Jump to content

STRIPOVI

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

пре 6 минута, ronin рече

imas i odlicne tutorijale, sve se moze nauciti, samo vreme i volja:D Imas mogucnost napredovanja... 

Volje mi ne fali. Vreme je ono sto gledam da ucarim. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, obi-wan рече

Volje mi ne fali. Vreme je ono sto gledam da ucarim. :)

kao i svakome od nas:)

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Као мали, највише сам волео суперхероје из Екс Алманаха и Марвела, и стрипове из Стрипотеке ( Астер Блисток, Поручник Блубери )

сад, кад имам времена ( и пара :) ) волим прочитати графичке новеле, најбољи ми је Гејменов серијал Сендмен.

Има и добрих домаћих стрипова, читао сам Константиново раскршће, Дружину Дарданели,

изашао је и стрип Косингас ( по књизи серијала домаће епске фантастике ).

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Борис74 рече

Као мали, највише сам волео суперхероје из Екс Алманаха и Марвела, и стрипове из Стрипотеке ( Астер Блисток, Поручник Блубери )

сад, кад имам времена ( и пара :) ) волим прочитати графичке новеле, најбољи ми је Гејменов серијал Сендмен.

Има и добрих домаћих стрипова, читао сам Константиново раскршће, Дружину Дарданели,

изашао је и стрип Косингас ( по књизи серијала домаће епске фантастике ).

прочитај Bouncer од  Alejandro Jodorowsky:)

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...