syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Vi ne razumete kontekst i nemojte ni da se trudite, jer ne znate ništa o regionalizaciji, Mudrovu je upućeno a on će za razliku od vas razumeti.Razumeo sam ja dobro tvoj siptarski kontekst, brate Zavisha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ma naravno. Napisao je samo da do 2013. Nis nece biti u Srbiji. Sta je lose u tome? I prastajte mi sto sam tako zlonameran sto sam u tome video neki problem ili Zavishinu dvolicnost. Ne razumem ja taj kontekst i nemam pojma o regionalizaciji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ma naravno. Napisao je samo da do 2013. Nis nece biti u Srbiji. Sta je lose u tome? I prastajte mi sto sam tako zlonameran sto sam u tome video neki problem ili Zavishinu dvolicnost. Ne razumem ja taj kontekst i nemam pojma o regionalizaciji. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ne, on je sveštenik u Beogradu. Tekst o regionalizaciji Srbije, koji ste fino analizirali na vojvodini, kao ne postojećoj geografskoj odrednici je isto predviđen i za Jug Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ne treba ga napadati odmah.Moje mišljenje je da je mislio na veoma lošu političku situaciju u Srbiji kada bi svaka"manjina" da se odcepi a država ne reaguje.Zato,ne treba napadati odmah na prvu loptu,i videti nešto loše u nečijem pisanju. Sestro u NIsu zive skoro 99%Srbi, i ne znam od koga bi se on odcepio. Drugo, regionalizacija bilo kakva da je uvek je u okvirima drzave, i ako neko kaze da Nis nece biti u Srbiji,onda ne znam o kakvoj se to regionalizaciji radi.Mozda uniji regiona na svetskom ili evropskom nivuo. Gospodine Zavisha da niste vi onaj covek sto je kod one Rimokatolicke Crkve u Petrovaradinu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ne treba ga napadati odmah.Moje mišljenje je da je mislio na veoma lošu političku situaciju u Srbiji kada bi svaka"manjina" da se odcepi a država ne reaguje.Zato,ne treba napadati odmah na prvu loptu,i videti nešto loše u nečijem pisanju. Sestro u NIsu zive skoro 99%Srbi, i ne znam od koga bi se on odcepio. Drugo, regionalizacija bilo kakva da je uvek je u okvirima drzave, i ako neko kaze da Nis nece biti u Srbiji,onda ne znam o kakvoj se to regionalizaciji radi.Mozda uniji regiona na svetskom ili evropskom nivuo. Ne slazem se. Naravno da je ekumenisticki da se Zavisha kao jezuita nada da Nish nece biti u Srbiji 2013. godine. I svi mi koji ne razumemo sta je to regionalizacija treba da se stidimo. Predlazem da se svi izvinimoZavishi sto smo onako reagovali protiv njegovih ekumenisticko-jezuitskih nada. Jedino je Anastasija prosla ovaj mali test. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ne treba ga napadati odmah.Moje mišljenje je da je mislio na veoma lošu političku situaciju u Srbiji kada bi svaka"manjina" da se odcepi a država ne reaguje.Zato,ne treba napadati odmah na prvu loptu,i videti nešto loše u nečijem pisanju. Sestro u NIsu zive skoro 99%Srbi, i ne znam od koga bi se on odcepio. Drugo, regionalizacija bilo kakva da je uvek je u okvirima drzave, i ako neko kaze da Nis nece biti u Srbiji,onda ne znam o kakvoj se to regionalizaciji radi.Mozda uniji regiona na svetskom ili evropskom nivuo. Ne slazem se. Naravno da je ekumenisticki da se Zavisha kao jezuita nada da Nish nece biti u Srbiji 2013. godine. I svi mi koji ne razumemo sta je to regionalizacija treba da se stidimo. Predlazem da se svi izvinimo Zavishi sto smo onako reagovali protiv njegovih ekumenisticko-jezuitskih nada.Syd,ja uopšte ne verujem u to da se Zaviša raduje i da se nada tome da Niš neće ne daj Bože biti u Srbiji.Eto i za Kosovo su neke stvari bile"nezamislive" pa su se na veliku tugu i žalost ostvarile.Kosovo je u Srbiji,ali kao i da nije.Sada i iz Raške ( Sandžaka )se čuju povici u tom pravcu,a država se pravi gluva,mada bi trebali poučeni ranijim iskustvima da reagujemo odmah na takve pojave.Želela sam samo da smirim razgovor da ne ode u nekom lošem pravcu,kao što ovakvi razgovori umeju da odu.Nisam Zaviša i ne znam precizno šta je mislio,ali verujem da nije baš onako kako je zvučalo.Niko ne traži da mu se izvineš,jer nije bilo vređanja,hvala Bogu.Eto,Syd,brate praštaj ti meni. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Vi ne razumete kontekst i nemojte ni da se trudite, jer ne znate ništa o regionalizaciji, Mudrovu je upućeno a on će za razliku od vas razumeti.Razumeo sam ja dobro tvoj siptarski kontekst, brate Zavisha. Syd,opomena.Izvrćeš Zavišine reči,koji je veoma lepo u par reči objasnio našu političku situaciju i stanje u državi. Ja ću još da dodam,ko zna da li će Beograd ostati u srbiji s obzirom kakvi smo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Smatram da Zaviša nije mislio ništa loše time što je napisao.Ne treba ga napadati odmah.Moje mišljenje je da je mislio na veoma lošu političku situaciju u Srbiji kada bi svaka"manjina" da se odcepi a država ne reaguje.Zato,ne treba napadati odmah na prvu loptu,i videti nešto loše u nečijem pisanju. Sestro u NIsu zive skoro 99%Srbi, i ne znam od koga bi se on odcepio. Drugo, regionalizacija bilo kakva da je uvek je u okvirima drzave, i ako neko kaze da Nis nece biti u Srbiji,onda ne znam o kakvoj se to regionalizaciji radi.Mozda uniji regiona na svetskom ili evropskom nivuo. Ne slazem se. Naravno da je ekumenisticki da se Zavisha kao jezuita nada da Nish nece biti u Srbiji 2013. godine. I svi mi koji ne razumemo sta je to regionalizacija treba da se stidimo. Predlazem da se svi izvinimoZavishi sto smo onako reagovali protiv njegovih ekumenisticko-jezuitskih nada. Jedino je Anastasija prosla ovaj mali test. Још једна опомена.Ово је заиста велика увреда и дескрдитовање Завише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Postoji tema kritika moderatora pa tamo kritikujte postupke naše. Nema potrebe to raditi na ovoj temi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Vi ne razumete kontekst i nemojte ni da se trudite, jer ne znate ništa o regionalizaciji, Mudrovu je upućeno a on će za razliku od vas razumeti.Razumeo sam ja dobro tvoj siptarski kontekst, brate Zavisha. Ništa ti nisi razumeo, takve "patriote" koje ne znaju i nisu čuli za "bugarsku egzarhiju", a koji rugajući se tuđoj veri i kulturi misle da čine nešto veliko i da brane Srbiju uvek su mi bili ******* nemam izraz. Srbija je gubitnik zbog ******** nemam izraz poput tebe, koji je sebi dozvolio da balavi na pet stranica rugajući se nama katolicima. Sreća je da ima u Srbiji još pravih srpskih nacionalista, koji ne mere patriotizam i narod pripadnošću crkvi i veri nego osećajem slobodarskog duha i pre svega pravednosti. Tvoj osećaj "nacionalizma" sveo se na pljuvanje po nama katolicima, po papi, po sveštenstvu i tu se završava. Još juče su skakali po "Cvetkoviću" ispred njihovog parlamenta u Sofiji, i niko nije odreagovao, niko nije uputio protesnu notu, niko im nije objasnio da bi njihovo prisustvo u Bosilgradu bilo pogubno za njih ali na žalost i nevin bugarski narod koji tu živi. Pominješ šiptare, oni su tu gde jesu, bio sam u Zubinom potoku pre četiri dana, odmah posle divljačke akcije. U akciji koja je samo podigla tenziju ali i onako je ta tenzija prisutna, nešto ne videh u onim silnim džipovima šiptare. Bar 12 puta su me nešto legitimisali zagledali, gledali nekako čudno, samo ne u oči. A ne čuh ni reč da progovoriše albanski. Baš mi čudno? Na jednom administrativnom prelazu, Srbin policajac ima 31 000 dinara platu i više nije kući nego što jeste a na drugom prelazu Srbin u uniformi sa onom zvezdom na rukavau ima 1000€ platu. Srbin me pita kako sam prešao granicu? Koju granicu, Srbine? Nema zluradosti koju ti nalaziš kod mene, jer voliš da je nalaziš. Ćuti više u svom ******* nemam reči ili ako imaš petlju porazgovaraj malo sa Sembercom i nek ti pomogne da se ukjučiš ako se ne bojiš kod njega . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ајде доста,увек добро иде тема и мора да га утупимо,утупимо,утупимо!!!!!!Јадни смо сви,расправљамо и пишемо јадне коментаре,које нам не приличе,увек пређемо границу..нисам још видео страницу да се не закачимо бар мало са католицима 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='stadaradim' /> 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Sve je ovo u redu gospodine Zavisha, ali nije mi jasno kakve to sada ima veze sa vasom digresijom da mozda Nis nece biti u Srbiji do 2013. Srbi nisu nista izgubili svojom krivicom,i to tek sada shvatam, a godine i decenije sam mislio da je to delo Miloseviceve nesposobne politike i izdaje.. Ta ljubav prema slovenskom Poljksom, Cesckom, LuzickoSrpskom, Slovackom, Spanskom, i svakom narodu i grupi koji podrzi antiglobalisticku i slobodarsku teznju naseg ili svakog drugog naroda, nema nikave veze sa tim sto mi Papu i dobar deo toga establismenta(jer za mene su oni pre svega drzava vatikan, i banka) koji su u svakoj akciji podrzavali nase protivnike,neprijatelje, a gde je na faraonski nacin primeljen u katolicnastvo i Toni Bler, i time pokazao da je to pre svega prestizna i uticjana organizacija a tek potom crkva. Ne prelazi tek tako britanski premijer u katolike, i videcemo kakvu mu sve funkciju nameravaju dodeliti, posle togacina. Predsednik EU, ili ko zna..videcemo.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ајде доста,увек добро иде тема и мора да га утупимо,утупимо,утупимо!!!!!!Јадни смо сви,расправљамо и пишемо јадне коментаре,које нам не приличе,увек пређемо границу..нисам још видео страницу да се не закачимо бар мало са католицима 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='stadaradim' /> 1000000001010To samo pokazuje koliko smo daleko od Pravoslavlja i našeg svetootačkog predanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ајде доста,увек добро иде тема и мора да га утупимо,утупимо,утупимо!!!!!!Јадни смо сви,расправљамо и пишемо јадне коментаре,које нам не приличе,увек пређемо границу..нисам још видео страницу да се не закачимо бар мало са католицима zru-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> stadaradimTo samo pokazuje koliko smo daleko od Pravoslavlja i našeg svetootačkog predanja. 1000000001010 Баш тако,стално правимо неке излете.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука