Дејан Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Боже драги, како је ово потресно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 greengrin dada :) :) :) isus-sinai .Bogorodica. спасите малог Немању pravopop crosseo искрено се надам да ће се наћи људи који су у могућности да помогну малом Немањи... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Колико је чудо потребно да Немања бар престане да трпи болове велике које трпи... Помози му Боже и Света Петко... greengrin Отвори Господе неке скамењено срце које има новац да помогне овом анђелу... Е, државо да си добра и Бог би те имао... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. Лепо си рекао, Александре, Бог је са нама, а нарочито са овим дивним дететом. Само, боли брате кад видиш како се мучи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. Лепо си рекао, Александре, Бог је са нама, а нарочито са овим дивним дететом. Само, боли брате кад видиш како се мучи. Боли, али имајмо поверења у Божији промисао. Животни пут је пут искушења. И сам сам прошао голготу болести своје тада двогодишње ћерке. Хвала Богу и молитвама Светог Василија Острошког, она је данас здрава девојчица. Велики је Бог и Промисао Његов, заиста. Уверио сам се у то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Слава Господу и Богородици Деви Марији ! А они ће подарити оздрављење и благодети маленом Анђелу Немањи .Ја сам такође мученички се молио Богу за помоћ мојем унуку који је имао страшне нападе као бебица са непуни два месеца а сада има четири године и све мање и мање се дешавају такви напади да је дете било једва живо , лекари нису ни нашли праву дијагнозу за њега . Деда тј. ја сам се молио Богу да помогне малом Јовану и редовно у Цркви је читана молитва за његово здравље , и ето хвала Господу сада му је много боље , мада су његови родитељи били скептични према свему овоме што сам и што радим тако да су сада и они се приклонили томе .Доказао сам мојој ћерки и зету да има БОГА. Зато би требало ама сви ми да се усрдно молимо за малог Немању ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Potresno i lepo! Tuga i radost su se opet poljubile! Kada sam ovo gledao na TV-u pre neko vece sav sam se najezio... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Слава Господу и Богородици Деви Марији ! А они ће подарити оздрављење и благодети маленом Анђелу Немањи .Ја сам такође мученички се молио Богу за помоћ мојем унуку који је имао страшне нападе као бебица са непуни два месеца а сада има четири године и све мање и мање се дешавају такви напади да је дете било једва живо , лекари нису ни нашли праву дијагнозу за њега . Деда тј. ја сам се молио Богу да помогне малом Јовану и редовно у Цркви је читана молитва за његово здравље , и ето хвала Господу сада му је много боље , мада су његови родитељи били скептични према свему овоме што сам и што радим тако да су сада и они се приклонили томе .Доказао сам мојој ћерки и зету да има БОГА. Зато би требало ама сви ми да се усрдно молимо за малог Немању ! Јашо,... :cheesy: prstgore dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. Лепо си рекао, Александре, Бог је са нама, а нарочито са овим дивним дететом. Само, боли брате кад видиш како се мучи. Боли, али имајмо поверења у Божији промисао. Животни пут је пут искушења. И сам сам прошао голготу болести своје тада двогодишње ћерке. Хвала Богу и молитвама Светог Василија Острошког, она је данас здрава девојчица. Велики је Бог и Промисао Његов, заиста. Уверио сам се у то. Слава Богу и Његовим Светима. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. facenew22222222Da li je negde pokrenuta akcija prikupljanja novca za ovog malenog andjela? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. Da li je negde pokrenuta akcija prikupljanja novca za ovog malenog andjela? Не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Помилуј, Господе. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења. 0110_hahahaDa li je negde pokrenuta akcija prikupljanja novca za ovog malenog andjela? Pomoć dečaku Nemanji Pešiću Nakon emitovanog priloga o devetogodišnjem Nemanji Pešiću, koji se već sedam meseci nalazi u komi, i kome je neophodan novac za dalje lečenje u Rusiji, javio se veliki broj gledalaca. Svi koji žele da pomognu novac mogu uplatiti na broj žiro računa Nemanje Pešića kod Banke Intesa: 908-16001-87, sa pozivom na broj: 51-102-0009071/1 http://www.prva.rs/sr/program/info/story/8181/Exploziv++.html.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука