Mudrov Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ovi dvoje jesu proplivali, ali ako se ovde javlja i Akviljo kako bi dao doprinos likovanju zbog dva lajka, kao da je ne znam sta, onda ste jadni vi. Tamo se lajkuje sve, pa svaki prilog ima po 100 lajkova, a vi ovde od dva napravili opstenarodno slavlje. Siguran sam da su to lajkovali iz reda, jer se stvari lajkuju na fb i bez citanja...i verujem da imaju neko objasnjenje. A za vas ovde nema objasnjenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ovi dvoje jesu proplivali, ali ako se ovde javlja i Akviljo kako bi dao doprinos likovanju zbog dva lajka, kao da je ne znam sta, onda ste jadni vi. Tamo se lajkuje sve, pa svaki prilog ima po 100 lajkova, a vi ovde od dva napravili opstenarodno slavlje. Siguran sam da su to lajkovali iz reda, jer se stvari lajkuju na fb i bez citanja...i verujem da imaju neko objasnjenje. A za vas ovde nema objasnjenja. Па у томе и јесте поента: "лајкују", реагују, следе, понављају, аплаудирају, галаме, кличу - СВЕ РАДЕ БЕЗ УКЉУЧИВАЊА МОЗГА. На то смо и хтели да укажемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Pazi, ono jesu deca, i zato sam dosao u sukob posle mesec dana, iako je sama koncepcija FB decija, i 99% citam po forumima. Ali ako neko duplira profil od toga Srbe, odakle mi znamo da nisu duplirali profil i od to dvoje koje su kao lаjkovali sa Srbom zajedno prilog. Jos gora su deca sto su ovo napravila. Cuj Prvoslav Bogojevic. Ma ne verujem takvoj balavurdiji nista, i nemojte samo da ste vi navuceni zbog dva lajka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Pazi, ono jesu deca, i zato sam dosao u sukob posle mesec dana, iako je sama koncepcija FB decija, i 99% citam po forumima. Ali ako neko duplira profil od toga Srbe, odakle mi znamo da nisu duplirali profil i od to dvoje koje su kao ljakovali sa Srbom zajedno prilog. Jos gora su deca sto su ovo napravila. Cuj Prvoslav Bogojevic. Ma ne verujem takvoj balavurdiji nista, i nemojte samo da ste vi navuceni zbog dva lajka. Два веома важна лајка, а о овом тумачењу "авине еклисиологије", од стране "великог грешника" да и не говорим.... 0110_hahaha Биће још изненађења. Полако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joko Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Не знам ко се овога сетио али свака част. Фора није ни могла да не успе. Једино је требало оставити ствар неразјашњеном бар још неколико дана, тада не би било само два него двадесет два "лајка"... А фора је морала успети јер је још раније више пута од својих следбаника монах Артемије добијао подршку и за крајње неправославне ставове... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Велики грешник у живот би се кладио да је дупли налог, јер је тако провидно, човек је у тој брзини прочитао текст, и одмах дао коментар и то какав, а уз то одмах се јавља лажни Бора испод да то потврди. Велики грешник се тамо колико ја то пратим, никада није јавио, а сада је јако благоглагољив. Ово је једна навлакуша овога балавца Првослава, или су још неки од вас уплетени у дуплирање налога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Како оно рече "амартолос мегали": Дивно, заиста...Не знам када је ово Владика рекао, али је невероватно колико је ово актуелно и колико је Владика у праву..." 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Па наравно да је у праву, ради се о једном од највећих теолога данашњице. Само што није владика него митрополит. 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Pazi, ono jesu deca, i zato sam dosao u sukob posle mesec dana, iako je sama koncepcija FB decija, i 99% citam po forumima. Ali ako neko duplira profil od toga Srbe, odakle mi znamo da nisu duplirali profil i od to dvoje koje su kao ljakovali sa Srbom zajedno prilog. Jos gora su deca sto su ovo napravila. Cuj Prvoslav Bogojevic. Ma ne verujem takvoj balavurdiji nista, i nemojte samo da ste vi navuceni zbog dva lajka. Као прво деца нису.Значи деца организују комбије за Љуљаке, "певају" испред патријаршије и остале "акције" 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />.Ја сам досад имао расправе са већином њих и јако добро знам ко су.Ако ти имаш 100 година онда су и оно деца.Имам сазнања да су у тој групи админи нико други до Артемијеви псеудо-монаси.Мислим да је ван памети да ФБ профил има и псеудо Ксенофонт и Пајсије из Сопоћана а досад НИШТА нису објавили на тој групи.Нису јер су админи.Тако да твоја тврдња непије воду.А што се тиче два лајка (три) ЛАЖ НИСУ.Биће тога још а ти слободно сумњај. Е да и псеудо Антоније је админ у њиховој групи.За њега имам доказ. "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Велики грешник у живот би се кладио да је дупли налог, јер је тако провидно, човек је у тој брзини прочитао текст, и одмах дао коментар и то какав, а уз то одмах се јавља лажни Бора испод да то потврди. Велики грешник се тамо колико ја то пратим, никада није јавио, а сада је јако благоглагољив. Ово је једна навлакуша овога балавца Првослава, или су још неки од вас уплетени у дуплирање налога. Са тобом невреди расправљати,као и сви Артемијеви фанови вређаш.Али то је ствар васпитања као и твоја сумња. "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ма ово за великог грешника сумњам и ко има мало памети схватиће да је то ваш дупли налог, а за ово друго двоје сигуран сам 90% да је дуплирано, а можда су само лајковали ради реда. Ма ако сте спремни један профил да дуплирате, онда која је шанса да није дуплирано све. Не верујем ти ништа. Иначе, Пајсије колико знам је на Златибору, Тари, а Антонија ко може да замисли са компјутером тај баш има бујну машту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Мудров, нико ти не брани да верујеш у шта хоћеш. Можеш, рецимо, да верујеш да је "ава" Артемије заиста написао "Синтезу Светог Максима". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ко је Првослав Богојевић? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,10477.msg328569.html#msg328569 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ма ово за великог грешника сумњам и ко има мало памети схватиће да је то ваш дупли налог, а за ово друго двоје сигуран сам 90% да је дуплирано, а можда су само лајковали ради реда. Ма ако сте спремни један профил да дуплирате, онда која је шанса да није дуплирано све. Не верујем ти ништа. Иначе, Пајсије колико знам је на Златибору, Тари, а Антонија ко може да замисли са компјутером тај баш има бујну машту. .А са ким је Пајсије на Златибору?Шта ће му профил на ФБ! "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Наравно да ћу ја да верујем у оно што мислим да је исправно, али то никако нису дечије балавурдије дуплирања налога и коментарисања у туђе име, неаводних великих грешника који се никада не појаве, а онда од једном распале ко Родољуб Лазић. А за Пајсија сам тамо прочитао и видео да су на накој планини са дрвеним крстом, или на Златибору, или на Тари и сам сам се чудио што нису у Љуљацима. А шта ће фб профил монасима, е то је питање за многе, јер када сам направио ово чудо, биломе срамота у почетку, а први који су ме салетали су неки Макарије и још пар монаха, да сам у почетку мислио да је то нека играрија. Па одакле монасима компјутер и профил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгољуб Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ово је невероватна брука и срамота Артемијеваца. Ово доказује да они не познају "учење" њиховог "Аве", чим су га тако олако помешали са митрополитом Јованом Зизјуласом. Сад ће морати да се правдају великом гуруу и да моле за опроштај, ово је страшан "пад" Авијеваца, мада са друге стране, бар на кратко, билу су у додиру са истинском православном духовношћу и еклесиологијом. 319.gif “А ја кажем: ако би требало да се одржи Велика Србија злочином, ја на то пристао не бих никада; нека нестане Велике Србије, али злочином да се одржава – не! Ако би било потребно и нужно, једино да се одржи Мала Србија злочином, ја и на то не бих пристао! Нека нестане и Мале Србије али злочином да се одржи – не! И кад би требало да се одржи и последњи Србин, ја да сам тај последњи Србин, а да се одржи злочином – не пристајем, нека нас нестане али да нестанемо као људи, јер нећемо онда нестати, живи ћемо отићи у руке Бога Живога.” — Патријарх Павле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука