Караконџула Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Занимљиво, "Капетан Мики" ми је увијек био некако са стране, никада се нисам одлучио да га купим и прочитам, иако је био познат и популаран стрип. И остале препознајем по имену, али их нисам читао, нажалост, али и кад би се стигло све. Да, и ја своје чувам. Иако нисам већ дуго прелистао нити један, ваљда стигнем када љето и вријеме одмора дође! Милан Ракић, Рапсоди and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Jao.... moj omiljeni je Marti Misterija .......ubedljivo najbolji.... I naravno Zagor i slatki čika.Volela sam i Kapetana Mikija čini mi se da je imao i dragu da li beše Beti ili tako nešto ili ona beše Blekova ili možda Markova , po sećanju pišem davno bilo, odavno ni jedan nisam čitala, a sve sam čitala. I mister No je bio šmeker i njega sam baš volela. A volela sam i Ninđa romane, posebno onaj serijal ninđa romana, sa tri glavna lika, drugara / Lesli Eldridz, Sumiko i pivopija Tabasko Pit./Baš su bili likovi strava Караконџула and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Dilan Dog- neprevazidjen. Moja prva ljubav Караконџула and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Kapetana Mikija čini mi se da je imao i dragu da li beše Beti ili tako nešto ili ona beše Blekova ili možda Markova Сузи! Вереница Капетана Микија се зове Сузи и она је шћерца пуковника Брауна, Микијевог претпостављеног и заповедника Форт Коулвера, једног од најславнијих седишта чувених ренџера Неваде А Бети је опет вереница Команданта Марка, заповедника Вукова са Онтарија о којем и данас колају приче у области Великих Језера. То може и ГризлиАдамс да нам потврди Док за Јаника Лерока ака Великог Блека, нисам сигуран за мому му. Мсм да је патргао са кћерком адвоката Конолија и са по неком идијанском лепотицом... Ал` то по сећању, нисам сигуран. A volela sam i Ninđa romane, posebno onaj serijal ninđa romana, sa tri glavna lika, drugara / Lesli Eldridz, Sumiko i pivopija Tabasko Pit./Baš su bili likovi strava Ууу. Ту је било еротике доста 3006, Караконџула, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Не знам `ел ко помињао, али да ли знате да су турци снимали читав серијал филмова о авантурама Загора и Чика? А `талијани пак снимили филм о Великом Блеку... Рапсоди and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Сузи! Вереница Капетана Микија се зове Сузи и она је шћерца пуковника Брауна, Микијевог претпостављеног и заповедника Форт Коулвера, једног од најславнијих седишта чувених ренџера Неваде А Бети је опет вереница Команданта Марка, заповедника Вукова са Онтарија о којем и данас колају приче у области Великих Језера. То може и ГризлиАдамс да нам потврди Док за Јаника Лерока ака Великог Блека, нисам сигуран за мому му. Мсм да је патргао са кћерком адвоката Конолија и са по неком идијанском лепотицом... Ал` то по сећању, нисам сигуран. Ууу. Ту је било еротике доста Jao...jeste, već sam pozaboravljala, e baš je MIki bio sladak sa bejbi fejsom. A tek šmekerica MIster No sa onim svojim malim aviončetom " Piper " mala nevoljica...tako sam ga zvala. A da... ovo za Ninđa romane....uh to jeste, zato ih više i ne čitam.... Ali neverni Lesli uvek se vraćao svojoj dragoj vernoj Sumiko.... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Велики Фери, човек који је заједно са Бонелијем осмислио и нацртао Загора преминуо је 02.04.2016. Мистер Но је такође његов производ. Фери је био легенда још за живота. Bog da ga prosti i spase, i sve druge strip umetnike koji su svojim delima isli i tragali za Smislom i Umetnikom! Караконџула, Милан Ракић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Inace, sto se tice prakticne strane, najvise sam uvek voleo kolaz magazine, `de uvek imate vise razlicitih stripova odjednom ili u nastavcima. Za to je doktor Stripoteka, a svakako i Politikin zabavnik, jer je u njemu izlazila gomila odlicnih stripova. Jedino sto je broj strana bio ogranicen, ali to mi nije nikad smetalo, naprotiv, imalo je neku posebnu draz. Милан Ракић, Goku and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Za to je doktor Stripoteka, a svakako i Politikin zabavnik А није ни "Стрип 82" био за бацити. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 А Бети је опет вереница Команданта Марка, заповедника Вукова са Онтарија о којем и данас колају приче у области Великих Језера. То може и ГризлиАдамс да нам потврди Занимљив је серијал Командант Марк. Дуго се није знало ко је аутор, јер се цела група цртача потписивала као EsseGesse. Такође у последњој званичној епизоди "Коначна победа" долази до сусрета два мега јунака Бонелијеве куће, наиме Марк се коначно жени својом Бети а у сватове долази Велики Блек са екипом. Такође, долази и Џорџ Вашингтон и прослављају коначну победу и проглашење независности. Иначе, чак је и велики Загор имао љубав свог живота (мада је живео са мушкарцем ), срели смо је у епизоди "Дарквуд године нулте". Рапсоди, Goku, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Moja prva ljubav ... ... obi-wan, Караконџула, 3006 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Уз ризик да будем оптужен за локал-патриотизам, препоручујем вашој пажњи нешто мало о стрипу "с ове стране Дрине":https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BF_%D1%83_%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8_%D0%A1%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98 Пажљивији читалац ће у списку аутора пронаћи и једног вама познатог форумаша који је објављивањем једне једине стрип табле заслужио да га интернет именује стрип аутором. Adelaida, александар живаљев, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Још као петогодишњак сам читао стрипове, заправо тада сам почињао и преко њих сам учио читати. Исти случај, сећам се како су се укућани згранули када су провалили да знам да читам. Људи мислили пусти дете, гледа слике... Иначе, Дилан има нови серијал - Планета мртвих. Мало путујемо у будућност. Нисам имао прилике да га читам. Рапсоди, александар живаљев and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Православље и стрип, могу ли заједно? Шта је православни византијски стрип? Да ли се библијски догађаји и житија светих могу приказати кроз стрип? Да ли је то нека врста новог мисионарења, или су његови корени још у давној Византији? Како је прихвћен у данашњој цркви и шта о стрипу као једном од начина исповедања вере мисле клирици, а шта верници, само су нека од питања која постављамо Драгану Лазаревићу, стрип цртачу, илустратору, карикатуристи, који је познатији као Драган де Лазаре, Тодору Митровићу, иконописцу, професору на Академији СПЦ за уметност и консервацију и студенткињи Академије СПЦ Милици Мишић, који су аутори три стрипа изашлих у издању Епархије врањске. Преузми>>> александар живаљев, АлександраВ and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Da li se neko seca ove knjige .... o zivotu Vuka Stefanovica Karadzica ... Knjiga je u formi stripa ... Citas i znas o cemu se radi ... ... Караконџула and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука