nishizawa Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 За форумаше који намеравају да наврате на свадбу - подсетник (да се не обрукате)... http://www.trablmejker.com/emisije/56/1896 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 За форумаше који намеравају да наврате на свадбу - подсетник (да се не обрукате)... http://www.trablmejker.com/emisije/56/1896 bendoff facenew22222222 Хахахаха свака је златна хахха 4chsmu1 Честитам и ја и желим све најбоље Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Cestitam Milane, gospodjicu ne znam , zelim vam sve najbolje!!! Budite srecni facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dziljana Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Ево млада да открије свој идентитет Хвала вам на честиткама и лепим жељама, заиста је диван осећај читати све ово 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Е па, млада, не дај му мрднути... Са срећом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Свако добро од Господа вам желим! Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Magdi i Milanu sve najbolje, veliki pozdrav za vas i samo hrabro "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Честитам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 За форумаше који намеравају да наврате на свадбу - подсетник (да се не обрукате)... http://www.trablmejker.com/emisije/56/1896 4chsmu1 greengrin Их, па ово сам све знао. ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Sve najbolje i da izrodite mnoge dece. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Нека вам је срећно и Богом благословено! 0304_smile4 Опааа, живо, живо и весело... 0120_angryy 319.gif 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Мало касним али рекох да и овде изразим своју радост због ваше!!! Свако добро, и да вам брак буде на спасење душа, ваших и ваше дечице :-))) п.с. Колико видим, младу је на форум довео Милан? Мада су се можда и овде упознали? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Милане, дај неку сликицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Мало касним али рекох да и овде изразим своју радост због ваше!!! Свако добро, и да вам брак буде на спасење душа, ваших и ваше дечице :-))) п.с. Колико видим, младу је на форум довео Милан? Мада су се можда и овде упознали? Хвала за честитке и лепе жеље. Управо тако, Милан ме је довео на форум. Када будем у прилици писаћу више, ускоро ћемо поставити и слике. У потпису, Љиљана algabacaju Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука