Гости Guest Написано Септембар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 недеља, 15. сеп 2013, 10:31 -> 23:46 Спорт уживо: "Делфини" јуниори вицешампиони Европе Јунирска ватерполо репрезентација Србије освојила бронзу на ЕП на Малти. Стефан Шћеповић новим голом ушао у историју Хихона. Кристијано Роналдо продужује уговор са Реал Мадридом до 2018. године. Нејмар дриблингом дигао Камп Ноу на ноге. Селектор Колаковић одреди осписак одбојкаша за ЕП. "Мани" Мејведер првак света у супервелтер категорији, верзије WBA и WBC. Алба ван терена три недеље. Дунга ужива у надимку "Магарац". Британци у Светској групи Дејвис купа, Хрвати из ње испали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Vaterpolo reprezentacija Srbije je prvak Evrope pobedivsi Madjarsku veceras sa 12 : 7. Uspeli su da odbrane titulu iz Ajnhovena, Пг, Данче*, Suncokret54 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 :brokoli: DYNABLASTER and Пг је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Oho! Lepa vest! Пг је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Zanimljivo je da su ovom pobedom usli u istoriju jer su uspeli da odbrane titulu sto nije tako cest slucaj. LISA, Жика, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Браво момци! Пг је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Alal vera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 SRBIJA NE DA TITULU: Vaterpolisti razbili Mađarsku i ostali šampioni Evrope Ostali sportovi 18:00, 27.07.2014.editirano: 21:54, 27.07.2014.Autor: Kurir sport 41 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Pobedom (12:7) vaterpolo reprezentacija naše zemlje osvojila je šestu titulu najboljeg tima na kontinentu Foto: Tanjug Prethodna stranicaSledeća stranica Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Mađarsku 12:7 (3:1, 4:1, 2:4, 3:1) u finalu Evropskog prvenstva i tako u Budimpešti odbranila titulu kontinentalnog šampiona. Našem vaterpolu, ovo je 20 evropska medalja, šesta zlatnog sjaja. A kako se do nje došlo? Prva četvrtina bila je odlična za Srbiju. Odbrana je poklekla samo jedno, Mađari su delovali nervozno, na trenutke i bezidejno, dok je sa druge strane Srbija u napadu igrala raznovrsno. Nikić je sa mesta centra uspevao da iznudi isključenja, posle čega smo igrom preko igrača na stativi uspečli dva puta da postignemo gol. U prvih osam minuta pogodili su Rađen, Prlainović i Pijetlović. Druga četvrtina počela je golovima Aleksića, Gocića i Pijetlovića, posle kojih je na semaforu pisalo da nakon 11 minuta igre Srbija vodi 6:1. Do poluvremena gol Mađara pogodio je Ćuk, a na drugoj strani Gojko Pijetlović i sjajna odbrana Srbije kapitulirala je samo jednom. Drugo poluvreme počelo je golom Mađara, na šta je istom merom odgovorio Dušan Mandić. Domaćin, kome nije pomogla ni publika je preko Erdeljija polovinom četvrtine smanjili zastatak na četiri gola (8:4). Do kraja trećeg perioda Gocić je bombom razneo gol Mađara, ali su se domaći igrači sa dva gola, koliko toliko približili našem timu. Posle 24 minuta igre bilo je 9:6, za Srbiju. Poslednji kvartal počeo je golčinom Filipa Filipovića, prvim na utakmici. A odmah zatim i drugi, za 11:6. Tada je već bilo jasno da će titula najbolje ekipe na komntinentu ostati u Srbiji, a posle konačnih 12:6, slavlje je moglo da počne DYNABLASTER, Trifke and LISA је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Ја јесам тренирао ватерполо и готивим га и драго ми је због овог.. али досадан спорт за гледање.. ужас један.. feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 Jos jedna zlatna medalja u Beogradu. Tako brojcano mali narod a toliko pobednika ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 On 27. 7. 2014. at 20:41, Crveni Baron рече Jos jedna zlatna medalja u Beogradu. Tako brojcano mali narod a toliko pobednika ... I jos tako materijalno siromasni narod a tolko pobednika :Viannen_loungelizard: :0102_laugh: Muzicki intermezzo, jako mi se svidja ova stvar tj melodija i atmosfera a vala i ta vampirkica svinjica :good2: ustvari ovu pesmu posvecujem braci Madjarima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 On 27. 7. 2014. at 20:43, DYNABLASTER рече I jos tako materijalno siromasni narod a tolko pobednika :Viannen_loungelizard: :0102_laugh: Ако оћемо реално нисмо пуно бољи него друге земље. Немамо неки велики број победника. Једно је заслепљена заљубљеност у нереално гледње сопственог народ, друго је искрена љубав и релно сагледње са манама и врлинама. Ово прво ти је оно што ти зове "егоизам" "ЈА" (велико ја) - код мене је све најбоље, најфиније, најјаче, најјновије - смо на већем нивоу, националном.Таква је и ова изјава, национално егоистична. Ако гледамо реално, нисмо нешто пуно испред осталих који играју ватерполо, што је балкан + мађари... Црногорци су рецимо добри колико и ми можда за нијансу лошији, хрвати исто. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 On 28. 7. 2014. at 11:10, Милосављевић рече Ако оћемо реално нисмо пуно бољи него друге земље. Немамо неки велики број победника. Једно је заслепљена заљубљеност у нереално гледње сопственог народ, друго је искрена љубав и релно сагледње са манама и врлинама. Ово прво ти је оно што ти зове "егоизам" "ЈА" (велико ја) - код мене је све најбоље, најфиније, најјаче, најјновије - смо на већем нивоу, националном.Таква је и ова изјава, национално егоистична. Ако гледамо реално, нисмо нешто пуно испред осталих који играју ватерполо, што је балкан + мађари... Црногорци су рецимо добри колико и ми можда за нијансу лошији, хрвати исто. Imas li tu neku statistiku za to tvoje " realno posmatranje" ili tek onako pises ... Ili hajde nabroj mi albanske medalje u zadnjih -10godina ... Ili jos bolje austrijske ... Njih je koliko i srba u srbiji manje vise ... A muslimanske, bosnjacke,i hrvatske mozes takodje u srpske da racunas komotno ... Mada bolje ne da ne sirimo temu .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 28, 2014 Пријави Подели Написано Јул 28, 2014 Osim toga momak nije pratio prvenstvo na kome su Nemci, Francuzi i Grci igrali veoma znacajnu ulogu.Uopste Milosavljevic ima stalnu potrebu da sto je moguce vise unizava svoju naciju bas kao po diktatu sa Zapada. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука