Jump to content

Лик Св. Петке у болесничкој постељи малог Немање

Оцени ову тему

Препоручена порука

greengrin dada :) :) :) :) :) :)

isus-sinai .Bogorodica. спасите малог Немању pravopop crosseo

искрено се надам да ће се наћи људи који су у могућности да помогну малом Немањи...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Колико је чудо потребно да Немања бар престане да трпи болове велике које трпи... :)

Помози му Боже и Света Петко... greengrin

Отвори Господе неке скамењено срце које има новац да помогне овом анђелу... :)

Е, државо да си добра и Бог би те имао... dada

Подели на овим сајтовима

Бог је са нама. Радујмо се, а овом малишану пожелимо благодат оздрављења.

Лепо си рекао, Александре, Бог је са нама, а нарочито са овим дивним дететом. Само, боли брате кад видиш како се мучи.

Подели на овим сајтовима

Лепо си рекао, Александре, Бог је са нама, а нарочито са овим дивним дететом. Само, боли брате кад видиш како се мучи.

Боли, али имајмо поверења у Божији промисао. Животни пут је пут искушења. И сам сам прошао голготу болести своје тада двогодишње ћерке. Хвала Богу и молитвама Светог Василија Острошког, она је данас здрава девојчица. Велики је Бог и Промисао Његов, заиста. Уверио сам се у то.

Подели на овим сајтовима

Слава Господу и Богородици Деви Марији ! А они ће подарити оздрављење и благодети маленом Анђелу Немањи .Ја сам такође мученички се молио Богу за помоћ мојем унуку који је имао страшне нападе као бебица са непуни два месеца а сада има четири године и све мање и мање се дешавају такви напади да је дете било једва живо , лекари нису ни нашли праву дијагнозу за њега . Деда тј. ја сам се молио Богу да помогне малом Јовану и редовно у Цркви је читана молитва за његово здравље , и ето хвала Господу сада му је много боље , мада су његови родитељи били скептични према свему овоме што сам и што радим тако да су сада и они се приклонили томе .Доказао сам мојој ћерки и зету да има БОГА.

Зато би требало ама сви ми да се усрдно молимо за малог Немању !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Слава Господу и Богородици Деви Марији ! А они ће подарити оздрављење и благодети маленом Анђелу Немањи .Ја сам такође мученички се молио Богу за помоћ мојем унуку који је имао страшне нападе као бебица са непуни два месеца а сада има четири године и све мање и мање се дешавају такви напади да је дете било једва живо , лекари нису ни нашли праву дијагнозу за њега . Деда тј. ја сам се молио Богу да помогне малом Јовану и редовно у Цркви је читана молитва за његово здравље , и ето хвала Господу сада му је много боље , мада су његови родитељи били скептични према свему овоме што сам и што радим тако да су сада и они се приклонили томе .Доказао сам мојој ћерки и зету да има БОГА.

Зато би требало ама сви ми да се усрдно молимо за малог Немању !

Јашо,... 0512_music :cheesy: prstgore dada

Подели на овим сајтовима

Боли, али имајмо поверења у Божији промисао. Животни пут је пут искушења. И сам сам прошао голготу болести своје тада двогодишње ћерке. Хвала Богу и молитвама Светог Василија Острошког, она је данас здрава девојчица. Велики је Бог и Промисао Његов, заиста. Уверио сам се у то.

Слава  Богу  и  Његовим  Светима. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Da li je negde pokrenuta akcija prikupljanja novca za ovog malenog andjela?

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

:cmizdrenje:

Не знам.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Pomoć dečaku Nemanji Pešiću

Nakon emitovanog priloga o devetogodišnjem Nemanji Pešiću, koji se već sedam meseci nalazi u komi, i kome je neophodan novac za dalje lečenje u Rusiji, javio se veliki broj gledalaca. Svi koji žele da pomognu novac mogu uplatiti na broj žiro računa Nemanje Pešića kod Banke Intesa: 908-16001-87, sa pozivom na broj: 51-102-0009071/1

http://www.prva.rs/sr/program/info/story/8181/Exploziv++.html.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...