grigorije22 Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Posle 17h u celom svetu je pao fejsbuk i instagram i još neke društvene mreže. Ne može da se pristupi ni sa jednog pregledača. Evo sad vidim da ni Krstarica nije dostupna. Izgleda da se ostvaruju reči Klausa Švaba, ali i starca Geokona sa Kipra o globalnom sajber napadu. Милошшш је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Dok imamo Pouke Лидија Миленковић, Sun14861, sanja84 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Ко је крив људима што су детаље свог живота поделили са цијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Ау, ово траје већ више сати... Ово је озбиљно. 🤔 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Колко сам успео да похватам, у исто време су пукле све платформе које држи фејс: Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Управо сада, GeniusAtWork рече Колко сам успео да похватам, у исто време су пукле све платформе које држи фејс: Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp Zato je moje ćerka online čas flaute morala da ima preko vibera obi-wan, GeniusAtWork and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 пре 21 минута, Justin Waters рече Ау, ово траје већ више сати... Ово је озбиљно. 🤔 ... пре 3 минута, GeniusAtWork рече Колко сам успео да похватам, у исто време су пукле све платформе које држи фејс: Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp ... `El ovo Maretu neko zavrce usi, ili su Kimovi umesali prste, pitanje je sad. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Ozbiljno, u izolaciji su mi sva deca zbog kovida ali imaju časove instrumenata online - srednja ćerka preko whatsappa obi-wan and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Ako ste u dilemi, evo finih alternativa, koje i sam koristim. ... https://vk.com https://ok.ru/ Naravno, igraci znaju i za bolje - preko platformi za igranje moz` da se caska samo tako. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 пре 1 минут, Paradoksologija рече Ozbiljno, u izolaciji su mi sva deca zbog kovida ali imaju časove instrumenata online - srednja ćerka preko whatsappa Ma dobro, to prodje brzo, nece da im treba dugo. Ali cudo da profa nije uzeo npr. Zoom - odlicna stabilnost u odnosu na nikakvi Meet. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Meni radi. Fejs, ostalo ne koristim. Ne, ipak ne radi. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 @Снежана Da nije ovo zato sto smo sinoc pominjali truleks krpe? Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Бојим се да се не разликујемо од Саут Парка. Милошшш and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 За то време Твитер у трансу. Сви прешли код њих Док једном не смркне, другом не мож да сване Натан, Paradoksologija, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 4, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2021 Жа ми само ових инста дива,ђе ће се сад пућит?! Ајме мени пропасти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука