАЈБОЉИ ПОКАЗАТЕЉ. ЗА ЊИХ НЕРАДИ ВРЕМЕ СИГУРНО. мајкл

"Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих)

Подели на овим сајтовима

Из'ем ти деспота

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ја ето нисам читао Зизјуласа..нити ми је нешта посебно битан...

јесам читао Тасу (узео кредит)  :cmizdrenje: ...и Србске Оце (имам забрану на Грке и Русе)

Али ми никако није јасно шта је то Зизјулас написао толико битно..да није до сада написано 34 пута...

И колико је турака вратио у Хришћанство?

Ако може ко у кратким цртама...тезе би биле довољне...

Задњи пут када сам читао о Хришћанству још увек је било битно да се шири Јеванђеље и отворе очи неверницима...а не теолошко препуцавање...

п.с

Милане што спамујеш сваку тему?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Али ми никако није јасно шта је то Зизјулас написао толико битно..

Одговор си дао сам себи:

Ја ето нисам читао Зизјуласа

Ја не видим како може да ти буде јасно нешто што ниси прочитао...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ја ето нисам читао Зизјуласа...

Читање дела поменутог митрополита није нужно за наше спасење...

Ali kritikovati čoveka i njegova dela bez da ga lično poznajeiš i da nisi čitao njegova dela sigurno da će ti zasmetati u spasenju.

Hristu ćeš dati odgovor za takvu neodgovornost i klevetu

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...