JESSY Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 malo podsećanje... stavljajte samo fotografije koje ste VI SNIMILI. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 о, па ја заборавила...е сад не знам како да из свог фолдера пренесем не форум...тамо нема линкова... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 о, па ја заборавила...е сад не знам како да из свог фолдера пренесем не форум...тамо нема линкова... odes na ovaj sajt (recimo): http://tinypic.com/ i tu ucistas svoju fotku. ukucaj ona slova sto ti traze. onda odavde kopiraj ovaj link: onda se vratis na ovu temu, klikni na ovu ikonicu: i tu iskopiras onaj link. ajd probaj "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 хвала, сад ћу да пробам... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 очигледно ми мозак није баш у функцији...нека неко из администрације брише све ове моје неуспеле покушаје, а ја морам и даље да вежбам... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 не вреди, само се линкови приказују...уопште не капирам, све радим како си ми приказала, не знам у чему је проблем...покушаћу опет касније, сад сам се баши знервирала ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 ... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 ... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра В. Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 ВЕРА НАДА ЉУБАВ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 ово је Беч ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука