Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

јеси ли пробао да отвориш ово што сам ја поставио овде?

I to i svasta jos drugo, nista ne prolazi...

Obi meni satima nije htelo da otvori ni naslovnu stranu,a kamoli forum,sada ulazim bez problema.  greengrin
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

мени и даље ништа (СББ).

капирам да је DNS апдејт а неким провајдерима треба и по пар дана да скапирају да се нешто променило у свету  greengrin

Подели на овим сајтовима

Хоће ли се неко смиловати и освежити форум,ил ће радити на свака три сата... facenew22222222

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хоће ли се неко смиловати и освежити форум,ил ће радити на свака три сата... facenew22222222

Опет не ради?

Ми смо имали тај проблем док нисмо прешли на стабилан хостинг. Имали смо ужасне проблеме. сада, Богу хвала, то немамо и планирамо да и у будуће имамо сарадњу са овом хост компанијом.

Подели на овим сајтовима

Oops! Google Chrome could not connect to www.verujem.org на гоогле цхрому

The connection has timed out

The server at forum.verujem.rs is taking too long to respond.  на мозили

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

1405_love Радостан си? greengrin
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Nelze se připojit ke vzdálenému serveru

Pokoušíte se přistoupit na adresu http://www.verujem.org/, která je nyní nedostupná.

Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu.

Nejde sad ni kod mene, probao na Firefoxu i Operi, server is OUT!

Подели на овим сајтовима

Oops! Google Chrome could not connect to www.verujem.org на гоогле цхрому

The connection has timed out

The server at forum.verujem.rs is taking too long to respond.  на мозили

Макс,мени је то исто показивало прекључе сатима,тек негде касно ноћу сам могла да видим почетну страницу Верујем.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...