obi-wan Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Перса је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Dok se ti tvoji Worsovci još nisu ni uskomješali u Lukasovim sivim ćelijama, već uveliko je išla najznačajnija SF franšiza...i izdavani stripovi obi-wan and Перса је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Перса је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 http://www.6yka.com/novost/30667/nepopravljivi-diletanti-iz-alana-forda-bili-su-vrlo-slicni-nama "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Симпатичан стрип , додуше крај је разочаравајући али ,у сваком случају,вреди га пророчитати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јун 4, 2015 Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 Dve preporuke: Dragonero: Kasta Metabarona Kasta je vrhunski strip. Hodorovski je osmislio odličnu priču, a crtež Himeneza - maestralno. Nije jeftin, u štampi je dva albuma, 1-4 i 5-8, ali ko voli i može da priušti... Nema dalje. Sir Oliver је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Свака сличност је... трагична. obi-wan and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 О Омиљени/као клинка давно читала/ морам поново неки прочитати и наравно Загора и Чику / страшни Дарквуд / бест Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јануар 12, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2016 Озбиљан пројекат, квалитетно урађено. Ту су Марко Краљевић, псоглави итд. Мало наше, мало светске митологије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Велики Фери, човек који је заједно са Бонелијем осмислио и нацртао Загора преминуо је 02.04.2016. Мистер Но је такође његов производ. Фери је био легенда још за живота. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Велики Фери, човек који је заједно са Бонелијем осмислио и нацртао Загора преминуо је 02.04.2016. Мистер Но је такође његов производ. Фери је био легенда још за живота. Омаж Галијану Ферију од "Државног посла"! Почивај у Вечним Ловиштима! Рапсоди, 3006 and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Cita li ko jos uvek stripove? Тек сада видим ову тему и осјећам моралну обавезу да се огласим и да напишем ову поруку као својеврсну оду стриповима, који су ме умногоме обликовали и који су ме научили читању, касније су се на њих надовезале књиге, које су ми данас велика љубав, али као што знамо да прва љубав заборава нема, а мени су стрипови стварно били прва љубав, онда је оваква реакција сасвим нормална. Још као петогодишњак сам читао стрипове, заправо тада сам почињао и преко њих сам учио читати. До ових година које сада имам читао сам велику већину оних који су излазили у "Политикином Забавнику", од којих ми је омиљени "Џеремаја" /који је излазио поприлично скоро, прије неких пет-шест година/, мада сам као дијете волио "Тинтина" и "Изногуда", повремено ове остале - незаобилазну "Стрипотеку", затим "Алан Форда", "Команданта Марка", "Загора", "Мистер Ноа", "Текс Вилера", "Блек Стену", "Дилана Дога", "Мартија Мистерију" и још понеки, мање значајан и мање познат стрип, којих се сада не могу ни сјетити, али и ово је сасвим довољно. Видим да је "Весели четвртак" одлучио да поново покрене издавање једног сјајног италијанског стрипа, чији је први и једини број код нас својевремено издао "Маверик", ради се о "Наполеону". Тај један, раритетан примјерак, из 1998. имам негдје на тавану, а сада се спремам да опет почнем са колекционарством. Једино је штета што је ритам излажења - тромјесечан, и код мене још није ни изашао нити тај први број, иако се у Србији чита одавно, а овдје неће изаћи док се не повуче из продаје код вас. Тако да сам готово био и заборавио на то, али ето, сад се присјетих. Толико од мене. 3006, obi-wan, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 "Алан Форда", "Команданта Марка", "Загора", "Мистер Ноа", "Текс Вилера", "Блек Стену", "Дилана Дога", "Мартија Мистерију" већ близу 4 деценије. Истина, неки су "дошли" касније. Ал` то је то, сем што бих додао: Џудаса, Капетана Микија (са Смуком и Саласом) и Кит Телера (са Френки Белевеном наравно...) Караконџула, obi-wan and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Kad sam bila dete , bas malo dete , nisam citala stripove i imala sam problem sa citanjem , sve knjige mi je Majka citala na glas , osim matematike , jednom mi je Baba pokazala neke lepe knjige sa slikama , mislim da su to bile neke enciklopedije , bila sam presrecna , ali to su bile knjige za drugu decu , ne za mene , iako sam ja bila ta koju je uvek mucilo citanje ... I nedostatak knjiga za moj uzrast . Jednog dana se moj ujak spremao da baci punu kartonsku kutiju stripova koje je citao moj brat , ja do tada nisam znala ni za jedan strip , a onda sam ga zamolila da mi to pokloni ... Bila sam presrecna kada sam shvatila da ja znam da citam . Iste te stripove sam procitala milion puta , a neke i dalje cuvam i povremeno prelistam ... Караконџула and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука